A+ A-

Tömör gyönyör

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy minden hetero férfi álma, hogy egyszer 2 nővel legyen egyszerre. Hát nekem sikerült megélnem ezt az álmot, bár nem egészen úgy ahogy azt az ember megálmodja. 17 Éves voltam, és már rendszeresen jártam át hétvégeken a szomszéd hölgyhöz, Zsuzsához, aki tárt karokkal és lábakkal várt. Tőle tanultam mindent, amit tudtam a szexről, és mindent ki is próbáltunk, amit csak ki akartunk próbálni. Kapcsolatunk persze titkos volt Anyukám nem örült volna, ha megtudja, hogy a szomszéd hölgy szinte heti rendszerességgel oktat. Csütörtök délután volt, mikor végeztem a sulival. Leszálltam a buszról, és indultam hazafelé. Éppen felfelé haladtam a lépcsőn, mikor megjelent a lépcsőfordulóban Anikó egy hatalmas dobozt cipelve. Anikó egy emelettel lakott alattunk, és anyukámmal jó barátnők voltak. Gyakran összejártak kávézni, beszélgetni. Volt, hogy Ő volt nálunk, volt, hogy anyukám ment hozzá. A hölgy túlsúlyos volt egy kicsit.
- Hadd segítsek! – mondtam, és átvettem a dobozt, ami már épp készült kibukni a kezéből.
- Jaj köszönöm, már épp el akartam ejteni.
- Ugyan semmiség, hova vigyem? - kérdeztem tőle. Ez nálunk nem volt furcsa jelenség, anyukám gyakran átvezényelte tesómat meg engem, hogy segítsünk Anikónak valamiben. Így természetesnek vettem, hogy most is segítek neki. Levittük a dobozt a pincébe, és leraktuk.
- Parancsolj, meg is van – mondtam, és indultam volna fel.
- Egy pohár hideg italt elfogadsz hálám jeléül? – kérdezte Anikó.
- Jólesne.
Felmentünk hozzá. Leültetett a kanapéra, amíg ő hozott egy italt. Pár pillanat múlva megjelent két pohár narancslével.
- Parancsolj, egyenesen hűtőből. - mondta, és letette elém az asztalra.
- Megbocsátasz, mindjárt visszajövök. - Azzal kiment a fürdőbe. Én pedig elkezdtem lassan kortyolgatni a narancslevet. Pár perc múlva vissza is jött átöltözve. Egy vékony lenge egyrészes ruha volt rajta. Ami azért volt nekem meglepő, mert nem gondoltam volna, hogy ekkora méretben is van ilyen, és ha van, akkor az jól állhat valakin. De neki jól állt. A combjai hatalmasak voltak, de mégis feszesek. A mellei mint két óriási dinnye, úgy álltak a ruhában, azt hiszem, ezeket szokták tejcsárdának hívni más férfiak. Az arca nem volt csúnya, de azért 100 kg, az mégiscsak 100 kg, és ez meglátszott rajta.
- Ne haragudj, de nagyon meleg van, átöltöztem, hogy ne legyen annyira melegem.
- Semmi gond. - válaszoltam mosolyogva, és kiittam az utolsó kortyot is a pohárból.
- Na már el is fogyott? – kérdezte.
- Nem baj. Szoktál alkoholt fogyasztani? Mit szólnál, ha megmutatnám neked az érzést? - Hát ez kicsit furcsán hangzott, nem is tudtam rá hirtelen felelni. Szerencsére nem is kellett. A bárszekrényhez lépett, és kivett egy üveg pálinkát és kettő decis poharat. Kiöntött egy-egy deci pálinkát, majd az egyiket a kezembe adta. Koccintottunk.
- Egészségedre! – mondta, ám mielőtt a számhoz emeltem volna a poharat, így szólt:
– Egy húzásra kell ám meginni! - Alkohollal sok dolgom eddig még nem, volt pláne nem pálinkával. Hát mit tudtam én, lehúztam egy hajtásra. Egyből megértettem miért hívják érzésnek. Legszívesebben kiköptem volna az egészet, de férfinek akartam látszani, így lenyeltem. Köhögtem, fuldokoltam, minden megvolt, ami egy ilyen erős ital után jöhet, de túléltem.
- Na milyen volt? - kérdezte – Hát ez tényleg nem akármilyen érzés.- mondtam, és felálltam, hogy induljak, de ekkor megéreztem a hatást. Kivert a víz, elkezdtem szédülni, és egy fajta tompaság vagy zsibbadtság telepedett rám.
- Jaj te szegény, látom meleged van, várj segítek rajtad! - Azzal visszalökött a kanapéra. Nem tudtam, mi van velem, csak éreztem, hogy nem tudok ellenállást kifejteni, és valahogy semmi sem akar úgy menni, mint szokott. De mire idáig eljutottam, már elkezdte kigombolni az ingemet. Próbáltam ellenállni, de éreztem, hogy semmi nem megy, még a beszéd se! Mozdulni se nagyon tudtam.
- Jaj kis drágám, látom kicsit megártott az ital, mindjárt elmúlik – mondta – addig mit szólnál, ha kitöltenénk valamivel az időt! - Azzal megsimogatta a farkamat a gatyámon keresztül, és finoman masszírozgatni kezdte. Nem kimondottan az eseteim a dagi lányok, de a farkam önálló életre kelt, és máris elkezdett ágaskodni a gatyámon keresztül. Szerettem volna ellenállni, parancsolni magamnak, de esélyem se volt.
- Látom, tetszik.- mondta mosolyogva, és már gombolta is ki a gatyámat. A következő pillanatban pedig már a szájába is vette. Meglepődtem volna, de most minden olyan tompa volt. Nagyon jól csinálta. Másra számítottam, de ez nagyon jó érzés volt. Más volt annál mint amit Zsuzsa csinálni szokott, de nagyon jólesett. Beszélni már nem tudtam, egy hang se jött ki a torkomon, semmimet nem tudtam megmozdítani, de ehhez képest a farkam úgy állt, mint a cövek. Én pedig csak néztem, ahogy Anikó szája fel-le utazik rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 21:11
Aprólékosan, alaposan megírtad... Válaszolok rá!
#10 A57L
2019. 04. 13. szombat 05:41
Jó lett,rendesen kifacsarták a férfit. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2019. 03. 27. szerda 20:54
Jó. Folytasd... Válaszolok rá!
#8 joe013
2019. 03. 27. szerda 20:32
folytatást érdemel...... Válaszolok rá!
#7 hairy_pussy
2019. 03. 27. szerda 14:50
kifacsartak rendesen nyes Válaszolok rá!
#6 listike
2019. 03. 27. szerda 12:38
Jó sztori, írd tovább. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2019. 03. 27. szerda 07:32
érdekes sztori Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2019. 03. 27. szerda 06:30
Érdekes történet! Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2019. 03. 27. szerda 05:28
Jól elkaptak a gyereket.. Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 03. 27. szerda 03:13
Talán megtörtént,de lehet most ébredt fel.Azért jól megírta. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!