1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Miriam
2024. január 24. 16:39
#183
Már nem akarjátok segiteni a magyar (szex)turizmust?
1
Manamha
2011. október 14. 16:24
#181
Üdv Mindenkinek!

Nekem is eszembe jutott az ami Pavlovnak. Jó kis izgalmas verseny volt a tavalyi. Csatlakozok az előttem szólóhoz, szivesen résztvennék az újabb megméretettésen. Akkor várjuk a T.Szerkesztőség reakcióját a téma felvetésével kapcsolatban, annál is inkább mert tavaly volt arról szó, hogy az irók adjanak témaötleteket.

Manamha
1
Pavlov
2011. augusztus 15. 08:48
#180
Eltelt egy év - lesz újabb pályázat? Jó lenne megint egy kis versengés, kihívás...
2
Grejoz
2010. december 11. 21:13
#179
A mai napon én is megkaptam a nyereményt.
Köszönöm szépen!

További jó munkát!
1
Manamha
2010. december 10. 17:41
#178
Tisztelt Törté-Net.hu Szerkesztőség!

Sajnálom, hogy betegség miatt akadályoztatva voltatok. Remélem most már rendben van az egészség. Vagy egy e-mail vagy ide a fórumba egy rövid közlés és akkor senki sem türelmetlenkedett volna. Igazolom, hogy az átutalásotok nekem megérkezett. Köszönet érte. További sikereket a munkátokban, és mindenekelőtt jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel:
Manamha
1
T
Törté-Net
2010. december 10. 10:51
#177
Sziasztok!

A mai nap az első két helyezettnek el lett utalva a nyereménye (aki a CIB banknál van, az már meg is kaphatta), míg a személyes átvételhez is minden információ meg lett adva, bármelyik munkanap átvehető a nyeremény.
(És az érintetteket e-mailben is tájékoztattuk.)

(Elnézést a késésért, egy másfél hetes betegszabadság összejött.)

Köszönjük a részvételt, gratulálunk a nyereményekhez! 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Manamha
2010. december 9. 11:41
#176
Tisztelt Irók, Olvasók!

Lehet voltak akik kicsit irigykedve gondoltak ránk, az Első Erotikus Történetíró verseny díjazottaira. Természetesen akik így tettek, ezt „szakmai” papírba csomagolták be. Felesleges azt hiszem bármiféle irigység is. Én nem kaptam meg a kitűzött díjat! Az e-mailes közléstől számítva közel 2 hét után sem! Ha jól tudom a többi díjazott is ugyan így járt! Az okra, hogy ez miért van így nem reagált a T. Szerkesztőség! Gondoltam okulásként és az előre beharangozott további hasonló versenyeken való részvétel motivációjaként, közlöm ezt a Tisztelt Írókkal!

Üdvözlettel:
Manamha
1
Manamha
2010. november 30. 11:34
#175
Tisztelt Irók, Olvasók!

Köszönöm a vélemény nyilvánításotokat, akik ezt így vagy úgy megtették az Aggteleki kaland című írásomra. Nyilvánvaló, hogy aki akar, az talál hibát. Ha nem helyesírásit, akkor stilisztikait, vagy egyszerűen neki másra jár az agya. Hogy stílszerű legyek, ez kb. olyasmi, hogy az amire esküszik az egyik nő az ágyban, ugyanattól egy másik nő irtózik 🙂. Tehát ízlések és pofonok nem egyformák. Mind ezektől függetlenül elismerem, hogy a negativ kritikai megjegyzések egy része ült nálam. Oly annyira, hogy az írásomban meglévő hibák egy részéről magam is tudtam. Nagyon rövid idő állt rendelkezésemre a történet megírásakor. Az írásban benne maradt hibákról jómagam is csak másnap (miután már elküldtem last minutban a pályázatra) szembesültem, mikor ráérősen, higgadt fejjel átolvastam. A negatív kritikai megjegyzésekből tanulni fogok, a pozitívakat pedig tovább erősítem majd. Én nem rangsorolom a pályázatra beérkezett írásokat, mert nem szeretem a mi lett volna ha...témájú dolgokat. Az olvasónak van úgy is mindig igaza. A tetszési indexet fel vagy le lehet srófolni valamilyen szinten, de ha kilépünk a nyilvánosság elé, akkor el kell fogadnunk, hogy egyúttal odatartjuk az arcunkat is. Lesz aki pofon vág és lesz aki megsimogatja 🙂

Üvözlettel:
Manamha
1
Pavlov
2010. november 30. 01:12
#174
Ó, egy szóköz belekerült: http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/11/torte-nethu-palyazati- -eredmenyenek.html
1
A
Ania
2010. november 29. 23:21
#173
A Románc a Budai Várban c. novelláról csupán annyit, hogy attól még, hogy nem írtam le, hogy angolul beszélnek, ez elég nyilvánvaló lehet. Szerintem nem szükséges odaírni mindent, hacsak nem olyan korlátoltak az emberek, hogy ne jutna maguktól eszükbe.
Ágnes magyarul beszél a fiúhoz. Hogy miért? csupán azért, mert a fiú nem érti azt. Pont azért, hogy titokzatos legyen a szemében.
Nos, ez egy irodalmi igénnyel írt mű, ahol sok dolgot nem írtam le konkrétan, egyszerűen azért, mert nem kell.
Végezetül, Carlos nem beszéli a nyelvet, de közösen ír esszét Ágival. Mondjuk angolul? Vagy spanyolul? (Anglisztika szak? Hispanisztika?)
Jééé, mik vannak...
Azért köszönöm, a kritikát, csupán azon részéhez szántam a kommentet, amit nem éreztem jogosnak.
1
v-ir-a
2010. november 29. 21:37
#172
Tisztelt Pavlov!
szerettem volna megtekinteni az általad említett listát, de sajnos nem jeleníthető meg a blog
help me , please...
1
Pavlov
2010. november 29. 21:16
#171
Tisztelt Írók és Szerkesztők!

Én is megalkottam a saját, személyesen szubjektív listámat, itt olvasható az elemzésekkel együtt: http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/11/torte-nethu-palyazati- -eredmenyenek.html

Várom már a következő megmérettetést 🙂
1
T
Törté-Net
2010. november 29. 16:54
#170
Kedves Írók!

A végeredmény ma éjfélkor kikerül az oldalra (nem változott az alább látható), valamint a dobogósokat e-mail-ben is értesítettük. 🙂

És elnézést a késésért, teljesen jogos volt a türelmetlenségetek.

Köszönjük minden Írónak a részvételt, remélem a legközelebbi versenyen is legalább ilyen mezőny fog összejönni. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Manamha
2010. november 29. 15:25
#169
Kedves e.n.!
Ha nem vennéd észre tökéletesen elbeszélünk egymás mellett!
Vagy Te gyere át abba az oldalba ahol én vagyok, vagy Én megyek át Hozzád 🙂 és ha majd szemben leszünk megdumcsizzuk a dolgokat 🙂
1
Manamha
2010. november 29. 15:17
#168
Félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy nincs szükség az alapos szűrésre, ellenőrzésre, stb. Csak az a furcsa, hogy ha már van egy 99.9%-os eredmény, (ami már majdnem végeredménynek is mondható) akkor mégis mi tart még ennyi ideig? Vagy, ha van valami gond-gubanc, mivel elég sok mindenkit érint, akkor miért nem közölték már eddig velünk?
Mikor a Szerkesztőség közölte, hogy 1-2 napon belül meglesz a hivatalos végeredmény is, akkor gondolom ezt nem csak úgy a pocijára ütve mondta ki, ha nem legjobb tudása és felelőssége tudatában tette. A fórumbeli kommunikációból azt tudtam lemérni, hogy a Szerkesztőség érti a munkáját, magas fokon műveli azt, és a helyzeteket mindig is tudta kezelni-uralni, végig az egész verseny alatt. Igaz néha (én is és velem együtt mások is) némi kritikával illettük a Szerkesztőséget (elnézést, a verseny hevében tettük), de eddig mindenképpen korrekt és jó munkát végeztek!
1
e.n.
2010. november 29. 15:17
#167
Ha én megrendelek egy munkát pl. az építőiparban, akkor alapvetően jóhiszemű vagyok a vállalkozóval szemben. Aztán ha az átadás napján kiderül, hogy - az első, felületes ránézésre rendben lévőnek tűnő - kivitelezés mégse teljesen olyan, mint amilyennek elvárható (pl. észreveszek valahol egy apró beázást, máshol meg egy repedést), vagy a látottak alapján alaposan feltételezhetem, hogy nem tisztességes a vállalkozó, akkor a végleges átvétel előtt had kérjek már még néhány napot, ami elegendő ahhoz, hogy alaposan átvizsgáljak mindent aprólékosan. Mielőtt fizetnék.
1
Manamha
2010. november 29. 14:39
#166
Kedves Mindenki!
Na látom, megmozdult a fórum🙂 Én is azt hiszem, hogy már éppen ideje volt! Logikátlan a hozzászólásod e.n.! Először is vagy nem kellett volna semmiféle előzetes eredményt hirdetni (bár a 99.9%-os eredmény az bizony már nagyon erős! ) vagy, ha nem tudom valamiért tartani a magam által kitűzött időpontot, akkor legalább szóljak erről az érintetteknek! Kíváncsi volnék, hogy ha Te nekem tegyük fel valamilyen munkát elvégeznél és én azzal venném át, hogy 1-2napon belül (miután átnéztem) kifizetem a béredet, akkor ugyan ez volna-e a véleményed, (ha nem kapnád meg a béredet) túl a megszabott határidőn 3 nappal? Az álszenteskedés (semmikor) nem kifizetődő dolog!
1
e.n.
2010. november 29. 14:15
#165
Szerintem meg a teljes körű, alapos, mindenre kiterjedő szűréshez idő kell! Nem csak annyiból áll, hogy az 1 és 2 pontos értékelések "törlésre kerülnek".
Úgyhogy az én véleményem szerint csak ne kapkodja el a T. Szerkesztőség a munkát!
1
a
ambrózia
2010. november 29. 13:51
#164
Kedves Törté-net Szerkesztőség!

Egyet értek az előttem szólóval. Szerintem mindenki kíváncsian várja már a hivatalos végeredményt, ha érdekelt, ha nem, a díjazásban! Furcsállom én is, hogy a Szerkesztőség a verseny lezárása után, november 25-én 00:14 órakor (154.Törté-net bejegyzés) közlése szerint, 99.9% pontosságú feldogozottságról beszél és ennek alapján eredményt is hirdetett. Ezt egy kivétellel, itt a fórumban senki nem kifogásolta, amit később a Szerkesztőség meg is magyarázott a panaszosnak és helyben hagyta a versenyben elért pontszámát. A hiányzó egy tized % feldolgozása, ellenőrzése ilyen sokáig tartana? Egy-két napot említettek, ami szerintem is már november 26-án lejárt! Azt is furcsállom, hogy mélyen hallgat a Szerkesztőség a késedelem okáról!
1