A+ A-

Mea Culpa 9. rész

Évával már hetek óta nagyon jól éreztem magam, úgy gondoltam itt az idő, hogy análisan is próbálkozzam. Mert ugye férfitársaim tudjuk, hogy mindegyikőnk vágyik rá, és a férfi szereti hátulról csinálni. Hiszen a hátsó bejárat sokak szemében tiltott, és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a behatolás pedig nem megszokott. Tapasztalatból tudom, hogy az anális szex a nő számára legalább annyira élvezetes lehet, mint amennyire örömteli a férfi számára. Ehhez első körben elengedhetetlen, hogy a partner a teljes ellazulás és fokozott izgalom állapotában várja az örömöt, amihez jobb, ha tudjuk nem pusztán a lyukra kell koncentrálni, hanem a környező területekre is. A nők imádják, ha masszírozzák a popsit, ha gyúrják, nyalják, dögönyözik őket, így nagyobb eséllyel lesz részünk egy kellemes merülésben, semmint ha egyből berontanánk. Mindezeket szem előtt tartva terveztem meg, és hajtottam végre Éva anális szűztelenítését. Néhányszor velem aludt, ilyenkor átöleltem, ő bevackolta magát az ölembe, és így aludtunk. Egyik ilyen alkalommal arra ébredtem, hogy férfiasságom keményen meredezik, kicsit megemeltem a lábát, és combjai közé toltam. Éreztem, hogy ő is ébren van, kezemmel a melleit markolásztam, és addig helyezkedtem, amíg makkom puncija bejáratát nem döfködte. Aztán kihúztam farkam a combjai közül, és gyengéden a hasára fektettem, csalódottan nézett hátra.
- Ma én akarlak kényeztetni gyermekem, lazíts.
A combjai közé térdeltem, bekentem a hátát, és a fenekét olajjal, és gyengéden masszírozni kezdtem. Kéjesen nyögdécselt, ahogy előre hajoltam kemény dorongom az olajtól síkos farpofák közt csúszkált. Aztán az izmos feneke következett, keményen meggyúrtam, majd makkom a ráncos ánuszhoz igazítottam.
- Olyan kívánatos vagy gyermekem, nem tudok ellenállni a gyönyörű seggednek.
Makkom áthaladt a szoros záróizmokon, megálltam.
- Ó atyám - nyögött fel. Kérem, kíméletesen bánjon velem. Folytattam a háta masszírozását, miközben centiről - centire hódítottam meg forró barlangját. Amikor tövig elmerültem az asszonyban, a hátára borultam, és a nyakát kezdtem harapdálni. Beleborzongott, amikor belenyaltam a fülébe, tudtam erre nagyon érzékeny, majd ismét felültem, és óvatosan mozogni kezdtem benn. Kezdett ellazulni, de még mindig isteni szoros volt. Észrevettem, hogy lassan mozogni kezd alattam, megálltam, hagytam hadd irányítson ő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:04
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:42
itt vége az emlék iratnak?
#2 krisz 2008. 08. 16. szombat 12:44
a papok már ezer évvel ezelőt is ezt csinálták és most is ezt gyakorolják.
#1 Törté-Net 2007. 10. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?