A+ A-

Leszboszi kalandok 3. rész - Lia barátnője

április 11.
Peti hétfőn délután a suli előtt várt. Nagyon meglepődtem, amikor megpillantottam. Megcsókolt, átkarolt és szótlanul hazakísért. Mielőtt beléptem volna az ajtón újra magához vont és megcsókolt.
- Kislány, sajnos most el kell búcsúznom. Lesz 3-4 húzós hetem a fősulin, Zh-k, rajzok, referátumok... sokon az év végi jegyem is múlik. - újra megcsókolt, óvatosan megsimogatta a mellemet, majd folytatta. - Addig rábízlak Liára. Jó kezekben leszel. Én majd írok neked, ha lesz időnk csetelhetünk is.
Megcsókolt, végigsimított a hátamon, megvárta, amíg bemegyek a lépcsőházba, majd elindult.
Nem örültem ennek a hírnek, mégis nyugodt voltam, hiszen tudtam, hogy Lia kezeiben jó dolgom lesz. Persze a szombati orgia után egyre jobban vágytam újra és újra érezni magamban kőkemény dákóját, mellemen Lia szorgos ujjait... Alig vártam a keddet, hogy újra találkozhassak kis tanárnőmmel.
Kedden reggel Anya Szegedre indult, Apával. Így tudtam, hogy kettesben leszünk Liával, hiszen csak késő estére szoktak hazaérni.
3-kor pontosan szólt a csengő, én kipirult arccal fogadtam a felérkező, mostmár barátnőmmé avanzsált Liát. Azt hittem ő is örül annak, hogy újra találkozunk, de leült, és komolyan kérte, hogy vegyem elő a könyveimet. Ügyet sem vetett aprócska trikómra és a belőle kidudorodó melleimre.
Kínos másfél óra volt - nekem legalábbis. A kiszabott tanulási idő után sem történt semmi szokatlan. Odaadtam neki az óráért járó pénzt, ő pedig a táskájába süllyesztette, majd hirtelen megszólalt:
- Basszus, erről teljesen megfeledkeztem! - Kezembe nyomott egy újságot. Nem kellett hozzá nagy ész, hogy tudjam, leszbikus lapot kaptam. - Olvasgass, igazán érzéki cikkek vannak benne. Péntekre, ha lehet ne hagyj nagyon házit, csak amit aznap kaptál. Lesz egy kis meglepetésem.
Futólag megölelt, éreztem, ahogy melle hozzámért. De már el is lépett, és be is csukta az ajtót maga mögött.
Bizseregni kezdtem, ahogy belelapoztam az újságba. Gyönyörű, esztétikus fotósorozatok voltak benne, izgalmas történetek illusztrációiként. Végül megakadtam egy több szereplős fotónál. Ezen hat lányt láttam, akik négykézláb körben helyezkedtek el. Nyelvük félreérthetetlenül az előttük lévő pucijában járt. Olvasni kezdtem, szétnyitottam combjaim és simogatni kezdtem puncimat. Gyorsan faltam a betűket, és egyre vadabbul nyúlkáltam lábaim közé. Hangosan nyögdécseltem, és csak azt a képet tudtam nézni. Miután úgy éreztem már mozdulni sem tudok feltettem jobb lábam az asztalra, úgy pihegtem egy kis ideig, majd azt figyeltem, hogy csordogál a puncimból fenekem felé levem. Néhány perc után próbaképpen megdörzsöltem lukamat, és kellemes érzéssel töltött el, hogy hamarosan engedett, és ott is felnyúlhattam magamba.
A további napok egész csendesen teltek el. Mindkét este beszélgettünk Petivel. Nem szexről volt szó, ismerkedtünk. Kifaggattuk egymást minden olyasmiről, amit tudni lehet. Hétköznapi dolgok: kaja, könyv, zene, ital. Ettől függetlenül persze mindig bennem volt a bizsergés, ha belépett. Elalvás előtt újra éreztem magamon és magamban kezét. Csókjának, spermájának íze is ott volt a számban. Nagyon kívántam a testét, de Liáéra is vágytam. Talán jobban is. Igaz Ő nem tudta úgy felizgatni puncimat, és keze nem ért olyan mélyre, mint Peti pénisze, de mégis többször gondoltam az ő meztelen testére, mint Petiére.
Végre eljött a péntek. Már reggel fel voltam bolydulva. Nagy örömömre elmaradt az utolsó két óránk. Hazaértem, és kis nyugalmat erőltetve magamra elkészítettem a házit. Szerencsére csak egy memoritert adott fel a magyar tanár. Azt olvasgattam, szavalgattam, mikor Anyu hazaért. Három körül Apa is megérkezett. Nagy zacskókkal felpakolva állt az ajtóban, és mögötte már ott volt Lia is.
Elújságoltam, hogy mindent megcsináltam, nem lesz doga, a verset kívülről fújom. Lelkiismeretesen átnézte a házikat, kikérdezte a verset, és Anyáék elé állt.
- Szeretném áthívni Tamarát magamhoz. Nem lesz semmi nagy dolog, csupán itthon lesz az unokahúgom is, aki egykorú vele. Biztos jól megleszünk hármasban.
- Rendben. - mondta Anya beleegyezőleg, megbízott Liában, hisz sokat javultak jegyeim, mióta velem foglalkozott.
- Hogy jön majd haza Tami? - érdeklődött Apa.
- Hazakísérem, csak mondják meg mikorra.
11-ig kaptam kimenőt. Ennek kifejezetten örültem, hiszen még öt óra sem volt, mikor elindultunk.
- Nem az unokahúgom lesz nálam, és nem is egy idős Veled. - árulta el már nála. - Petinek volt osztálytársa, régen gyakran lógott itt, harmadikig sülve-főve együtt voltak, aztán elköltöztek Békés megyébe. Sohasem volt köztük más, mint barátság, legalábbis soha nem léptek azon túl. A mi kapcsolatunk viszont... Vele nyalakodtam először. Egy buli után történt, épp szakított a barátjával, Petihez jött volna. 11 óra múlt, Peti még nem ért haza, így én vigasztalgattam. Egyszercsak megcsókolt, és akkor elszabadultak az érzelmek. Hozzád hasonlóan én is csak álmodoztam a szexről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:21
Jó írás.
#3 zsuzsika 2013. 11. 30. szombat 18:07
Szerintem közepes.
#2 genius33 2013. 02. 9. szombat 14:01
Finooooom smile
#1 Törté-Net 2011. 01. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?