Hírek

MÁRC.
25.
2016

Gréta

Lent voltunk a Balatonnál még az évkezdés előtt, két egész hétig; megvolt, jó volt. Apám kocsijával mentünk le ketten a cimborámmal, hazafelé viszont kerülnünk kellett, mert be kellett ugornia még a nagyijához, ott is maradt még egy napot, úgyhogy onnan egyedül vágtam neki az útnak. Nem kellett sietnem, lehetett szép nyugisan menni, át a falvakon, városokon. Ez se rossz, ritkán vezet így az ember, legalábbis én.
Szóval megyek, megyek szép nyugdíjas tempóban, ahogy az kell, a nap süt, a zene szól, a madarak, gondolom, csicseregnek, de ebből értelemszerűen mit sem hallok, lazulok. Egyszer csak, az út mentén állva meglátok két hátizsákos lányt. Stoppolnak! Na ilyen se történt még velem, azt hittem, manapság már senki sem szokott stoppolni. Naná, hogy megálltam. Láttam a visszapillantóban, ahogy felkapják a cuccukat, és indulnak a kocsi felé. Zene lejjebb halkít, ablak leteker, és már oda is ér a szőkébbik:


MÁRC.
24.
2016

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 1. rész

Éppen ahogy vártuk, ebédre megérkeztek Gabiék. Az egész család felment Ferihegyre, hogy fogadják nagylányukat, Andit, aki több, mint egy hónapot töltött feleségemék nagynénjénél Svédországban; Annus néninek ez volt az ajándéka Andi diplomájáért. Gabiéké amolyan izgalmas család, legalább is mihozzánk képest. Férje, Gábor osztrák cégeknek dolgozik a határ közelében - nem nagy ingázás, mert Szombathelyen élnek. Gabi (Gabriella) otthon van és Gábor vállalkozásának pénzügyeit, adminisztrációs dolgait intézi. Nagyobbik lányuk tanárképzőt végzett helyben. Inkább szép, mint okos, ahogy a feleségem szokta jellemezni őt. A kisebbik lány Évi, viszont nagy koponya, ő Grázban tanul a műszakin. Másodéves még csak, de már most látni, hogy sokra viszi.


Orál-bár

Irina idegesen nézett körbe a homályos, füstös kis helyiségben. Legalábbis ő azt érezte, hogy az álmatag fények és a dohányfüst közeli falakként zárulnak köré. Ez volt az első munkanapja és, bármennyire is lelkesedett korábban, a Fung-hszi olyannak tűnt, mint egy hatalmas sárkány embernyi fogakkal tarkított pofája, mely épp készül elnyelni őt.
A kínai bár a város prominens negyedében, azon belül is egy igen felkapott környéken kapott helyet, nem is véletlenül. Irinának is számtalan ismerőse volt, aki csak dicshimnuszokban tudott beszélni A Fung-hsziról, így, nagy A-val. Ezek után a lány hamar azon kapta magát, hogy másra se vágyik, mint hogy itt dolgozhasson és ő is részese lehessen ennek a varázslatnak.
Bárcsak ne tette volna!


MÁRC.
23.
2016

Nelli 24. rész

A rendszerváltás mindkettőjük karrierjében pozitív fordultat hozott. Néhány volt kollégával alapítottak egy tanácsadó céget, és állami vállalatok privatizálásánál segítettek a konstrukciók kialakításában és az ügyintézésben. Két év alatt nagyon felfutott az üzlet, '92-re már fel is tudták építeni a házukat az erdő szélén. Egy nagy alapterületű, két szintes házat építettek, alul nagy nappali, amerikai konhya, fent négy szoba.
Amikor beköltöztek, nagyon furcsán érezték magukat a panel után. Különösen a hétvégeken érezték úgy, hogy elvesznek a nagy házban. Gyereket egyelőre nem terveztek,
Egyik vasárnap délután Nelli elhívta vendégségbe az egyik volt alkalmi fiúját. Feri jó szexpartner volt és jó volt vele beszélgetni. Nelli majdnem délig ágyban maradt, addig Robi rendbe tette a házat. Mikor Nelli végre fekelt és zuhanyozni ment, megkérte a férjét, hogy húzzon tiszta ágyneműt a hálószobájukban, mert vendégük jön délután.


Családi fészek 1. rész

Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt, és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne mint Tamás a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarba volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, de szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai.


Pokoli szerető

Pokoli szerető Pokoli szerető Pokoli szerető

MÁRC.
22.
2016

Aranykalitka 1. rész

Adott egy kis város, ahol mindenki ismer mindenkit, mindenki tartozik szívességgel mindenkinek és mindenkinek van néhány mocskos titka. Itt élünk mi. Attila volt a mi kis városunk ünnepelt focistája, aki külföldön is nagy sikereket ért el, majd hazatért és tudásával a helyi csapatot erősítette. Egészen addig, amég le nem csukták és az ország egyik legnagyobb bunda-botrányának gyanúsítottja nem lett. 22 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, míg végül haza nem tért, hogy poros kis városunkban töltse az idejét házi-őrizetben. A közhiedelemmel ellentétben azonban a focisták nem ostobák. A mi kis labdarúgónk ugyanis nem a saját lakásába költözött, nem… Eljött az ideje, hogy behajtsa a barátain a nekik tett szívességeket. Így költözött be a helyi kis komplexumba, ami egy szórakozóhelyből és egy 8 szobás hotelből állt medencével és jacuzzival az udvarán.


Ádi és Én 1. rész

Amit rólam tudni kell: Bisexuális 17 éves gimnazista srác vagyok, 185cm magas, 80kg, barna hajjal, szemmel és sportos testalkattal. A történtet egy vidéki wellnes-szállodában játszódik, ahol én és a családom az egyik osztálytársammal(aki egyben a pasim :) ) és családjával töltöttünk el egy hétvégét, azért mentünk együtt, mert mi is és a szüleink is már 10 éve szoros barátságot ápolnak.
Osztálytársam (Ádám) külső jegyeiben hasonlított rám, azt leszámítva, hogy 10 cm-el alacsonyabb volt, amit én előszerettel róttam fel neki egy egy összetűzés alkalmával :D
Tudni kell, hogy itt már egy pár voltunk Ádival (erről a családoknak persze fogalma sem volt), és mivel minket egy szobába raktak, az öcsémet és Ádi 2 húgát pedig egy másikba, tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége vár ránk.


MÁRC.
21.
2016

Erotikus családi titkok

Az álom kezdett egyre jobban eluralkodni rajtam, hála a több órás, fárasztó autóútnak. Egy szál köntösben ültem a tévé előtt és vártam a soromra, apa egy alsónadrágban tevékenykedett a konyhában, anya pedig éppen leöltözött. Bár lányként nem szoktam bambulni az anyám, nem tudtam elhaladni az alakja mellett: gyönyörű, nagy feneke volt, kellően vastag combokkal és a terhességtől enyhén megviselt, de lapos hassal, és telt mellekkel. Kitűnt a többi slampos anyuka közül mindig, és előszeretettel is hangsúlyozta csodás domborulatait szűk farmerokban, cicanadrágokban.
- Nem baj, ha én megyek először? - kérdezte tőlem. - Muszáj, a fűtéstől kiszáradt a bőröm.
- Menj csak - mosolyodtam el röviden, aztán hamarosan hallottam, hogy záródik a zuhanykabin, és megengedi a vizet. Pár perc múlva apa lépett elő, és fújt egyet.