MÁR
10
2017
MÁR
09
2017

Egy kis kaland az osztálytársammal

hetero, tini, diák

Éppen földrajz órán voltunk, már mindannyian untuk a tananyagot, ugyanis már a hetedik óránkon ültünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő lány, Márti, elkezdi kipakolni a tolltartóját és tisztogatni a tűfilceit és a ceruzáit. Az ujjai a tűfilceken fel-le mozogtak, kecsesen és finoman. Teljesen belemerültem abba, amit csinált. Olyannyira, hogy arra eszméltem, hogy a férfiasságom a nadrágomban elkezd mocorogni. Már alig bírtam magammal, amikor kicsöngettek. Gyorsan összepakoltam és kisiettem a teremből. A következő órán úgyszintén előttem ült. Tegyük hozzá, hogy azért Márti nem néz ki rosszul… Nagyon szép, sima bőre van, karcsú, sportos testalkata, hosszú barna haja és gyönyörű szép barna szemei. Elkezdődött az óra. Egész órán őt figyeltem; hogyan bontja ki majd fogja újra össze a haját, hogyan veszi fel a ceruzát ami leesett… Végre kicsöngettek és mehettünk haza.

*  *  *

A takarítónő 9. rész

hetero

Mikor magunkra maradtunk lefeküdtünk és felkészültem egy kellemes éjszakai lazításra. Mit ne mondjak, mindenre számítottam csak arra nem ami következett. Márta felkönyökölt, szemembe nézett és elkezdett beszélni. Bár ne tette volna ...
„Valamit eddig nem mondtam el Neked, de már nem tudom magamba tartani. Amikor az egyetemet abba kellett hagynom, mert terhes lettem és a gyerek mellett nem tudtam feljárni elhatároztam, hogy ha nem is leszek mezőgazdasági biológus, azért egy diplomát meg fogok szerezni.” Ráhajtotta a fejét a mellkasomra, karjával átölelt és folytatta „Nem akartam falusi állatorvosné lenni, ezért amint a fiunk iskolás korba serdült beiratkoztam levelező tagozaton és sikeresen elvégeztem az egyetemet. Tíz évvel ezelőtt diplomát szereztem az alkalmazott pszichológia tanszéken. Magánpraxisba kezdtem és specialaizáltam a nők sexuális életének elemzésére, nameg a problémás nők kezelésére.

MÁR
08
2017

Anna terhes

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Anna már hetedik hónapos terhes volt a történet idején. A libidója már a terhesség kezdete óta az egekben volt, vágyott a szexre, minél több, annál jobb, gondolta akkoriban. Péter a férje sajnos ennyit nem ért rá, meg nem is bírt ekkora kapacitással. Nap közben, amikor a férje nem volt otthon, azzal próbálta csökkenteni a vágyait, hogy pornót nézett és maszturbált, de ez csak időlegesen ért bármit is, aztán még erősebben jöttek vissza az érzések. Péter nem volt féltékeny alkat, de nem akart egy titkos viszonyt kezdeni mellette, annál jobban szerette őt.
Egyik este, már az ágyban beszélgettek elalvás előtt, szex után, amikor szóba került, hogy Annának nem elég amit most kap, többre vágyik, de nem akarja elrontani a házasságukat sem. Péter megértő volt, és megígérte, hogy gondolkozik valamiféle megoldáson.

*  *  *

A romlás iskolája 1. rész

leszbi

Leányom! Amit a naplódban leírtál valóban így van? Tudnod kell, hogy nagyon súlyos vádakkal illeted a saját szülőanyádat és jó pár iskolánkhoz kapcsolódó személyt! Ez nem játék! Ha a tinédzserkori ábrándod ez a fertő, amit leírtál akkor azonnal kicsaplak a gimnáziumból és még az egyházból is kitagadtatlak! Mondd le az igazat- az utolsó mondatnál Márton atya hangja olyan szinten elcsuklott az igazgatói szobában állók azt hitték, hogy azonnal könnyekben tör elő. Nem lett volna csoda, ha ezt tette volna, hiszen amióta a Szent Rita Bentlakásos Gimnázium igazgatója lett, soha ilyen üggyel még nem találkozott, amelyet alig pár órával ezelőtt Falussy Miriam robbantott ki azzal, hogy a kezébe juttatta naplóját.A szobában csend uralkodott csak Márton atya hangos lélegzetvételét lehetett hallani, ahogy fújtatott, mint egy felbőszült állat, miközben a kezében lévő naplóra meredt a szeme és várta, hogy minden, ami abban benne van, semmivé legyen.

MÁR
07
2017

A borosgazda 3. rész

hetero, diák

Hamar kitavaszodott, nagyi néha kézbe vette a dolgokat. Úgy tette mind ezt mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy kiveri a farkam. Nagyon hálás voltam neki ezért, de nagyon vágytam ismét egy nőre. Imáim hamarosan meghallgatásra találtak.
A birtokuktól nem messze valaki, vett egy szőlőt pincével, felszereléssel együtt. Ám hiába volt rá pénze nem értett a szőlőműveléshez. A tavaszi munkákat megoldotta alkalmi segítséggel, de mostanra belátta, hogy ez így nem működik, szörnyű állapotban volt az egész ültetvény.
Ekkor fordult hozzánk segítségért, nagyanyám engem küldött át, hogy nézzem meg mit lehet tenni.
Egy csinos negyvenes nő fogadott, látszott a ruháján, hogy nem helybeli, mert az itteniek ennél sokkal konzervatívabban öltözködtek. Piros gumicsizma, sárga nejlon otthonka, fehér kalap, és napszemüveg volt rajt.

*  *  *

Csábítás 2. rész

homo

Kicsit kótyagosan ébredtem, a nyelvemen még éreztem Alex gecijének az izét és nagyon szégyelltem magam. Azért amit tettem, és azért mert a farkam újra mereven állt és legszívesebben megint átöleltem, megcsókoltam, leszoptam volna. Mit szól majd nagybátyám, ha megtudja mit csináltam? Feltápászkodtam magamra kaptam egy köpenyfélét és kibotorkáltam a mosdóba. A tükörből egy elgyötört, az elmázolt sminktől és spermától maszatos arc nézett rám. - Olyan, vagy mint egy ócska kurva! – mondtam neki, mire ő boldogan vigyorgott. Szépen visszamegyek a szobámba, felveszek valami normális ruhát és megpróbálok válaszolni a fejembe kergetőző „hogyan továbbokra”.
Vilmos szobája mellet elhaladva elfojtott hangokat hallottam és megálltam egy pillanatra a folyosón. Ó, istenem, ez olyan jóóóó... – ismertem fel Alex nyögését. Nem bírtam ki, óvatosan az ajtóhoz léptem és résnyire nyitottam.

MÁR
06
2017

Édes nyaralás

családi, nyaralás, tini, unokatestvérek

Nyár volt, füllesztő meleg. Bár lent voltunk a Balatonnál és a víztől nem is olyan messze… mégis szinte elviselhetetlenül meleg volt.
Egy kis nyaralóban tartózkodtam én és a szüleim. Elég unalmasak voltak a napjaim, de a pörgős mindennapokat élvezettel pihentem ki itt.
A nyaraló teraszán ültem és éppen olvasgattam valami könyvet, amikor hallottam, hogy valami kocsi érkezik. A szomszédék voltak. Azt tudni, kell, hogy ikertelek és ház volt ez a hely, egyszóval, közös udvar és egy olyan ház együttes, amit mindössze egy belső fal választott el egymástól. Kedves és jóravalók voltak a szomszédok, családtagok. Ritkán találkoztunk egymással, hiszen az ország teljesen más pontján élünk. Ilyenkor nyáron viszont, van lehetőségünk találkozni.

*  *  *

Anna és a masszőr

hetero, anál

Valamikor a régi időkben, mielőtt még nem vándorolt ki mindenki valamelyik nyugati országba, Anna nővérként dolgozott egy nagy budapesti kórházban, férje Péter pedig informatikusként egy magyar vállalkozónál. Ahogy azonban jöttek a hírek arról, hogy kint mennyivel többet lehet keresni, illetve, hogy mennyivel kisebb a bürokrácia, úgy döntöttek, hogy ők is nekivágnak. Nem valami hosszan érlelt döntés volt ez, hanem egy hirtelen felbuzdulás. Péter attól félt, hogy ha tovább várnak, akkor neki már nem lesz esélye sem elhelyezkedni kint a szakmájában, most így negyven évesen még talán van erre némi sansza. Anna nem aggódott ennyire, elvégre ő még csak harminckettő volt ekkor, de elfogadta férje érveit. Két hónappal az ötlet után már kint is dolgoztak, igaz az elején még csak Anna kapott az eredeti szakmájában munkát – nővérre mindenhol,

*  *  *