Szerencsés bűnbeesés 6. rész

A témához tartozó történet:
Miriam
19 413 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Miriam
2024. január 3. 00:15
#8
Álmoska! Lelkileg felkészitelek a következő (záró) rész utolsó mondataira. Hát... lehet, hogy akkor fogják majd sokan mondani, hogy "ne gonoszkodjak".
1
Álmoska5
2024. január 2. 23:41
#7
Én a maradásra Kérnélek. Írásaid történethűek.  Szerintem Több olvasót szereztél, mint gondolnád.
/Utánad olvastam gratulálok az oldalaidhoz, de a "popsi paskolása" nem az esetem./
1
Miriam
2024. január 2. 16:30
#5
Köszönöm mindkettőtöknek a meleg szavakat.🙂😀 😍Még egy rész kerül fel a Törté-netre, s ezzel be is fejezem az itteni publikálást. Biztosíthatlak, papi, hogy abban is lesz egy hatalmas fordulat - legalábbi én annak szántam.

Lolamackó, neked különösen köszönöm, hogy aktivan figyelemmel kiséred ezt és a korábbi történeteimet. 😘
Talán nem kell magyarázni, hogy mindegyik totálisan légbőlkapott, pusztán a kreatív fantázia szüleménye.  Épp ezért nagy munka, hogy történelmileg is hiteles legyen a publikált anyag, és bármennyire is extrém,  lélektanilag mégis megalapozott legyen az elmesélt eszmeszülemény. Leki szemeim előtt mindig egy képzeletszülte film pörgött, ezért is szerepel az előző részekben több zeneszám is.

Hosszú ideje már láttam, hogy ez nem idevaló történet, de ha már elkezdtem, tisztességgel befejezem itteni ténykedésemet. (kéziratban még van három fejezet is, amelyben Ákoska hol Kátyenkával, hol Natasával, máskor Veronikával tesz 'ezt meg az'-t, de dramaturgiai szempontból a  nem sokára megjelenő záró rész talán a legjobb.)
1
p
papi
2024. január 2. 13:52
#3
Nagyon tetszik, ha tudod tartani ezt a szintet akkor szivesen olvasom a folytatásokat.
1
Lolamacko
2024. január 2. 12:08
#2
Miriam! Ez még mindig jó. Még mindig nem unalmas, mert kitalálsz új dolgokat. Nem csak szex, érdekes korrajz, amit elénk tártál.
2
T
Törté-Net
2024. január 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1