A+ A-

Alkalmi szállás

Még főiskolán történt meg velem az eset. Levelezős voltam, ezért csak havonta egy hetet kellett suliba járnunk. Mivel nem laktam túl messze a várostól, ahol a suli volt, ezért minden nap vonattal jártam suliba. Egyszer aztán hosszú naposok voltunk, és láttam, hogy nem fogom elérni a vonatot, ezért aztán szünetekben szállás után keresgéltem az Interneten. Ott találtam rá egy címre. Nem is volt messze, de volt egy kis bökkenő. Nem volt nálam készpénz. A számlámon persze volt, de a közelemben nem volt atm. Lesz ami lesz alapon felhívtam a szállást. Egy kedves női hang szólt bele. Bemutatkoztam, elmondtam, hogy mi a problémám. Azt hittem, hogy leteszi a telefont vagy el küld a jó édes....ba, hogy szórakozzak mással. Nem is lepődtem volna meg rajta, az igazat megvallva én se adtam volna szállást magamnak, de bátraké a szerencse alapon megpróbáltam. De nem így történt. A hölgy közölte, hogy menjek csak nyugodtan, majd ott megbeszéljük. Leegyeztetünk mindent. Este 9-kor végeztem, nem sokat időztem a suliban, elköszöntem az osztálytársaktól, majd a nyakamba vettem a várost és elindultam. 1 órával később találtam meg a házat. Egy kockaház volt szép állapotban és rendezett kerttel. Csengettem. Az ajtóban fény gyúlt és megjelent egy hölgy.
- Jó estét, beszéltünk telefonon, én volnék az - mondtam
- Szerbusz! - Mondta a hölgy kedvesen - Gyere csak, ne ácsorogj a hidegben. - Azzal kinyitotta a kaput, és beengedett. Negyvenes éveinek a végén vagy az ötvenes éveinek az elején járhatott. Rövid szőke haj, kicsit telt idomok. Asszonyos vonalai voltak, de nem nézett ki rosszul. Sőt! Lehet, hogy csak az utca lámpák fénye teszi, gondoltam. Bementünk a házba.
- Kérlek gyere beljebb de előtte vesd le a cipődet az előszobában - mondta. - Kérsz valami italt, kávét, teát?
- Egy tea jól esne, köszönöm.
- azonnal hozom, addig ülj csak le a nappaliban - azzal kiment a konyhába. Leültem a kanapéra és vártam. 10 perc múlva már jött is. Kezében egy tálca rajta porcelánkancsó, poharak, citromlé és cukor. - parancsolj, remélem nem várattalak nagyon meg.
- Á, dehogy. - mondtam kedvesen.
- Még be se mutatkoztunk, V. Gerta vagyok!
- Én ...... vagyok.
- örülök, hogy megismerhettelek - azzal adott az arcomra két puszit, és leült a fotelba velem szembe, keresztbe tett lábakkal.
- Szóval mondtál valamit a fizetéssel kapcsolatban, mondd csak el, mert nem egészen értettem a telefonban - közben csinált magának egy csésze teát, és hátra dőlt, hogy meghallgassa a történetemet.
- Szóval arról van szó, hogy kicsit hosszú volt a napom a fősulin, de ezt én még reggel nem tudtam, ezért nem is úgy készültem. Szóval a számlámon van pénz, de most nincs nálam. Ha megfelel, vagy ha az úgy jó Önnek
- Ó kérlek, tegezz nyugodtan - mondta mosolyogva.
- Értem, szóval ha úgy jó lenne neked, akkor reggel veszek fel pénzt, és rendezem a számlámat. - Próbáltam olyan hitelesnek és szavahihetőnek tűnni, amennyire csak lehet. Függetlenül attól, hogy tényleg igazat mondtam, és ki is akartam fizetni a szállást. Közben Ő kevergette a teáját, néha belekortyolt, de végig az volt az érzésem, hogy valami máson jár az esze, és mintha méregetne. Mikor befejeztem a szöveget, Ő rám mosolygott, amitől egy kicsit zavarba jöttem.
- Értem a helyzeted. - mondta közben előre hajolt, letette a csészét az asztalra, majd újra hátradőlt.
- Több lehetőséged is van. Első hogy nemet mondok és mehetsz az éjszakába, a második hogy itt maradsz, és megpróbálod kielégíteni ezt a magányos és kiéhezett puncit itt a lábam közt. - ahogy ezt mondta lábait szét tárta, megmutatva kék csipkés szatén bugyiját.
- Persze ha így döntesz, lehet, hogy éjszaka nem sokat fogsz aludni, de hát valamit valamiért. - mondta mosolyogva, egyik kezével végig simítva a kék bugyin. A levegőm is elállt egy pillanatra a hallottaktól, és attól, ahogy ott volt előttem, és a punciját simogatta a bugyin keresztül. Közben kigombolta az ingét, így láthattam a két szép csodás nagy mellét is, amik egy szintén kék csipkés szatén melltartó mögött rejtőztek. De nem gyönyörködhettem benne sokáig mert az egyiket máris kiszabadította és elkezdte simogatni. A szívem a torkomban dobogott, már a látványtól úgy állt a farkam, mint egy beton gerenda.
- Na, hogy döntesz? - kérdezte tőlem. A torkom kiszáradt, egy hang se tudott kijönni rajta. Már épp akartam felelni valamit, de ekkor odajött hozzám, és mélyen megcsókolt. Azt hittem hogy rögtön a gatyámba élvezek, és vissza kellett fognom magamat.
- Dőlj csak hátra, és helyezkedj el kényelmesen. - mondta, és újra megcsókolt. Közben hátralökött a kanapén. Majd lecsúszott, és a lábam elé térdelt. - Lássuk, miből élünk! - mondta majd elkezdte kigombolni a nadrágomat, benyúlt és elővette az akkora már szinte robbanásig feszült farkamat. Mikor meglátta, kéjes mosoly ült ki az arcára - pont az Én méretem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 08. 12. szombat 09:01
Nem számoltam meg, hogy késő estétől reggelig hányszor sültél el, de kicsit hihetetlennek tűnik. Álom, álom, édes álom, álomkép...
#13 vakon53 2016. 01. 9. szombat 01:15
Kiváló.

10 Pont!
#12 veteran 2015. 01. 7. szerda 11:51
Nagyon jó.
#11 listike 2015. 01. 7. szerda 07:34
Tetszett.
#10 feherfabia 2015. 01. 7. szerda 06:08
10P! Nagyon jó csak hihetetlen!
#9 XXIII.István 2015. 01. 6. kedd 23:19
Nos! Te akkor voltál főiskolás, amikor én Római Pápa....igaz ez nem baj....csak olyan hiteltelenítő....egyébként sem ér ez ennyit...
#8 tomi19 2015. 01. 6. kedd 16:55
Nagyon király sztori 10 pont. smile
#7 sanyi0227 2015. 01. 6. kedd 14:16
Tökéletes.10-p
#6 Andreas6 2015. 01. 6. kedd 13:10
Olvastam már máshol, de nem baj. Ami jó, az jó!
#5 Rinaldo 2015. 01. 6. kedd 07:46
Szuper jó.
#4 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 07:32
Jó.
#3 A57L 2015. 01. 6. kedd 07:04
Ezt jól megírtad.
#2 joozsi 2015. 01. 6. kedd 05:21
JOÓÓ!
#1 Törté-Net 2015. 01. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?