A+ A-

Szexvadászok 9. rész

Fordítás
- Muszáj, hogy találkozzunk.
- Mikor akarod?
- Most azonnal.
- Éjfél van!
- Számít az valamit? Még mindig ausztrál idő szerint élsz, vagy nem.
- De.
- Mi a címed?
- Ja, persze. Elfelejtettem, hogy még nem voltál nálam. Burrow Street, Meadows Lane, négyes lakás. A domb aljában.
- Ismerem.
Anélkül, hogy még egy szót szólt volna, lenyomta a beszélgetés végét jelző gombot az autója telefonján, és elindult, áldva szerencséjét, hogy a Medows Lane nevű városrész olyan közel esik Odette szállójához. A Hyde Park környékén még most, éjfélkor is volt forgalom, de a céljához vezető főútvonal szinte üres volt, és Liliane úgy száguldott, hogy jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt.
Tíz perc alatt ott volt. Szerencsés módon közvetlenül a ház előtt talált egy parkolóhelyet, és máris futott ahhoz a modern háztömbhöz, amelyet Burrow Village-nek hívtak, és a betonfalait díszítő levélminták tették jellegzetessé.
Megnyomta a kaputelefon gombját. Az ajtó szinte azonnal felberregett, és Liliane belökte. A négyes számú lakás a folyosó végén volt a földszinten. Futva tette meg a távolságot, és öklével dörömbölni kezdett az ajtón.
- Helló! - Sam fekete lenvászon kimonót viselt.
Liliane mindkét kezével megragadta a férfi arcát, és teljes erőből szájon csókolta, bedugva nyelvét az ajkai közé. Visszatolta Samet az előszobába, és lábával berúgta maga mögött az ajtót. Előrenyomult, és csapdába ejtette a férfit a falnál, erősen hozzádörzsölte a testét úgy, ahogyan a száját szorította az övére.
- Hé, mi ütött beléd? - érdeklődött Sam.
- Az isten szerelmére, Sam, azonnal meg kell kefélned - követelte Liliane, mielőtt újból rátapasztotta száját a férfiéra, és testét jobbra-balra riszálta. Végigfuttatta kezét a férfi testén, megragadta a csuklóját, és kettejük teste közé fúrta, felfelé húzta a jersey-ruha alatt. Az ágyéka olyan volt, mint a forró, olvadt láva, lágy és tüzes.
- Meg kell kefélned, Sam, kérlek! - Még életében nem kívánt így férfit. Soha életében. Akkor kezdődött, amikor eljött Odette-től. Első együttlétük után a két lány jól megvacsorázott a szobaszolgálat jóvoltából, megittak egy üveg vörösbort, megettek egy csomó szendvicset, azután visszazuhantak az ágyba, és megismételtek mindent, amit először csináltak, ugyanakkora szenvedéllyel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 02. 4. szombat 07:35
Nagyon jó.
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:24
Csak így tovább.
#1 Törté-Net 2010. 10. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?