Egy másik évfolyamtárs

A témához tartozó történet:
Arletta
30 966 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lofty
2003. június 9. 17:11
#77
Kedves Arletta!
Egy ideig mellőztem a Történetek átfogó olvasását, csak párat ragadtam ki közülük, és valahogy eddig egyáltalán nem találkoztam az írásaiddal.
Most hogy elolvastam az utolsót, nekiálltam az elejéről, és azt kell hogy mondjam, remekül írsz!
Tetszik, hogy meg tudod fogalmazni a mondanivalódat, sőt szinte semmi kivetnivalót nem találok az írásaidban. A gondolkodásod, emberi tulajdonságaid boncolgatásába nem megyek bele, mert úgy is csak annyi látszik belőle(d) amit meg akarsz mutatni, emellett tipikusan olyan jellemnek tűnsz, akit legszívesebben azonnal megismernék személyesen... Úgy tűnik elég sikeresen hárítod ezeket a próbálkozásokat, úgyhogy inkább bele sem kezdek :o)
Írj még sokat, írj jókat, és élj meg sokkal többet és jobbat mint amit leírsz!
Üdv
1
TheChronic
2003. június 5. 17:13
#76
Ez tényleg megdöbbentő,amit stabil észrevett.Nekem fel sem tűnt.Szóhoz sem jutok.
1
Arletta!
2003. június 1. 23:50
#75
Kedves TheChronic!
Remélem, most már hamarosan lesz annyi időm, hogy befejezzem és elküldjem a folytatást. Ennyire jó biztos nem lesz, de azért igyekszem.
A jókívánságot pedig köszönöm, természetesen elfogadom.

Kedves stabil!
Igen. Ugyanis közben eltelt 6 és fél év, sok minden megváltozott, sok mindent tisztáztunk. És Béla tényleg remek ember!

Arletta
1
stabil
2003. június 1. 00:08
#74
"Remek ember vagy, Béla!"

Ezt mondod a bátyádnak, aki megerőszakolt gyermekkorodban??
1
TheChronic
2003. május 31. 23:44
#73
Kedves Arletta!

Az eddigi történeteid is nagy sikert arattak,de ennyire kitartóan még egyik sem szegeződött oda a Top1-re.Már számtalanszor gratuláltam,és tudod nagyon jól,hogyan viszonyulok hozzád,ezért most csak annyit: Nagyon várom az újabb történetet,és addig is mindne jót és sok boldog pillanatot kívánok.Szégyen,nem szégyen,elfeledkeztem a szülinapodról.Ha így utólag elfogadod,akkor sok boldog!

TC
1
Arletta
2003. május 26. 13:26
#72
Kedves Sherryen!
Egyáltalán nem haragszom, csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy esetemben (és gondolom, még sokak esetében) teljességel kizárt a személyes ismerettség és találkozás lehetősége. Nem is bántottál meg, valószínűleg az én bizonyos vonatkozásban meglevő túlérzékenységemnek köszönhető, ha netán élesebben válaszoltam volna. remélem, te sem bántódtál meg.

Arletta
1
Sherryen
2003. május 25. 00:04
#71
Szia Arletta!

JAj, jaj, jaj. Azt hiszem félre értettél. Nem társkeresőnek használtam a forumot, csak szerettem volna elmondani. Ezzel semmi szándékom nem volt.Nem szerettelek volna megbántani. ha igy történt, elnézést kérek. De mint mondtam nem vagyok egy gyakorlott forumózó. Azt hiszem maradok az olvasásnál. Mégegyszer: ne haragudj. Szia
1
Arletta
2003. május 23. 23:27
#70
Kedves Hidrox!
Köszönöm!

Kedves Sherryen!
Köszönöm. És örülök, hogy sokadszorra is tetszik.
Igen, ez nem így működik, és így nem működik.
Lesz új történet, csak még nem tudom, mikor. Alig van időm. És ha végre sikerül majd befejeznem, nem tudom, mikor kerülhet majd fel.

Arletta
1
Sherryen
2003. május 23. 23:03
#69
Szia Arletta

Elöször is Boldog szülinapot!:)

Sokadjára is végig olvastam a történeteidet, és továbbra is fantasztikusnak tartom öket.
Egyre jobban szeretnélek megismerni.
(Persze tudom hogy ez nem igy müködik, csak elmondtam.) Feltételezem sokan vagyunk igy. Nem szoktam irogatni fórumokba, tehát nem is tudom ilyenkor mit illik és mit nem. Be is fejezem, sik sikert kvánok, és várom az új történeteket. szia
1
Hidrox
2003. május 23. 13:00
#68
Üdv Arletta! Boldog szülinapot!

Hidrox
1
Arletta
2003. május 12. 13:53
#67
Kedves TheChronic!
Teljesen egyetértek. Én is valami hasonló módszerrel dolgozom, többször is átolvasom, módosítom, mielőtt elküldöm. És még amikor megjelenik, akkor is szoktam benne olyat találni, amin még változtatnék.

Arletta
1
TheChronic
2003. május 11. 21:15
#66
Kedves Xcal!

Ne töröld le! Ez a legrosszabb,amit elkövethetsz magad ellen.Inkább hagyd ott,ne is gondolj rá egy-két hétig,és aztán ülj vissza és olvasd újra.Nem tudom,mi a mérce,ami alapján megítéled a saját történetedet,de semmiképp ne mérd másokéhoz,és ne azon agyalj,hogy vajon sikeres lesz-e vagy sem.A saját igényeid szerint legyen jó és izgató a történet,és ne akard a végtelenségig módosítgatni,mert annak sosem lesz vége,és egyszercsak ott ülsz majd a több hónapja készen álló történeted felett.Szóval írd meg,és ha neked megfelel,küldd be.Próbáld építő jelleggel nézni a kritikákat.Söt,jobbat mondok: küldd be álnéven.Így inkognitóban leszűrheted a visszajelzést.Majd az alapján írhatsz egy "optimalizált" történetet,amire a saját nevedet biggyesztheted.
Remélem tudtam segíteni.Az mindenképp fontos,hogy törlés helyett hagyd ott a történetet.Nekem sokszor bejött,mert így szabadon gondolkodhatsz(akaratlanul is gondolkodsz rajta)és sokkal jobb megoldások jutnak majd eszedbe,mint ott izzadva a képernyö elött.Köszi,ha végigolvastad.Minden jót.

TC
1
Arletta
2003. május 9. 13:58
#65
Kedves Xcal!
Kicsit sértődöttnek tűnt a válaszod, azért kérdeztem rá.
Nem könnyű dolog az írás, most már láthatod. Én is többször átjavítottam mindegyiket, mielőtt elküldtem volna, de még most is találok olyat, amit másképp írnék.

Kedves acegabi!
Köszönöm. Lesz, bár tőlem már nem sok.

Arletta
1
acegabi
2003. május 9. 10:55
#64
Kedves Arletta!
Nagyszerű a történet. Még több ilyet.
Simán 10 pont.
1
Xcal
2003. május 8. 18:08
#63
Szia!

Nem sértődtem meg, csak komentáltam, hogy véleményem szerint nem az én dolgom eldönteni, hanem a tied..
Mivel állandó időhiányban szenvedek ezért sikeredett olyan kis lélegzetüre az utsó hozzászólásom..
Amenyiben érdekel hogy állok a storimmal idebigyeszteném:
Megírtam már kb 3*, és mind3* letöröltem.
Egyre kisebb lett a terjedelme..
Még nembírom megosztani másokkal.
Úgydöntöttem írok egyet fantáziából..
Itt tartok, mert akárcsak te ha a fantáziámra kell hagyatkoznom megcsömörlöm..
Meglátom mi lesz.. sorry
1
Arletta
2003. május 8. 08:19
#62
Kedves zso!
Köszönöm. De talán elkerülte a figyelmedet, hogy ez nem kitalált történet, hanem megtörtént.

Kedves TheChronic!
Én is csak azt tudom mondani, hogy várnod kell. Sajnos, most kivételesen tőlem sincs semmi Törté-Net tarsolyában, mert egyszerűen nem tudok időt szakítani rá, hogy befejezzem a következőt.

Arletta
1
TheChronic
2003. május 7. 17:24
#61
Kedves Liliana!

Én akár életem végéig türelmesen várnék a történetedre,mert megéri,csak azért próbállak kissé noszogatni,mert mostanában már a fórumokon sem nyilvánultál meg,és a leszbikus kategóriában is csak Arletta tartja a frontot az extrém igényes történetek terén.Köszönöm,hogy reagáltál,nagyon kedves töled,hogy nem hagysz bizonytalanságban.Akkor nem marad más,minthogy várok tovább,és próbálok neked pozitív érzelmeket közvetíteni(népiesen: drukkolok),hogy ismét ilyen remekművet alkothass.Akkor végre nem kéne a régieket újraolvasnom sokadjára :D

Szia Liliana! TC
1
zso
2003. május 7. 14:53
#60
na ez mar nekem is tetszik ebben van valami eredeti is nagyon szepen koszonom hogy vannak ilyen emberek is akik tudnak ilyen torteneteket irni. most en adok pontot ami nem szokasom.
1
Arletta
2003. május 7. 11:37
#59
Kedves Szanto tanar ur!
Örülök, hogy végigolvastad és tetszett. Sajnos (vagy nem is annyira sajnos), én a macsó beszólásokon és anyázásokon nem tudok jót röhögni. És nem pusztán azért, mert ellenem irányul. Amikor valakitől, aki tudja, hogy leszbikus vagyok, macsó beszólást kapok, nem leszbikusként, hanem NŐKÉNT sért meg: értésemre adja, hogy mennyire nem érdeklem, mennyire csak azzal törődik, hogy neki jó legyen egy szexuális együttlét. Az anyázás pedig emberként és leszbikusként sért, hiszen azt a jogomat vitatja, hogy másként élhessek, mint ahogy azt ő jónak látja. Szerencsére az elsők után, melyek érthető módon feldühítettek, már megtanultam az ilyeneket kezelni. Vagy "elviccelem" a macsó beszólást, vagy -- ha nagyon erőszakos -- kap egy enyhébb vagy erősebb gorombaságot. Ez elég jó hatásfokú szokott lenni. Az anyázót meg vagy "visszaanyázom", vagy észre sem veszem.
Ellentmondást érzek abban, amit leírtál. Ha az ember valakit vagy valamit elkezd elemezni, megállapításokat tesz róla, akkor bizony ezzel ítéletet mond! Ez lehet objektív, csak a tényeken alapuló is, de leginkább szubjektív, mert tartalmazza a véleményalkotónak a hozzáállását, ismereteit is. Más kérdés az általánosítás, mert az mindig szubjektív. Aztán jönnek a "kivéve a gyevi bírót" bővítések, amik szintén szubjektívak.

Kedves Liliana!
Elnézem. És köszönöm, hogy tetszem!

Arletta
1
Liliana
2003. május 7. 10:54
#58
Kedves Arletta!
Elnézésed kérem, hogy ebben a fórumban üzenek The Chronicnak, de úgy látom ő itt nagyon gyakran megfordul :)!

TheChronic: Arletta minden írását elolvastam már, és úgy látom, nagyon népszerű táborra tett itt már szert. Minden írása tetszett eddig is...
Hallgatásom oka prózaian egyszerű: egy jól átgondolt, izgalmas folytatáshoz szükségem lenne időre, hangulatra és átélésre is... idővel nem rendelkezem, a többi rendben van :). Unalmasat, vagy ellaposodott irományt nem szeretnék produkálni, ezért még egy kis türelmet kérek Tőled!

Sziasztok....
1