Életem csodája 4. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
30 304 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bizse42
2022. január 3. 01:01
"- mindig megnézed, kértem: ne szólj bele! – intett le látva, hogy nyílik a szám, és ezzel egyszerre elkezdte bedugni ujjait a csúnyám barlangjába, mire megremegtem, de nem foglalkozott vele, folytatta:
"-– Már nem akartam közbevágni, meg bizony az ujjai játéka a csúnyámon se hagyott hidegen, örültem, hogy tudtam normálisan lélegezni, hiszen testem izgalmi állapota rohamosan tört az ég felé, és ez kezdett a légszomjjal folytogatni -"

Testem legérzékenyebb részebizsergésbe indult és ....................a többít szavakkal már nem tudom kifejezni!

Drága KÉKÉG!  Köszöm az eddigi örömszerzéseidet, hálám állandóan üldözni fog ezért. Közlöm Veled, hogy  nem vagyok jól, s olyan hosszú idő telik el a két rész közt.  Őrizz meg emlékeidben  ... Isten Vezérelje Utadat!   Egyszer írd meg " légyszíves" az én igazi történetemet is, hogy miért és hogyan hozta a kemény sors, azt a lehetetlen állapotot, hogy az elmult 25-30 évben nemi aktusok nélkűl, csak képzelet és a Te történeteidből szerezett élményekkel jutottam fel a Mennyország széléig! 

Egyszer feljutok oda, de mát nem lesz erőm többé visszatérni ide közétek!

Természetesen: 10 P.
1
T
Törté-Net
2022. január 3. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1