A+ A-

My sex story 1. rész

Az üveg pezsgő hatását már mind a hárman éreztük. Viki a fotelban ült. Egy testhez simuló top és egy miniszoknya volt rajta. Pont szemben ült velem. Lábait kényelmes terpeszbe tette, utat hagyva kíváncsi szemeimnek. Fehér francia bugyi volt rajta, mely a puncijára tapadt, és én jól szemügyre vehettem. Izgatott a látvány, és a szívem egyre hevesebben kezdett verni, és vért jutatni egyre merevebb farkamba, melyet eléggé izgatott a látvány. Viki ebből semmit sem vett észre. Csak ült a fotelban és kortyolgatta a maradék pezsgőjét. Én pedig egyszerűen képtelen voltam levenni róla a szemem. Dia, Viki barátnője mellettem ült. Ő is elég sokat ivott már. Hosszú, szőke haja félig az arcomba lógott, ahogy hozzám simult. Már régóta tetszett nekem, és ezt jól tudta. Már régóta nem volt senkije se, és a szexet is nélkülöznie kellett egy ideje...
Én még mindig Vikivel voltam elfoglalva, mikor Dia lassan, gyengéden csókolni kezdte a nyakam, és közben az egyik kezével a pólóm alá nyúlt és a hasam kezdte simogatni. Ez még jobban felizgatott, és tudtam, hogy ma éjjel, akár mind a két lányt is megkaphatom. Csókolózni kezdtük, miközben én is simogatni kezdtem gyönyörű testét. A vágy lassan fokozódni kezdett. A pólója alá nyúltam -nem volt rajta melltartó- és végigsimítottam a melleit, szép finoman és gyengéden... majd levettem róla a pólót. Már megölt a kíváncsiság. Látni akartam a melleit. Az egész testét. Fedetlenül, meztelenül. Egymás szemébe néztünk. Tekintetéből kiolvastam a vágyat, és ez felbátorított.
Nyakát kezdtem csókolgatni, majd lassan elindultam lefelé, hogy megízlelhessem a melleit is. Apró csókokkal pusziltam körbe őket, majd rájuk tapadtam és szívni kezdtem. Ezt nagyon élvezte. És én is. Alig bírtam leállni, de muszáj volt. Másra vágytam. A puncijára. Az ízére, arra, hogy kinyalhassam. Lecsúsztam a kanapéról, a lábai közé. Ő ott állt előttem, várva, hogy tovább vetkőztessem. Nem haboztam egy pillanatig sem. Farmernadrág volt rajta. Kigomboltam, és levettem róla. Már csak a rózsaszín tanga maradt. Egyszerűen gyönyörű volt. A hosszú combjai, kicsi feszes feneke... álomnő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 12. 23. szerda 07:45
Nagyon tuti!
#6 listike 2014. 05. 7. szerda 16:52
Nagyon jó volt.
#5 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:34
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 25. kedd 09:15
Ritka szerencse egy ilyen hejzet.
#3 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:55
Nagyon tuti volt smile
#2 Sasha 2008. 01. 18. péntek 08:42
klassz, írj még!
#1 Törté-Net 2008. 01. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?