Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nekem ez túlcizellált volt. Jelző, jelző hátán, ami elvitte a tartalomtól a figyelmemet. Ráadásul az egészen mintha egy sűrű fátyol lenne, mélabússa téve a történetet. El fogom olvasni a többi írásodat is, hogy lássam, ilyen a stílusod, vagy kipróbáltál egy érdekes hangulatot.
Gyönyörű leírása a vágy kiteljesédésének. Nálam 3 x 10 pont. Ami a folytatást illeti, jöhetne is, de nem szükségszerű, hiszen miden kiderül a történet végén. Ámbár ha van kedve a szerzőnek ne fogja vissza magát...
2
f
fetya59
2026. március 7. 21:21
Tetszett. A szereplők tényleg szomorúak, de van ilyen is. És tényleg nem kell folytatás. Majd lesz más ötlet, amit le lehet írni. De ha lehet: kevesebb "agyalás", több párbeszéd. Mert szerintem attól lesz kerek egy történet.
Ez az egyik legjobb történet,amit valaha olvastam . Részletes, szép és izgalmas. És nem vagyok benne biztos,hogy kellene folytatás,nem tudom,hogy mit lehetne hozzátenni. Minden oldalról nézve szuper.
El fogom olvasni a többi írásodat is, hogy lássam, ilyen a stílusod, vagy kipróbáltál egy érdekes hangulatot.