Egy másik évfolyamtárs

A témához tartozó történet:
Arletta
30 966 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arletta
2003. augusztus 15. 00:24
#97
Kedves TheChronic!
Igen az ígéretet illik betartani.
Nos, az első fele már megvan: befejeztem. Egyelőre nem küldtem el, két-három nap mólva megint elolvasom, és ha nem javítok rajta túl sokat, küldöm.
Sajnos előre tudom, hogy nem fogja elérni Rita vagy Yvonne sztorijának a szintjét; tán még Mariét sem (ha a pontoknak hinni lehet, az a leggyengébb). Egyszerűen ilyenre sikerült. Sajnos olyat választottam, ami egyike a kudarcaimnak. De talán jobb is így: ebből kiderül, hogy bizony nekem is vannak félsikereim, kudarcaim. Szerencsére nem sok, de van. És szerencsés alkat vagyok: hamar kiheverem. Persze megmaradnak emléknek, rossz emléknek, de nem többnek. Lehet, hogy azért, mert kevesen vannak.
Nyugodtan kritizáljátok majd meg, rántsátok le a sárba. Nehogy túlságosan elkapassam magamat.

Kedves Lofty!
Nana! De azért kösz.

Arletta
1
TheChronic
2003. augusztus 7. 07:59
#96
Kedves Arletta!

Az ígéret szép szó... :D
Persze,hogy hiányollak! Azt hitted,már elfeledkeztem rólad? Ne is reménykedj,ilyen könnyen nem szabadulsz meg tőlem...;)
Üdv néked:
TC
1
Lofty
2003. augusztus 6. 12:59
#95
puszi :)
1
Arletta
2003. augusztus 2. 12:26
#94
Kedves TheChronic és Lofty!
Ígérem, hogy hamarosan küldöm Törté-netnek az újabb sztorit, és remélem, nagyon hamar fel is teszi.
Az elmúlt hetekben nyaraltam, most még fel kell dolgoznom a közben összegyűlt munkát, de ez csak pár nap, utána már lesz időm befejezni azt, ami már félig készen van.
Köszönöm, hogy hiányoltok, rendkívül jó érzés!

Arletta
1
Lofty
2003. július 23. 11:57
#93
Kedves Arletta!
Csatlakozom Chro-hoz... majdnem minden alkalommal megnézem, hogy van e végre valami új Tőled, amikor csak belépek a Törté-netre. Tényleg várom / várjuk...

Lofty, aki azért mégsem keresett meg :)
1
TheChronic
2003. július 17. 21:57
#92
Kedves Arletta!

Gondolom,nagyon elfoglalt vagy mostanában,mert már oly régóta várjuk az újabb történetedet.Nem akarlak sürgetni,kivárjuk mi,legalábbis én,csak olyan legyen,amilyet te szívesen elénk társz.Remélem,jól vagy mostanában,és értek olyan pozitív élmények,amelyek alapját képezhetik újabb történeteknek,mivel a te stílusodat nem lehet megunni! :))

Minden jót kívánok!
TC
1
Arletta
2003. július 3. 13:59
#91
Kedves Flo!
Köszönöm. Örülök, hogy tetszik.

Arletta
1
Flo
2003. július 2. 09:03
#90
Kedves Arletta!
Néhány napja találtam rá erre az oldalra. Elolvastam a történeteidet, nagyon jó, igényes írások.
Gratulálok!
1
Arletta
2003. június 19. 11:38
#89
Kedves Lofty!
Közhely, de vannak alóla kivételek. Mint például ez az eset. És előre megmondom, felesleges keresgéléssel próbálkoznod.

Kedves red.cat!
Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy megérintett.
Hogy keveset voltunk együtt? Igen, ha azt veszed, hogy nem éltünk együtt, hisz más városban, egymástól kb. 150 kilométerre laktunk. De mindkettőnknek megvolt a munkája, az élete. Ám két éven keresztül minden hétvégét közösen töltöttünk, és ezen túl is voltunk együtt (ez első évben is sokat, ha nem is ennyit). Szóval azért nem keveset. És biztos, hogy érzelmileg ilyen mély kapcsolatom sem addig nem volt, sem azóta nincs, noha most együtt élek valakivel, akivel szeretjük is egymást, ám mégsem ugyanaz.
És a bíztatást is köszönöm: írok még.

Arletta
1
red.cat
2003. június 16. 19:04
#88
Kedves Arletta!
Ez nagyon megérintett: felizgatott ahol akartad, h izgasson, de el is szomorított egyben...

És a szépen megírt történeten túl azért is nagyon tetszett, mert az írásod azt is sugallta, amit egyébként is gondolok az életről: lehet hogy rövid ideig, de tartalmasan, tele éleménnyel éljem...
Éreztem, h bár te és Rita keveset voltatok együtt,de Rita olyan csodálatos élményt okozott, ami miatt ez a rövid együttlét is többet jelentett neked egy hosszabb, de hidegebb kapcsolatnál.
TheChronickal egyetértve, én nőként is örülök, h nem csak üresfejű lányok vannak körülöttünk, és talán még a barátaim is lehetnek:)

Csak ismételhetem az előttem szólókat:írj!
puszi
Redcat
1
Lofty
2003. június 16. 14:48
#87
Arletta:
Közhely, de soha ne mondd hogy soha =o]
Remélem lassan tényleg jut időd egy újabb írásra... komolyan várom.

Chro:
én nem ígértem semmit, csak megállapítottam hogy jobb ha nem próbálom megismerni őt, mert még túlzottan belelovalnám magam értelmetlen dolgokba :o)
Egyébiránt rendszeresen csinálok számomra is feleslegesnek és őrültségnek tűnő dolgokat, csak hogy jobban érezzem magam a bőrömben.
Ki tudja, lehet hogy egyszer megkeresem Arlettát, és beszélgetek Vele egy nagyot... Bár ennyi info alapján azt hiszem nem megtalálni lenne nehéz, hanem "falat mászni" =]
1
Arletta
2003. június 15. 19:08
#86
Kedves TheChronic!
Ennyire azért nem kéne dícsérned, még a végén azt fogom hinni, hogy intelligens vagyok! Pedig csak próbálok normálisan gondolkodni a dolgokról. Ami megváltoztathatatlan, azt nem akarom megváltoztatni, és próbálom megkeresni azt a nézőpontot, ahonnan a legelfogadhatóbb oldalát láthatom. Ez egyébként igaz nem csupán a kellemetlen dolgokra, hanem bizonyos kellemesekre is.
Sajnos, időm változatlanul kevés van, de talán a jövő hónap elején tudok egy kicsit szakítani.
Nem fog semeddig, jól tudod! :-)
És kösz!

Arletta
1
TheChronic
2003. június 14. 18:17
#85
Kedves Arletta!

Köszönöm,hogy válaszoltál kérés nélkül is a gondolataimra.Pontosan ezért nem reagáltam le egyböl a dolgot,mert tudtam,hogy nagyon konkrét és ésszerű okok miatt cselekedtél így.Ismét csak csodálattal kell adóznom az intelligenciádnak és a gondolkodásmódodnak; és ez nem is csak neked szól,hanem azoknak a nöknek,akiket képviselsz(beállítottságtól függetlenül),és akik sajnos kevesen vannak.
De nekem van szerencsém személyesen ismerni ilyen nyitott,befolyásmentes gondolkodású,végtelenül értelmes és érzékeny lányokat,és bizton állíthatom,ök adták vissza a nökbe vetett hitemet,és ök azok,akik miatt igyekszem mindig maximális tisztelettel lenni a nök íránt.
Remélem,mostanában van idöd írni,és ismét elkápráztatsz minket,te csodálatos leányzó!

Kíváncsi vagyok,Lofty meddig jut nálad...

Légy boldog! TC
1
Arletta
2003. június 14. 13:23
#84
Kedves Lofty!
Nem vagyok chatfüggő. Néha felnézek ugyan chatre (kettőn is meg szoktam fordulni, nem mondom meg, hol, mert az reklám lenne), de néha hetekig nem. És ha felmegyek, akkor is rövid időkre. Egyébként mindkettőn ezen a néven jelentkezem be.

Kedves TheChronic!
Nem írtam le sem az első történetben, sem fórumban, de ma már pontosan tudom, mi minden volt annak a régi esetnek a hátterében. Természetesen soha nem fogom elfelejteni, de harag már régen nincs bennem miatta. Nem egyszerűen azért, mert így is teljes az életem, mert leszbikus vagyok; Béla egyszerűen az a fajta ember, akire nem lehet igazán haragudni. Tartósan meg végképp nem.
Akkor természetesen haragudtam rá, de ez tényleg a múlté. Túl sok jót kaptam azelőtt is, azóta is tőle ahhoz, hogy ez az egy rossz (ami tényleg borzalmasan rossz) elrontsa és megmérgezze a kapcsolatunkat.

Arletta
1
TheChronic
2003. június 13. 14:27
#83
Kedves Arletta!

11 év valóban sok idö,és tényleg sokmindent megbocsát az ember a testvérének.Sokat gondolkodtam a dolgon,mielött írnék róla,mert nem akartam első felháborodásomban írni.Azt hiszem,az volt a döntő ok,ami miatt végül el tudtad fogadni a tetteit és a helyzetet,hogy te nagyon jól érzed magad a nőkkel,és számodra nem hátrány,vagy kényszerhelyzet a homoszexualitás,hanem örömforrás.Ilyen értelemben végülis bátyádnak "köszönheted",hogy rátaláltál erre a fajta boldogságra.

Ezzel együtt - vagy ennek ellenére - nehezemre esik elfogadni az álláspontodat,és nem hiszem,hogy teljesen el tudtad feledni vagy meg tudtad bocsátani a bátyád tettét,mert ahogy leírtad,nagyon borzalmas dolog,amit művelt.
De persze ez az én dolgom,nem hiszem,hogy téged befolyásol,hogy mit gondolok,csak ki akartam írni magamból.

Minden jót kívánok,és továbbra is várom a történeted! :)

U.i.: Látom,Lofty ígéretéhez hűen egyáltalán nem próbál ismerkedni... :)))
1
Lofty
2003. június 13. 12:13
#82
Kedves Arletta!
Annyira rendszertelenül válaszolgatsz a fórumokban (itt az időpontokra gondolok), hogy nem hiszem el hogy nem vagy chatfüggő :))
Ilyen nickkel nem láttalak még semerre... Mi a másik ?

Üdv
=o]
1
Arletta
2003. június 13. 00:29
#81
Kedves Lofty!
Valóságosak. És legalább 4-5 olyan magyar város van, viszonylag tényleg az ország szélén, amelynek neve Sz-szel kezdődik. (Pl. van kettő viszonylag közel egymáshoz is.) Szóval ezek közül az egyik.
Egyébként ha megfigyelted, minden fórum-beírásra válaszolok. Hogy mennyit és hogyan, az sok mindentől függ. Elsősorban attól, érdemes-e, illetve a beírás érdemleges-e vagy sem erre. Előfordul, hogy rövid megjegyzésre írok sokat, és hosszúra keveset.
Nem tudom, mennyire ritka dolog az őszinteség. Én a környezetemben főleg őszinte emberekkel találkozom.

Arletta
1
Lofty
2003. június 12. 19:47
#80
És még valami..

Köszi a válaszod Arletta, tetszik benned hogy ilyen szókimondó vagy.Ritka manapság az őszinteség, és így egy kicsit sem zavaró dolog a hiúság.. =]
1
Lofty
2003. június 12. 19:44
#79
Arletta, valóságosak a helységnevek (illetve a kezdőbetűk), amiket a történeteidben használsz, vagy tudatosan (és következetesen :) megváltoztattad ?
Sokat gondolkodtam, mi lehet a Sz betűs város, amit így használsz "Sz.-be" ... Az biztos, hogy ha 500 km-re van egy másik várostól, akkor valahol az ország szélén kell lennie, nem középtájon, de egyszerűen nem tudtam kitalálni, mi lehet az.. :)

Hogy ez mennyire OFFtopic =]
1
Arletta
2003. június 11. 08:45
#78
Kedves TheChronic!
Elhiszem, hogy megdöbbentő. De ez van. Ami több mint 11 éve történt, az megtörtént, azon nem lehet változtatni. De azért 11 év alatt is sok minden történt, úgyhogy merem vállalni a kijelentésemet, amit tettem.

Kedves Lofty!
Köszönöm a dícséretet. Bár nam az első (és remélem, nem is az utolsó) ilyen, amit kapok, mindig jól esik. Hiába, ennyi hiúság azért van bennem. Jóllehet nem török irodalmi babérokra, és ezeket a történeteket nem is ilyen célból írtam, nem tagadom, örülök, ha tetszik.
Gondolom (vagy legalábbis remélem), hogy nem csupán a sztorikat olvastad el, hanem végigrágtad magad a fórumokon is. Néha többet elárul, mint amit maga az írás. (Valószínűleg megtetted, hisz az "elhárításról" általad mondottakat csak így következtethetted ki.)
Fogok még írni, ha nem is sokat. De köszönöm a bíztatást és köszönöm a kívánságaidat is.

Arletta
1