Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
"...amikor nagyon rossz passzban voltam" Éreztem, hogy ez nem a te igazi éned. ez meg is magyarázza. Mégis milyen következményekre gondolsz? Ha arra, hogy emiatt nem fogok rajongani az írásaidért, akkor ez nem túl nagy felelősségvállalás, mert nem fog bekövetkezni.🤪
Talán... De én most nem reménykednék ebben. 😀 A történet megírása vázlatként történt, amikor nagyon rossz passzban voltam. Beküldeni sem akartam, de valaki biztatására mégis megtettem. Igaz, hogy ettől még az én felelősségem és vállalom a következményeit. 😉
Sajnos Selymit nem ismerem, csak az írásai alapján gondolom, hogy az erőszak nem igazán az ő világa. (Az enyém sem.) Ennek tulajdonítom, hogy ez az írása nem ragadott úgy magával, mint a legtöbb eddigi műve.
Köszönöm!
Mégis milyen következményekre gondolsz? Ha arra, hogy emiatt nem fogok rajongani az írásaidért, akkor ez nem túl nagy felelősségvállalás, mert nem fog bekövetkezni.🤪