Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
"- mindig megnézed, kértem: ne szólj bele! – intett le látva, hogy nyílik a szám, és ezzel egyszerre elkezdte bedugni ujjait a csúnyám barlangjába, mire megremegtem, de nem foglalkozott vele, folytatta: "-– Már nem akartam közbevágni, meg bizony az ujjai játéka a csúnyámon se hagyott hidegen, örültem, hogy tudtam normálisan lélegezni, hiszen testem izgalmi állapota rohamosan tört az ég felé, és ez kezdett a légszomjjal folytogatni -"
Testem legérzékenyebb részebizsergésbe indult és ....................a többít szavakkal már nem tudom kifejezni!
Drága KÉKÉG! Köszöm az eddigi örömszerzéseidet, hálám állandóan üldözni fog ezért. Közlöm Veled, hogy nem vagyok jól, s olyan hosszú idő telik el a két rész közt. Őrizz meg emlékeidben ... Isten Vezérelje Utadat! Egyszer írd meg " légyszíves" az én igazi történetemet is, hogy miért és hogyan hozta a kemény sors, azt a lehetetlen állapotot, hogy az elmult 25-30 évben nemi aktusok nélkűl, csak képzelet és a Te történeteidből szerezett élményekkel jutottam fel a Mennyország széléig!
Egyszer feljutok oda, de mát nem lesz erőm többé visszatérni ide közétek!
"-– Már nem akartam közbevágni, meg bizony az ujjai játéka a csúnyámon se hagyott hidegen, örültem, hogy tudtam normálisan lélegezni, hiszen testem izgalmi állapota rohamosan tört az ég felé, és ez kezdett a légszomjjal folytogatni -"
Testem legérzékenyebb részebizsergésbe indult és ....................a többít szavakkal már nem tudom kifejezni!
Drága KÉKÉG! Köszöm az eddigi örömszerzéseidet, hálám állandóan üldözni fog ezért. Közlöm Veled, hogy nem vagyok jól, s olyan hosszú idő telik el a két rész közt. Őrizz meg emlékeidben ... Isten Vezérelje Utadat! Egyszer írd meg " légyszíves" az én igazi történetemet is, hogy miért és hogyan hozta a kemény sors, azt a lehetetlen állapotot, hogy az elmult 25-30 évben nemi aktusok nélkűl, csak képzelet és a Te történeteidből szerezett élményekkel jutottam fel a Mennyország széléig!
Egyszer feljutok oda, de mát nem lesz erőm többé visszatérni ide közétek!
Természetesen: 10 P.