Fogócska nagyoknak 2. rész

Szavazás átlaga: 8.23 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 26.
Hossz: 13 717 karakter
Elolvasva: 1 009 alkalommal
Most én voltam a ragadozó. A melltartómat a bugyi tetejére ejtettem, és megjegyeztem hol vannak, hogy később fel tudjam venni őket. Felkaptam egy üveg üdítőt és inni kezdtem, miközben átsétáltam a parkon úgy ahogy Tiffani sétált a szobában. Tudtam hogy ki leszek elégülve, de most egy John nevű fiúra szegeztem a szemem. Legalább száz lábnyira volt tőlem. Csak állt ott és nézte, ahogy odasétálok hozzá. Ahogy közelebb értem, láttam, ahogy az erekciója nő és a pénisze megpróbálja megtalálni a kiutat a boxeréből. Elfojtottam a nevetést, amikor a vége megtalálta a nyílást az alsónadrágban és tovább nőtt, miközben kikandikált az éjszakai levegőbe. Kinyújtottam a kezem és végigsimítottam a farka hegyét.

– Hoppá... Elhibáztam az alsónadrágodat és csupasz bőrhöz értem. Akkor most harminc másodpercet kapok, igaz? – kérdeztem.

Bólintott, miközben lassan térdre ereszkedtem és lenyeltem az egész farkát. Nem volt kicsi, de könnyedén a számba vettem, egészen a torkomig. Már a gimnázium elején rájöttem, hogy jó vagyok ebben, így amikor egy fiú a következő szintre akart lépni, akkor e helyett csak mélyen bevettem és hagytam, hogy lenyomja a torkomon. John nyögni kezdett és tudtam, hogy nem fogja sokáig bírni. Néhány mozdulat után a torkomba és a számba lőtt. Minden cseppet lenyeltem, majd kifelé menet tisztára nyaltam a makkját. Felálltam, és megnyaltam az orra hegyét, azután folytattam a vadászatot. Ahogy megkerültem egy fát, azt láttam, hogy Tiffanit dugják. Egy pillanatig néztem, ahogy egy felsőbb éves fiú dugja hátulról és minden egyes lökéssel tovább a szájában lévő péniszt, ami egy másik nagyköveté volt. Megtalálta a két legfontosabb férfit, és a figyelmük középpontjába tette magát.

Ezután Priscillával találkoztam, aki a bugyi kivételével még mindig nagyon félelmetes fehérneműjét viselte. Egyik lába fent volt egy padon, és két fiú nyalta. Egy elölről, egy pedig hátulról. Megfordult és rám mosolygott, majd beharapta az alsó ajkát és hangosan felnyögött, miközben a két fiú között előre-hátra mozgatta a csípőjét. Az volt a benyomásom, hogy nem ez az első rodeója.

Ekkor már lecsöpögött a puncinedvem a lábamon, és figyelemre volt szükségem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.23 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. augusztus 30. 02:42
#5
Csak egy orgia.
1
sztbali
2023. augusztus 26. 13:40
#4
A folytatás is jól sikerült.
1
Andreas6
2023. augusztus 26. 07:02
#2
Egy hatalmas orgia fogatókönyve, nem több, de nem is kevesebb.
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1