P
alf
is
alf
is
történetünk 1. rész

Szavazás átlaga: 7.74 pont (180 szavazat)
Megjelenés: 2004. június 1.
Hossz: 6 459 karakter
Elolvasva: 5 226 alkalommal
A mi történetünk, már évekkel ezelőtt kezdődött, de csak most értünk arra a szintre, hogy mesélni és élvezni tudjuk mindketten! Kezdeném is az elejéről!
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok és van egy 8 éves fiúnk is! Mind a szexet, mind a másik testét egymáson fedeztük fel és tanultunk meg. Szűzen ismertük meg egymást és jutottunk a csúcsok csúcsára! A szex minden területét kipróbáltuk míg a bizarr részhez nem értünk. Férjem rég könyörgött többek között azért is, hogy le. Talán négy éve a zuhanyzóban meg is tettem, de azt visszataszítónak, perverznek találtam és egy jó ideig nem is voltam kapható a dologra. Vagy két hónap után ismét könyörgött a férjem és becsukott szemmel fölé álltam és . Mikor már csak csepegett a puncim szőréről akkor mertem lenézni és láttam a férjem a szájába és a farka kőkeményre duzzadt az élmény hatására, de folytatni ezt a perverzitást nem tudtam csak havi egy két alkalommal és egyre ritkábban! Már vagy egy éve nem is csináltuk mikor is pár hónapja figyelmes lettem, hogy a férjem alsó nadrágjai mindig vizesek zuhanyzás után. Érdeklődésem addig fajult, hogy egy este meglestem zuhanyzás közben a harmonika ajtón maradt résen. Láttam a csapból folyatja a vizet és alsónadrágba állt a zuhanykádba és elkezd . Megrökönyödtem, de az egyre terebélyesedő folt láttán izgalomba jöttem én is. Mikor végzett levetette a nadrágot miből az addigra merev szerszám kivágódott, kimosta alsóját, behúzta a zuhanykabint és lezuhanyozott. Nem tudtam mit kezdeni a látottakkal így hallatlanná, látatlanná tettem a történteket. Talán két hete a munkahelyi gépén – egy munkahelyen dolgozunk – kerestem valamit és egy olyan történetre akadtam amiben volt szó. Nem szóltam neki, de ebből rá kellett jönnöm, mennyire vágyik az ilyen féle élvezetekre. Ki is találtam mivel lepem meg estére mikor a gyerek elaludt. Már lezuhanyozott és aludni készült mikor szóltam neki:
– Kedvesem ne aludj el, mert valami meglepit találtam ki minek nagyon fogsz örülni.
– Mond kicsim mi az? – hosszan kérlelt, de én hajthatatlan maradtam és mondtam majd megtudod!
Lefeküdt az ágyunkra és nézte a TV, hisz tudta én előbb összepakolok a szobákban, rendet rakok a konyhába majd zuhanyozok én is és csak utána megyek mellé az ágyikóba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.74 pont (180 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2022. február 11. 16:22
#9
Nem az én ízlésem.
1
én55
2021. szeptember 15. 13:47
#8
Nekem nem jött be.
1
a
A57L
2014. március 4. 07:12
#7
Nem rossz.
1
Dr. Szabó István
2008. december 28. 16:37
#6
Én imádom ezeket a sztorikat és csak irigyelni tudom azokat a pasikat akik részesülnek ebből az aranysárga nedűből melyhez ma nehezebb hozzájutni mint a droghoz. A hozzászólások többsége is arról tanuskodik, hogy az emberek fatális tévedésben vannak a pisit illetően ez a folyadék egyáltalán nem gusztustalan nem megalázó és nem egészségtelen mindaddig ameddig betartják a résztvevők a higiénés játékszabályokat. Sőt ellenkezőleg nincs izgatóbb egy pisilő leánynál szerintem ezzel az érdekeltek is tisztában vannak még ha soha nem is vallják be, mert nem véletlen, hogy a nők annyira szeretnek bezárkózni és egyedűllenni a müvelet közben.
szerintem a férfiak túlnyomó többségének legtitkosabb vágya ez, csak nincs rá mód hogy lehet ezt a hölgyek tudomására hozni anélkül, hogy a vége nehogy szakítás legyen.
Én is ezzel a problémával küszködöm, mert ha ezzel előhozakodom akár árnyaltan is máris merev elutasításba és falakba ütközöm mert a partnernek gyből a gusztustalanság ugrik be.
Jó lenne ha szemléletet váltanánk.e
1
countrys
2004. július 24. 21:46
#5
Egy okos könyvben azt olvastam, hogy ami két ember között kölcsönös beleegyezéssel történik, az megengedhető. Egy évszézaddal ezelőtt a szopást a kurvák és aszeretők csinálták és nem a tisztességes asszonyok. Ma már nyiltan bevallják a nők (egy része) hogy kipróbálná vagy kipróbálta a saját nemét. Lehet hogy még egy kis időnek el kell tellni, hogy az anális élvezetek mellé a pisi is felzárkozzon.
1
abrakadabra
2004. június 15. 00:08
#4
megmondom őszintén már a családos dolog is undorító, de ettől függetlenül bizonyos mértékig izgató (csak olvasásban),azonban az effajta pisilős történetek már gusztustalanok, ezeket is be lehetne rakni a s/m-ba mivel a lepisilés megalázás kifejeződése.
1
Sasha
2004. június 3. 08:51
#3
a történet aranyos, de azon enyhén megdöbbentem, hogy a szokásos szex mennire pontos koreográfia szerint zajlik a mindennapokban:Ezután jön az, hogy én ...Élvezetem végén van amikor újra kezdem ...Itt egy kis beszúrásnak kell következni.. nem csoda, hogy a férj ennyire extrákra vágyik ha változatosságot akar
1
koli
2004. június 1. 18:51
#2
Bevehették volna a fiukat.
1
T
Törté-Net
2004. június 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1