Kidobtak az egyetemről 2. rész - Ivett visszatérése

A témához tartozó történet:
Titti
39 278 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2024. július 11. 22:11
#17
Ez alapján a "forgatókönyv" alapján biztos lenne rá kereslet, ezt első kézből állíthatjuk. ;)
De talán rajtunk kívül is lenne, aki szívesen olvasná. 🙂
3
Ez egy válasz Selymi 2024. július 10. 22:24-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 10. 22:24
#16
Igaz, emlékszem. Erről is váltottunk szót egykor. De lentebb olvasható a jóváhagyásom, azaz a szerkesztőségre bízom annak eldöntését számíthat-e ez érdeklődésre. Ha igen, akkor viszont talán be kéne küldenem a közbenső részeket is . Mondjuk ez se megoldhatatlan, bár előzetes olvasáskor nem sokan tartották remekműnek. :D Csinosítsak rajta? Megérne annyit? Eddig nagyon ritkán írtam át, vagy újra történetet, de egy kis biztatás után talán menne olyasmi is. 😉
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. július 10. 22:12-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. július 10. 22:12
#15
A technikai lehetőségen tól azért számunkra az emberi oldal, a jóváhagyás is legalább annyira számít. ;) 
És hhoz képest, hogy forgatókönyvnek indul, valahol a felétől elkapott a gépszíj és talán észre sem vetted, de lassan át-átment igazi történetbe. 🙂
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 10. 16:42-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 10. 16:42
#14
Háát... 
Sokkal több szex? Hm. Nemrég írtam egy olyat, aminek a harmadik részében igazából más se volt, csak tömény szex. Nem is merném feltenni ide a többi részt, de ha már erre vágytál...
Forgatókönyv, amibe lehetne több érzelmet téve hosszabbat is kihozni. Le lehetne írni azt is, ki hogyan néz ki, mit szeret a szexben és miért, avagy mit nem... Ezek ide tartozó dolgok lehetnének, bár egy pornónál ez nem szigorú feltétel.

Szóval az ok, hogy nem gondolnám, hogy bárkinek tetszene egy forgatókönyvszerű vázlat. 
De ezennel felhatalmazlak titeket, hogy ha jónak látjátok áttehetitek bárhova. 🙂 Nem mintha szükségetek lenne engedélyre 😂 hiszen nem én vagyok az,  aki a saját elírást tartalmazó hozzászólását is képes lenne itt javítani. 🙄 Egyébként meg már írtam valahol, hogy bárki szabadon másolhat tőlem bármit, ha érdemesnek tartja arra.  Én ezt nem tartanám plágiumnak, hanem inkább megtiszteltetésnek. A VIP szerzés meg menne ilyenek nélkül is, ha nagyon akarnám. Ok, ez most talán kissé "öntudatos" kijelentés volt részemről, de aki ismer az tudja, hogy csak öntudat és nem beképzeltség. Egy amatőr író aki le tudja írni a gondolatait, még ha néha összevissza is teszi, de valamennyire érthető módon az képes lehet ezen az oldalon ilyesmire. Van akinek ez munka, nekem még mindig csak szórakozás, de nem tartanám igazságosnak egy vázlat miatt kapni akár csak 1 nap VIP-t is, mert azzal a saját önbecsülésem verném láncra. Szóval, ha mégis olyan döntés születne, hogy ezt felteszitek, akkor kérlek csak ingyenesként. Azt nem bánom, ha megemlítitek, hogy én követtem el, de ez sem követelmény, mert akkor bizonyára hiányolnák többen a kimaradt részt/részeket. 

Bocsi, talán kevesebb indoklás is elég lett volna. Mondjuk, hogy csak? 🙂
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. július 10. 16:06-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. július 10. 16:06
#13
Kedves Selymi!

És ezt miért csak így ide, hozzászólásba rejted el az érdeklődök elől? 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 9. 20:05-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 9. 20:05
#12
Ó, én ezt még nem is láttam! 
Sokkal több szex? Hm. Nemrég írtam egy olyat, aminek a harmadik részében igazából más se volt, csak tömény szex. Nem is merném feltenni ide a többi részt, de ha már erre vágytál...
Ennek lett volna a folytatása: https://www.torte-net.hu/tortenet/12597-Egy-uj-fajta-testapolo bár nem a közvetlen következő, hanem egy későbbi rész:

Csak cca 19k karakternyi vázlat. Forgatókönyv, amibe lehetne több érzelmet téve hosszabbat is kihozni. Le lehetne írni azt is, ki hogyan néz ki, mit szeret a szexben és miért, avagy mit nem... Ezek ide tartozó dolgok lehetnének, bár egy pornónál ez nem szigorú feltétel.

Noémi kiárusítása

Egy idő után Noémi nagy szégyenkezve bevallja Lacinak, hogy neki igazából az a fétise, ha megerőszakolják. Laci ekkor leszervez neki egy gangbanget a legjobb haverjaival, mert kedvében akar járni a barátnőjének, ám amikor azt látja, hogy Noémi mennyire élvezi, amint a három barátjával együtt orrba-szájba kúrhatják, elmegy a kedve tőle. Úgy érzi, hogy kiszeret belőle. Noémi még azt is nagyon élvezi, ha szex közben ketten vannak a popsijába, pedig előtte Lacinak azt bizonygatta, hogy ő ott szűz. Az is inkább a lány élvezetét szolgálja, ha néha kicsit megpofozzák, de amikor Laci ad neki egy nagyot, akkor Noémi arca dühös lesz, ebből kitalálja, hogy csak a gyengédebb erőszakot preferálja a barátnője. Noémi imádja a szendvicset is és azt is, amikor beleköpnek a szájába és rögtön utána lenyomnak egy faszt a torkán. 

Laci innentől már nem akarja Noémit barátnőjének, de támad egy ötlete, ami miatt mégse szakít vele. Elhiteti a lánnyal, hogy neki sincs ellenére, ha látja, hogy erőszakoskodnak a barátnőjével, pedig dehogynem. 
Az jut ugyanis eszébe, hogy egy ilyen kurvát akár többféleképpen is eladhatna, amiből ő sok pénzt csinálhatna. Noémi megbízik benne, emiatt vele marad és néha kettesben is gyakorolják az erőszakos szexet, ami viszont Laci jelleméből adódóan nem igazán sikeres. 
Laci közben a neten felad egy hirdetést. „Bármit vállalok” szlogen mellé Noémi testéről tesz fel egy fotót, melléírva azt is, hogy „az erőszakos szex a kedvencem, amiért csak csekély anyagi támogatást kérek a tanulmányaimhoz”. Persze ezt a keveset Laci nem gondolja komolyan és a jelentkezők közül elhajtja a filléres ajánlatot tevőket. Szerencséjére akad köztük azonban olyan, aki sok pénzt hajlandó áldozni, de nekik vannak feltételeik. Elsősorban persze az, hogy a kilétük titok kell maradjon, hiszen mindegyiknek van felesége, némelyiknek gyereke is, na meg a legtöbb felelős beosztásban dolgozik és ezek miatt muszáj megőrizniük az inkognitójukat.
Laci megismerkedik egy férfivel, akinek csak a keresztnevét tudhatja meg. Erikkel letárgyalja, hogy egy vidéki nyaralójukba meghívhatja a többieket. Nem mindegyiket egy időpontban, hanem okosan beosztja: egy-egy alkalomra csupán 2-3 résztvevőt enged. Ezekbe Erik és ő maga nem számít majd bele. Eriknek természetesen ingyenes a részvétel, cserébe ő nem kér helypénzt, csak Noémi bájait. 
A legelső alkalommal Laci azt mondja Noéminek, hogy egy házibuliba mennek. Noéminek ugyan feltűnik, hogy ő az egyedüli női meghívott, rajta kívül csupán két felszolgálólány van ott, de Laci leszereli őt azzal, hogy a többi nő majd később érkezik. Csakhogy mielőtt bármilyen nők érkeznének Laci elkezd vele táncolni, közben a többi férfi körbe veszi. Pár másodpercig valóban csak táncolnak körülöttük a férfiak is, de Laci ekkor helyet cserél Erikkel, aki egyből csókolja Noémit. Noémi dühös, mert rájön, hogy kiárulja a kedvese és szabadulni igyekezve felpofozza Eriket. Erik nem dühös, de a bemutatkozás szerint a lány szereti az erőszakosabb, durvább szexet. Ráadásul ő már a hely rendelkezésére bocsátásával fizetett, így a legnagyobb lelki nyugalommal visszapofozza Noémit és a következő pillanatokban a többiek segítségével letépi róla a ruhát. Noémi még egy kicsit ellenkezik, ám hiába, hiszen a férfiak meg vannak róla győződve, hogy ez csak a műsor része. Ráadásul Noémi testét ez a számára igazi erőszak teljesen transzba ejti és mikor lenyomják térdre és egyszerre három fasz lengedezik a szája előtt arcával mindegyikhez hozzá simul. Laci távolról egy fotelben ülve whiskyt iszogat. Neki nem áll fel erre, de nem is sajnálja a csajt. Arra a pénzre gondol, amit már előre megkapott. Igaz, hogy csak a kialkudott összeg felét, a másik felét távozáskor, ha a férfiak elégedettek lesznek a lánnyal. Eddig minden jól alakul, hiszen nem véletlen írt ő Noémi helyében olyanokat, hogy imádja ha megverik és megalázzák, majd szétszaggatják
A három férfi mindezt meg is teszi Noémival, aki egy idő után igazi orgazmusokkal hálálja meg nekik álmai valóra váltását. 
Laci már meg se lepődik azon, amikor látja, hogy Noémi arcát bassza Erik lenyomva a torkán a faszát, miközben egy másik már nyalja kis ideig a pináját és megdugja. Eriknek még nem elég, bár Noémi testén mintha átsöpörne egy orgazmus, amikor a másik férfi teleélvezi a járatát. A harmadik férfi sem akar lemaradni, és az se zavarja, hogy a lánynak hanyatt fekve esélye sincs kiüríteni magából az előzőleg belejuttatott spermát, mégis nagyot élvez ő is Noémi pinájába. Noémi ugyan alig kap levegőt Erik méretes szerszámától, ám amikor néha-néha Erik kiereszti, vagy ügyetlenkedése miatt csúszik ki a fasz a szájából, Noémi már tátja is nagyra, és nyelvét kidugva várja, hogy visszakerüljön bele vágyai tárgya. 
Laci ezt nem élvezi ugyan, sőt, elborzasztja, mégse tudja meggátolni, hogy a teste reagáljon és bár eleinte eszébe sem volt részt venni az egészben, most mégis odamegy és felváltja Eriket. Erik gondol egyet és hasra fordítva bassza kis ideig Noémit, közben nagyokat csapva a fenekére, amitől néha görcsbe rándul a lány teste. Egyik férfi sem tudja, hogy Noémi teste ezt nem fájdalmában teszi, hanem éppen az élvezetének reakciói. Állával a támlára támasztva Laci faszával a szájában húzza szét a fenekét, hogy Erik még jobban ki tudja őt tölteni. Ezzel ő azt is szeretné jelezni, hogy kérne még popsipaskolást, ám ezt mondani nem tudja, így csak hörgi, amit viszont nem ért senki. A másik két férfi lankadt farokkal vár a sorára, közben élvezettel simogatják, tapogatják a beindult lányt. Tetszik nekik a nő fiatalsága és odaadása, meg az is, ahogy a teste egyik orgazmusból a másikba rándul. 
Erik pár seggre pacsi után látja, hogy Noémi széthúzza a seggét és arra gondol, hogy ez felhívás neki. Az előző aktusokból származó bőséges nedvekben megmártóztatja az ujját és megdörgöli, majd bedugja a lány popsijába egy, majd több ujját. Később a punciban megmerítkezve lyukat vált. Noémi a fájdalomtól sikítana, de Laci erősen nyomja a torkára a faszát és miközben a markával érzi a barátnője torkában mozgó ékességét elönti a kéj. Első két löketet a lány torkára engedi, de aztán megijed, mert elkezd a lány feje lilulni, így kiereszti és gecije egy része a csinos pofin landol. Noémit hiányérzettel tölti el amikor Laci kimozdul belőle, ráadásul erre az időre a popsijából is eltűnik a fájdalom, teste hozzáidomult Erik faszához, emiatt Laci farka után kap a szájával. Laci ezt félig észleli csak, mert még mindig élvez, spriccel, de engedelmesen visszatolja Noémi szájába, aki a maradékot is kiszopogatja, majd tisztára is nyalja az addigra ernyedt faszt. El se akarná engedni, ha nem cseréli le valaki. Egy másik résztvevő áll a lány szájához, akárcsak egy startvonalhoz, de még tízet se számolhatnának, mire megkeményedik és elveszi ékességét a lánytól. Noémi igencsak nehezen válik meg a szép darabtól, de amikor észleli, hogy kap helyette másikat, megbékél és élvezettel szopja.
– Nézd milyen odaadó kis kurva! – kiáltja akit éppen szop.
– És milyen szűk a picsája! – kontráz rá Erik.
– Gyönyörű a barátnőd – mondja az a férfi Lacinak címezve, akinek előbb szopta keményre a faszát Noémi. Lacit ez vegyes érzelmekkel tölti el, hiszen ő gondolatban már szakított a lánnyal. Neki ugyan nem kell ilyen kurva! – gondolta akkor, ám most mégis kicsit büszke, hiszen valahol mégis úgy érzi, hogy ez a szépség még mindig az övé, emiatt jól esik neki a dicséret.
Noémi ezt mind hallja és megalázottnak érzi magát, de csak egy pillanatra fut át rajta a szégyen, a következőben átveszi annak a helyét a büszkeség és a vágy. Arra vágyik, hogy mindegyik férfi kielégüljön ahányszor csak akar és használja a testét erre a célra, ahogyan csak akarja. Eddig még vágyott a fenekelésre és a pofonokra, de most hogy már eljutott a harmadik-negyedik orgazmusáig, már csak a férfiak kiszolgálása a célja. Nem is érez szexuális vágyat, bár a feszültség a testében nem igazán csökken, de ha most abbahagynák és kijelentenék, hogy ennyi, azt se nehezményezné. 
A férfiaknak viszont eszébe se jut abbahagyni, sőt. Aki éppen nincs a szájában, ráparancsol Erikre: – Engedj engem a pinájába. Felőlem baszhatod a seggét közben. Elbír ez a szépség kettőnket is.
Lacinak elkerekednek a szemei, mert eddig ilyenről csak hallottt, de sose volt tanúja egy négyes dugásnak. Az eszébe sem jutott amikor felkínálta pénzért a barátnőjét ezeknek az ismeretlen férfiaknak, hogy Noémit szendvicsben láthatja majd. Szíve szerint leállítaná az egészet és már lemondana a pénzről is, de eszébe jut, hogy a lány nemrég elmondta neki, hogy az erőszakolás, a fájdalom elszenvedése mennyire felkorbácsolja a vágyát és hogy egy ilyen alkalomkor mekkorát tud élvezni. Meggondolja hát magát és újra a fotelbe telepedve lesi, mi fog történni. 
Erik és az a férfi, aki éppen szopatta Noémit, most más pózba rendezik el a lányt. Némi engedelmesen hagyja, hogy négykézláb állítsák a testét egyik idegen férfi teste fölé aki hanyatt fekszik az ágyon. Ráterülve a pasira Erik rögtön nagyot paskol a fenekére.
– Tedd be magadnak édes! Szolgáld ki magad azzal a fasszal. Tudom, hogy mennyire vágytad már őt a pinádba.
Noémi ugyan nem így gondolta, de a popsipaskolás jól esett neki így már csak hálából is teljesíti a kérést. Ezt a férfit sem zavarja, hogy csöpög a farkára mindenféle lé, élvezettel járatja meg Noémi puncijában a faszát, mindaddig, míg tövig nem kerül belé. Ekkor futó csókot lehel a lány szájára és közvetlenül utána a melleit veszi kezelésbe ezzel a felkiáltással: – Fiúk, ezt a gyümölcsöt is meg kell majd kóstolnotok! Nagyon finom.
Közben Erik már mögé telepedve várakozik. Arra vár, hogy a harmadik meghívott a lány szájába adja magát. Miután ez megtörténik Erik lassan, de határozottan betolja Noémi már bejáratott segglyukába a dorongját.
Laci ekkor közelebb settenkedik, mintha csak barátnőjére akarna vigyázni, valójában arra kíváncsi, hogy miként reagálja le ezt Noémi. A lány arca vörösödik amikor belekerül Erik fasza harmadiknak. Azért harmadik, mert egy alulról tölti ki őt, egy meg már a száját bassza, de nem tolja most le teljesen a torkára, mert nem biztos abban, hogy a kedvenc kis ribanca kapna elég levegőt. Ő is erősen figyeli partnernője arcát készen arra, hogy bármikor kirántja a szájából a faszát. Noéminek így lehetősége lesz egy kicsit visongatni, de nem viszi túlzásba, mert bár fennakadnak elsőre a szemei a kettős behatolás hatására, mégis érzi ismét felhorgadni a vágyát. Újra átsöpör a testén egy erős szexuális izgalom. Megborzong, majd érezve a belső feszültséget megriszálja a csípőjét és szájával utánakap a majdnem kicsusszanó faroknak, mintha csak azt mondaná, hogy „Mindhármatokat akarlak!” Persze szavak nem hagyhatják el a száját, de az előtte álló srác bátorságra kap és már férfiasan dugja a torkát. 
– Ez annyira jó… – mondja a legfiatalabb résztvevő aki Noémi puncijában mozog amennyire lehetővé teszik neki.
Erik rákontráz erre: – A segge is nagyon forró és szűk. A feleségem sose engedte ezt nekem, pedig mindig is ki akartam egy ilyet próbálni.
– Azt hiszem megtartjuk a kicsikét – pacsizik Noémi teste felett Erikkel a szopató harmadik. – Sose gondoltam volna, hogy egy nő ennyire imád mélytorkozni.
– Ráadásul tud és bírja is – erősíti meg ezt Erik.
Kis idő elteltével, mikor Laci már ismét helyet foglal a fotelben és azt latolgatja magában, miképp fogja ő is kipróbálni a szendvics örömeit Noémivel és melyik lyukában is szeretne ő akkor lenni, na meg ki lenne alkalmas vele együtt szendvicsbe verni a barátnőjét, megszólal az alul fekvő fiatalabb férfi.
– Apu, szeretném én is kipróbálni a csaj seggét! Cseréljünk!
– Rendben fiam, de utánad majd nekem is muszáj lesz kipróbálnom, mert tudod, hogy anyád sem engedte azt sose. Igaz, eddig eszembe se jutott, de most kíváncsi lettem milyen érzés is az – feleli a Noémi torkát baszó férfi.
– Várjatok! – szól Laci. – Arról volt szó, hogy 1 óra és vége. Az épp most járt le.
– Csak nem képzeled, hogy éppen most hagyjuk abba – feddi meg őt Erik. – Szerintem a barátaink szívesen fizetnek még egy órát nekünk.
– Igen. Muszáj nekem is kipróbálnom az anált. Legalább elmondhatom majd a klubba, hogy nekem is volt olyan – szól a még mindig csak szopató férfi.
Eközben ismét átrendezik Noémi testét, aki most sem ellenkezik.
– Ugye drága neked is tetszik? – kérdezi őt Erik.
Noémi csak bólint, de nem szól, mert már eléggé fáj a segge és a torka, mégse gondolná, hogy abba akarná hagyni ameddig mindhárom férfi meg nem unja. 
Vagy legalább addig, míg még egyszer elélveznek – gondolja. 
Laci a bólintást és a tekercs bankjegyet látva, amit az idősebb férfi dob elé az asztalra, eláll a szava és nem ellenkezik tovább. Újra eszébe jut a megalázottság, de az is, hogy mekkorát élvezett a barátnője nemrégen. Hozzá már nem is csak egyet, na meg őt magát is kielégítette, bár igazából ő részt se akart venni benne. Utálatot akar érezni, de nem találja magában most ezt az érzést. Helyébe inkább egy gondolkodni vágyó érzés kerül, némi szexuális vággyal keveredve. Tulajdonképpen arra vágyik, hogy kivihesse innen Noémit, megfürdethesse és intimen szeretkezve vele nagyon megbaszhassa. Erre a vágyára azonban még várnia kell, hiszen Noémi most ült rá a fiatalabb versenyző faszára, önmaga popsijába igazítva be azt. Teste hozzászokott Erik aránylag nagyobb méretéhez így a fiatal férfi dákója könnyen elmerül benne. Mikor Erik birtokba veszi a pináját, a harmadik férfi ismét a szájához telepszik, hanyatt parancsolja a fiát és lenyomja Noémi fejét a nyaka mellé így bassza meg a lány száját. 
Az alul fekvő srác előbb élvezettel dicséri a partnernője segglyukának szűkösségét, de amikor érzi apja combjait a feje mellett kissé berzenkedik ugyan, de beletörődik.
– Apu, nem lehetne inkább, hogy ülve baszd a száját?
– Ugyan fiam! Mit finnyáskodsz. Te is apád faszából pattantál ki – röhög az „öregúr” –, ráadásul így közelről élvezheted a látványt, ahogy a torkán ledugom. Szemközelből. Sose fogsz ilyet látni többet az életben!
– Megmondalak anyunak – durcáskodik a fiú, persze ezt ő se gondolja komolyan, mert akkor a saját neje előtt is fel kellene fednie a titkot, hogy megcsalta. Az öregúr jót nevet ezen, büntetésként megpaskolja Noémi szájában járatott farka mellett a lány pofiját. Mivel ezt csak egy oldalról teheti, hiszen a másikon a fia feje van a farka kicuppan a lány szájából és az legyinti meg a fiát. Ezt látva Erik és az öregúr is nagyot röhög, meg Noémi is vigyorog, majd ránézve a fiatal férfire már kacag és egy cuppanós puszit ad az ajkára.
A kacagás ugyan nem tart soká mert a fasz a puszi után visszakerül a szájába és az alatta fekvő férfi bosszúra áhítozva a két markába fogva a seggét iszonyatos erővel kúrja. Erik sem akar lemaradni és ugyanolyan erővel dugja Noémi punciját elölről. Hamarosan meglesz az eredménye, ordítva lövi a lány pináját tele. 
Több se kell az addig szopató férfinek. Azt látva, hogy Noéminek nincs fasz a puncijába gyorsan pótolja. A lánynak eddig éppen azért nem volt gond az öregúr faszát szopnia, mert annak hossza éppen csak elért a száj végébe, bár a vastagság vetekedett egy pezsgősüveg talpának méretével. Igaz, hogy majdnem begörcsölt az állkapcsa, de az semmi volt ahhoz képest, ahogy most bekapta őt a pinájába. Erik fasza sem volt kicsi, de ezt a feszítő érzést még ő se válthatta ki belőle.
– Laci, a barátnőd a te faszodra vágyik. Menj oda szopasd egy kicsit. Nem illik magára hagyni ilyenkor. Én megyek fürödni és előkészítem a piát – szól Erik és magukra hagyja az élvezkedőket.
Laci kérdőn néz Noémire, aki majdnem szégyenlősen bólint felé jelezve, hogy nem bánja, ha őt is le kell ápolja. Ez a szégyenlősség és a tudat, hogy Noémi még mindig nem unja a kurválkodást felbőszíti Lacit. Nem erre számított ugyan, hanem csak arra, hogy mindenki megy egy-egy menetet a lánnyal és a partnerei talán kicsit elverik majd, ami elveszi a kedvét az egésztől, de most azt láthatja, hogy ennek a ribancnak semmi sem elég… Látja barátnője arcán az élvezetet emiatt dühösen két kézre fogva a fejét felemeli a hanyatt fekvő fiatalabb férfi mellől és durván baszni kezdi a száját a lankadt faszával. Igaz, erre az időre őt elhagyta a vágya anélkül, hogy újra kielégült volna, és azt sem tudja, hogy Noémi már gyengédebben is megtenné, hogy kényezteti. Dühében rángatja Noémi fejét petyhüdtségén, ami hamarosan feláll neki és ettől kezdve már az se érdekelné, ha megfulladna a lány, durván bassza és mélytorkozza. Noémi csípőjét még mindig tartja az alatta fekvő férfi és erősen mozog a fenekében, pináját az apja borosüvegtalp méretű farka dugja ami nagyon feszíti őt, ráadásul egyik mellét az alatta fekvő férfi markolja, másikat meg Laci keze morzsolgatja és ennyit már nem bír el a teste. Laci ijedten pillant le a lányra, amikor észleli, hogy Noéminek rángatózni kezd az addig térdbe hajlított lába. Még jobban megrémül, amikor azt tapasztalja, hogy barátnőjének csak a szeme fehérjét látja. Abba akarja hagyni a szopatást, de ekkor Noémi állkapcsa satuként záródik a férfiasságára és olyan mérvű szívást tapasztal, amit nem tud felülírni a teste, hosszan lövell a lány szájába, torkába. 
Az öregúr csodálkozva látja, hogy a hasára pisil a lányka. 
– Bazd meg! Ez lehugyozott! – kiáltja és erre a kiáltásra ront be Erik, akinek elsőre elkerekednek a szemei, majd áhítattal világosítja fel a partnereit.
– Ez nem pisi te ostoba! Érezd megtisztelve magad, mert úgy látszik ilyet se láttál még soha. Tudod mi volt ez? Egy spriccelős orgazmus, ami nagyon ritka a nőknél. Nem gondoltam volna, hogy éppen ti okozzátok ennél a szépségnél. Jobb szerettem volna, ha én. De majd legközelebb…
– Áááá… – kiáltja az ostobának hívott öregúr, aki a fiával együtt lövell a lányba.
A három férfi együttes nedvének rohamára Noémi az egyetlen úrinőhöz méltó dolgot teszi: elájul. Ami viszont nem úrinőhöz méltó arról nem tehet, nevezetesen, hogy teste önkívületben tovább rángatózik. 
Erik megbűvölve nézi és miután Laci ijedten odébbáll simogatja a lány arcát, majd nyakára téve a kezét kitapintja a verőerét. 
– Ennek annyi mára! – vigyorog a férfi. – Teljesen szétbasztuk. Vidd haza Laci. Majd hívlak, oké?

Ezután elsőnek mindenki megigazítja magán a ruhát, ami hiányzik azt felvéve pótolja. Erik már felöltözve, igaz, ő otthon lévén, csupán egy házi köntösbe. Laciról eddig sem került le sok ruha, inkább csak a nadrágja, gatyája, amit most gyorsan visszaigazít magára, majd Erikkel közös erővel bebugyolálják az alélt lányt és Laci hazaviszi. 
Noémi lakásába nem viheti, mert ha a szülei így látnák meg, akkor Laci nem kerülné el a rendőrséget, már ha a felbőszült apa nem tekerné ki még előtte a nyakát. Nem szép látvány a lány, Laci viszont kötelességének érzi, hogy hazavigye, valamennyire megmosdassa majd a saját ágyába dugja. Ő maga nem bújik mellé az ágyba. Ismét elfogja az undor tőle, emiatt magukra zárja a szobája ajtaját és elalszik a fotelban. 

Később egy másik alkalommal újra Noéminél találkoznak és megbeszélik az egészet. Élménybeszámolót tartanak egymásnak. 
Noémi most ismét szégyelli magát, amikor elmondja, hogy mit és hogyan, meg mennyire élvezett az egészből. Tulajdonképpen semmi sem volt, amit ne élvezett volna és ez mindkettőjüket nagyon zavarja. 

Jah, ha még a helyesírásra is ügyelek, vagy ahogyan itt hívják a központozásra és kiteszek minden lehetséges helyre vesszőt és/vagy más szükséges, vagy szükségtelen írásjelet talán újabb ezerrel növelhetném a karakterszámot. De nem az a cél. Hanem mi is? Na, erre talán másnak kéne választ adnia. 🙂
1
Ez egy válasz fiesta14 2024. május 23. 07:00-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 9. 19:49
#11
Beszélgess velem. 🙂 Amúgy ennek nem hinném, hogy közzé lesz téve folytatása. Az már túlságosan morbid volna. Mert ugye egy törölt felhasználó az már majdnem olyan, mintha meghalt volna és a szellemek suttogására nem tudom lenne-e kíváncsi valaki.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. július 9. 19:01-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. július 9. 19:01
#10
Én szívesen elbeszélgetnék veled, de nem feltétlenül beszélnélek rá a folytatásra. Ez így egy kerek történet. És látva azt, hogy milyen fantáziával találsz új és új témákat, inkább azt javasolnám (ha elbeszélgetnénk 😀) hogy válassz új történetet. Egyébként is a sokadik rész után minden hosszú sorozat elfárad.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 22. 14:36-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. május 23. 07:00
#9
Azért nem annyira vacak az az értékelés. Igaz sokkal több szex jó lenne hiszen ez egy ilyen oldal.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 22. 14:36-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 22. 14:38
#8
Azt úgyis mindenki maga dönti el. Akad olyan is aki többedmaga. 😅 
Adtam volna tippet én is, csak nagyon messze vagy. 😛
1
Ez egy válasz sztbali 2024. május 22. 11:16-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 22. 14:36
#7
Még egy ilyen vacakra? 😂 Háát... Lassan majd te is meggondolod magad, ha ránézel az értékelésre. 🙄
Persze ha véletlenül ismét elbeszélgetek erről valakivel, aki kedvet csinál hozzá... Semmi sem lehetetlen! 😉
1
Ez egy válasz fiesta14 2024. május 22. 11:34-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. május 22. 11:34
#6
Azért még  kiváncsi lennék egy folytatásra.
1
sztbali
2024. május 22. 11:16
#5
Igazad lehet. Időközben felmerült bennem egy elfogadható a koncepció, amit meg tudok írni, amint időm engedi. Picit más lesz, de igazából nem a pontszám a fontos. Testszik vagy sem, azt mindenki döntse el maga.
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 22. 09:32-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 22. 09:32
#4
Köszi. 🤗
Szerintem nekem is tetszenének a tieid. Örülnék ha nem hagynád árválkodni a két rossz lányodat. Az se baj, ha még rosszabbak! 😅 Egy fantáziában sok minden belefér. Vedd úgy, hogy felnőtteknek szóló mese, amit egy barátodnak/barátnődnek mesélsz el, így akár modern Háry János is lehetsz a Bali helyett. 😉 Az se baj, ha ez megtörténik. Mármint mese közben melletted ül a barátnőd. Én is szoktam így írni. Elég sok hülyeség sül ki abból, ha beleveszem a partnerem közbevetéseit. Na, amikor ezt a sztorit, vagyis az első részét írtam egyedül voltam. A másodikat nem is akartam megírni, de jött valaki, akinek felolvastam és... Lett belőle ez. 😇😂
1
Ez egy válasz sztbali 2024. május 22. 08:47-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. május 22. 08:47
#3
Jól sikerült a folytatás. Nekem tetszenek az írásaid és ahogyan írsz az is nagyon jó.
1
Álmoska5
2024. május 22. 03:13
#2
Ivett visszatérésivel megváltozik ez a kis hármas szerelem egy négyessé, vagy ötössé! 
Alex bevételével még később, szendvics is kialakulhat, amiben  Kedves Titti mindig is élen járt. Élvezet volt olvasni? Manapság a lécet olyan magasra tették, nem beszélve a romantikus írásairól ismert Lola os már komoly anális és szendvicses támáktól sem riad vissza. Írói magaságokba vitték fel a színvonalat Éva596/Lolamacko, Kékég/Kaxi69 írópáros is.  Én régi olvasód és hódolod vagyok egyben és a Titti álma,  meg  Kártyaparti
írásokkal loptad be magad a szívembe. 10.P

"Álmoska5"
2
T
Törté-Net
2024. május 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1