Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó! Rég olvastam ilyen izgatót! Ha esetleg fordítás, meg tudja adni valaki az eredeti címet? Ha nem az, akkor nagy gratuláció az írónak és várom türelmetlenül a folytatást.
Szerintem simán felkerülhetne ez is a toplistára! Mármint az első 10 közé. Az lenne a reális, ha leszorítaná az első helyről az első részt! Persze ez csak az én véleményem. Még egyszer szerintem finoman szólva is iszonyú jó!
Fura, hogy nem ért el annyi pontot, mint az első rész, mert ez még izgalmasabb. Ha az elsőre 10-est adtam, erre 12-est kéne! Nagyon jó! Én is várom a folytatást!
Ha esetleg fordítás, meg tudja adni valaki az eredeti címet?
Ha nem az, akkor nagy gratuláció az írónak és várom türelmetlenül a folytatást.
Az lenne a reális, ha leszorítaná az első helyről az első részt!
Persze ez csak az én véleményem. Még egyszer szerintem finoman szólva is iszonyú jó!
Ha az elsőre 10-est adtam, erre 12-est kéne! Nagyon jó! Én is várom a folytatást!