A+ A-

Pisis történetünk 1. rész

A mi történetünk, már évekkel ezelőtt kezdődött, de csak most értünk arra a szintre, hogy mesélni és élvezni tudjuk mindketten! Kezdeném is az elejéről!
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok és van egy 8 éves fiúnk is! Mind a szexet, mind a másik testét egymáson fedeztük fel és tanultunk meg. Szűzen ismertük meg egymást és jutottunk a csúcsok csúcsára! A szex minden területét kipróbáltuk míg a bizarr részhez nem értünk. Férjem rég könyörgött többek között azért is, hogy pisiljem le. Talán négy éve a zuhanyzóban meg is tettem, de azt visszataszítónak, perverznek találtam és egy jó ideig nem is voltam kapható a dologra. Vagy két hónap után ismét könyörgött a férjem és becsukott szemmel fölé álltam és pisiltem. Mikor már csak csepegett a puncim szőréről akkor mertem lenézni és láttam a férjem a szájába pisiltetett és a farka kőkeményre duzzadt az élmény hatására, de folytatni ezt a perverzitást nem tudtam csak havi egy két alkalommal és egyre ritkábban! Már vagy egy éve nem is csináltuk mikor is pár hónapja figyelmes lettem, hogy a férjem alsó nadrágjai mindig vizesek zuhanyzás után. Érdeklődésem addig fajult, hogy egy este meglestem zuhanyzás közben a harmonika ajtón maradt résen. Láttam a csapból folyatja a vizet és alsónadrágba állt a zuhanykádba és elkezd pisilni. Megrökönyödtem, de az egyre terebélyesedő folt láttán izgalomba jöttem én is. Mikor végzett levetette a nadrágot miből az addigra merev szerszám kivágódott, kimosta pisis alsóját, behúzta a zuhanykabint és lezuhanyozott. Nem tudtam mit kezdeni a látottakkal így hallatlanná, látatlanná tettem a történteket. Talán két hete a munkahelyi gépén -egy munkahelyen dolgozunk- kerestem valamit és egy olyan történetre akadtam amiben pisiszexről volt szó. Nem szóltam neki, de ebből rá kellett jönnöm, mennyire vágyik az ilyen féle élvezetekre. Ki is találtam mivel lepem meg estére mikor a gyerek elaludt. Már lezuhanyozott és aludni készült mikor szóltam neki:
-Kedvesem ne aludj el, mert valami meglepit találtam ki minek nagyon fogsz örülni.
-Mond kicsim mi az? -hosszan kérlelt, de én hajthatatlan maradtam és mondtam majd megtudod!
Lefeküdt az ágyunkra és nézte a TV, hisz tudta én előbb összepakolok a szobákban, rendet rakok a konyhába majd zuhanyozok én is és csak utána megyek mellé az ágyikóba. Most tovább tartott a dolog, mert amit kitaláltam azt a konyhába kellett véghezvinnünk és ahhoz elő kellett készülnöm. Nyugodtan tehettem, hisz tudtam, Ő nem jön ilyenkor már utánam. Zuhanyozás után meztelenül mellé bújtam, de nem húztam be az ajtót, mint máskor, hogy a gyerek meg ne lásson! Nem nagyon kellett izgatnom, mert olyan potenciállal áldotta meg a természet, hogy pillanatok alatt bevethető volt a szerszáma és akár egész éjszaka harcképes volt többszöri orgazmus után is. Mikor már kő kemény volt a fülébe súgtam, hogy gondolkoztam, a lakás szinte minden pontját végigkeféltük csak a konyhát nem és már meg is csináltam a helyet és ott akarok szeretkezni vele. Ez igaz is volt, mert a linóleumra előzőleg leterítettem a törülközőket, hogy szinte az egész konyha szabad részét beterítettem. Lementünk és ott kezdtünk szeretkezni úgy, mint máskor is tettük a lakás számos pontján. Előjáték után Ő rám feküdt és a hagyományos módon -misszionárius pózban- elégült ki. Ezután jön az, hogy én ráfordulok és lovagolok rajta, hisz csiklóról van orgazmusom. Így is tettem és míg én lovagoltam Ő a melleimmel játszott, markolászta őket, bimbókat csókolgatta, szívta, nyalta, a fenekem simogatta, a nyílásommal játszott és néha picit az úját be is tolta! Mivel húztam az időt kiélvezve a kényeztetést, a kemény szerszámját Őt is ismét felizgattam, majd egy igazi orgazmust értem el mibe beleremegett az egész testem, gerincemen futkározott az élvezet, hol hátra feszítettem magam, hol rákucorogtam és közben a hüvelyizmom fokozatos összehúzódásával nem csak a vizuális izgalmát fokoztam a férjemnek, hanem fizikait is. Élvezetem végén van amikor újra kezdem és ismételt orgazmusig mozgok rajta, de van mikor egy is elég és magamra fordítom, hogy az Ő izgalmi állapotát is tudja kielégíteni rajtam. Ezért a páromnak fel sem tűnt, hogy továbbra is rajta maradok és tovább simogatta a hátam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (168 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:12
Nem rossz.
#6 Dr. Szabó István 2008. 12. 28. vasárnap 16:37
Én imádom ezeket a sztorikat és csak irigyelni tudom azokat a pasikat akik részesülnek ebből az aranysárga nedűből melyhez ma nehezebb hozzájutni mint a droghoz. A hozzászólások többsége is arról tanuskodik, hogy az emberek fatális tévedésben vannak a pisit illetően ez a folyadék egyáltalán nem gusztustalan nem megalázó és nem egészségtelen mindaddig ameddig betartják a résztvevők a higiénés játékszabályokat. Sőt ellenkezőleg nincs izgatóbb egy pisilő leánynál szerintem ezzel az érdekeltek is tisztában vannak még ha soha nem is vallják be, mert nem véletlen, hogy a nők annyira szeretnek bezárkózni és egyedűllenni a müvelet közben.
szerintem a férfiak túlnyomó többségének legtitkosabb vágya ez, csak nincs rá mód hogy lehet ezt a hölgyek tudomására hozni anélkül, hogy a vége nehogy szakítás legyen.
Én is ezzel a problémával küszködöm, mert ha ezzel előhozakodom akár árnyaltan is máris merev elutasításba és falakba ütközöm mert a partnernek gyből a gusztustalanság ugrik be.
Jó lenne ha szemléletet váltanánk.e
#5 countrys 2004. 07. 24. szombat 21:46
Egy okos könyvben azt olvastam, hogy ami két ember között kölcsönös beleegyezéssel történik, az megengedhető. Egy évszézaddal ezelőtt a szopást a kurvák és aszeretők csinálták és nem a tisztességes asszonyok. Ma már nyiltan bevallják a nők (egy része) hogy kipróbálná vagy kipróbálta a saját nemét. Lehet hogy még egy kis időnek el kell tellni, hogy az anális élvezetek mellé a pisi is felzárkozzon.
#4 abrakadabra 2004. 06. 15. kedd 00:08
megmondom őszintén már a családos dolog is undorító, de ettől függetlenül bizonyos mértékig izgató (csak olvasásban),azonban az effajta pisilős történetek már gusztustalanok, ezeket is be lehetne rakni a s/m-ba mivel a lepisilés megalázás kifejeződése.
#3 Sasha 2004. 06. 3. csütörtök 08:51
a történet aranyos, de azon enyhén megdöbbentem, hogy a szokásos szex mennire pontos koreográfia szerint zajlik a mindennapokban:Ezután jön az, hogy én ...Élvezetem végén van amikor újra kezdem ...Itt egy kis beszúrásnak kell következni.. nem csoda, hogy a férj ennyire extrákra vágyik ha változatosságot akar
#2 koli 2004. 06. 1. kedd 18:51
Bevehették volna a fiukat.
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?