Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A történet alatt felgyűlt kissé eltévedt, témaidegeb elméleteket (a rá érkezett válaszokkal együtt) töröltük, és egyben elnézést kérünk, hogy csak most tűnt fel számunkra.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
Ui: A Törté-Net nyitott az ismeretterjesztésre (lásd a leírások alapján látható pár szexuális felvilágosító "cikket"), de csakis valódi tények alapján és ha eltér egy-egy adott történet témájától, akkor csakis az Általános fórumok között. Mérnökként pedig sajnálatos látni, hogy a témában sok alapvető valótlanság került felsorolásra. (Például a légifolyosók kapcsán, amelyek már tizenkét éve megszűntek, azóta szabad felhasználásű légtér Európa nagyobbik fele, így mindenki arra repül, amerre megtervezte.)
Kedves "kiváncsifancsi" Attila, kit több éven át nőnek hittem. Szívem mélyébe gázoltál ezzel a pár szóval, amit a kommented Második mondatában megfogalmaztál. Isten vezérelje útadat.
A már megszokott és úgy nézem , aminek örülök , mindenki által értékelt színvonal marad és az elismerés is .Örvendek Bizse hozzászólásának és biztosítom , ha más nem is ,de én nagyon sok szeretettel viszem magammal mint jó barátot. Gratulálok , csak így tovább , puszillak
Kedves Sportyman! Köszönöm szavait, nagyra értékelem és erőt ad majd a folytatáshoz ( a 7. részig kész, csak tisztázom és a helyesírási konzultációra várok
Nagy érdeklődéssel olvastam a történetet. Komoly erkölcsi dolemát éreztem bizonyos felvetésekben. Nagyon tetszett a "betétszámként" leírt lány - fiú testvérpár szexe, és magas színvonalú a két lánytestvérakciójának leírása is. Gratulálok Kékég, nagyon magasra tetted a mércét!
A történet alatt felgyűlt kissé eltévedt, témaidegeb elméleteket (a rá érkezett válaszokkal együtt) töröltük, és egyben elnézést kérünk, hogy csak most tűnt fel számunkra.
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ui: A Törté-Net nyitott az ismeretterjesztésre (lásd a leírások alapján látható pár szexuális felvilágosító "cikket"), de csakis valódi tények alapján és ha eltér egy-egy adott történet témájától, akkor csakis az Általános fórumok között. Mérnökként pedig sajnálatos látni, hogy a témában sok alapvető valótlanság került felsorolásra. (Például a légifolyosók kapcsán, amelyek már tizenkét éve megszűntek, azóta szabad felhasználásű légtér Európa nagyobbik fele, így mindenki arra repül, amerre megtervezte.)
Szívem mélyébe gázoltál ezzel a pár szóval, amit a kommented Második mondatában megfogalmaztál.
Isten vezérelje útadat.
Köszönettel: "Bizse32"
Gratulálok , csak így tovább ,
puszillak