A+ A-

Fogadásból 6. rész

Laura arra ébredt édes álmából, hogy két erős kar felemeli, és egy feszes, izmos testhez szorítva mozgásba lendül vele. Nem értette, hogyan aludhatott el, igazából nem is emlékezett rá, hogy mikor nyomta el a buzgóság. Eltartott pár pillanatig, míg eszébe jutott, hol van, és mit csinált néhány perccel vagy órával ezelőtt. Óvatosan kinyitotta a szemét, és Ethan mosolygó tekintetével találta magát szemben.
- Ébresztő Csipkerózsika, itt az ideje, hogy magadhoz térj és üdvözöld hűséges alattvalódat. -
Csókot nyomott a szájára és a fürdőszobába érve talpra állította a lányt. - Úgy gondoltam, amíg szunyókálsz, illatos fürdőt készítek neked, hogy felfrissülhess.
Laura álmos szemmel tekintett körbe. A fürdőszoba hatalmas volt. A helyiséget uralta a padlóba süllyesztett jakuzzi, amiben most illatos párát eregetve meleg víz zubogott. Az illat a tavaszi szellőre emlékeztette, friss volt és a harmat ígéretét hordozta magában. Teret kapott még a helyiségben egy zuhanykabin, és egy óriási tükörrel ellátott fürdőszobaszekrény, valamint egy kétszemélyes szauna is. Egy kis mini wellness területnek látszott az egész fürdőszoba, kényelemmel és komfort érzettel ruházva fel a felhasználóját.
Tekintete visszatért a ház tulajdonosára, aki egy szál törölközőben is, amit a csípőjére tekert, olyan elegánsnak hatott, mint valami főúr. Laura ijedten döbbent rá, hogy saját maga viszont teljesen meztelen, Ethan nem fáradt azzal, hogy bármilyen leplet terítsen rá. Elpirult, és szégyenlősen emelte a karjait a mellei elé.
- Ugyan, ne butáskodj, hiszen láttalak már meztelenül, sőt nem csak láttalak, éreztelek is - a férfi hangja finom tónust vette fel, csábításra készen ölelte át karcsú kedvesét. - Mivel egyedül nem éred el a hátad, úgy gondoltam, esetleg megengeded, hogy felajánljam a szolgálataimat. Hátmosásban egyszerűen verhetetlen vagyok.
Laura elmosolyodott, kezet nyújtott a mellette álló férfinak, és hagyta, hogy az belevezesse a kádba. Jó volt érezni, ahogy a meleg víz körbeölelte testét, orrát betöltötte a fürdőolaj illata, selymessége lágyan kényeztette bőrét. A pezsgés már habot kevert a nyugtalan víz tetejére, élvezettel eresztette át ujjai között a habpamacsokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:30
Egyre jobb.
#3 papi 2013. 05. 7. kedd 08:39
folytasd
#2 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:46
Csak így tovább! nyes
#1 Törté-Net 2008. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?