A+ A-

Családi fészek 1. rész

Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt, és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne mint Tamás a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarba volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, de szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai. Aztán mégis beleegyezett, hogy vegyen egy nem túl nagyot, de azért az őseinek nem mutatta meg az ajándékát. Már alig várja hogy ki tudja próbálni. De addig nem lehet amíg nála van barátja, még megsértődne. Vasárnap van, és ilyenkor hamar hazamegy, mert mennek a családdal a templomba. Már majd 2 éve együtt voltak, és ez idő alatt minden vasárnap reggel leszopta őt. A mai nap azért is más lesz, mert eldöntötte hogy le is fogja nyelni a gecit. Már beszéltek erről, de mindig ódzkodott tőle, viszont előbb-utóbb túl kell esni ezen minden lánynak, úgyhogy miért pont ne ma történjen?
A barátnői szerint nincs rossz íze, de Noémi fejében megfordult hogy ezt csak úgy mondják, és sose kóstolták még. Ők se olyan plázacicák, akikre tapadnak a bikák.
Hátranézett a válla fölött, Gábor még békésen szundikált. Nem csoda tegnap este nagyon lestrapálta magát, 2 menetet vittek végig. Amilyen szerencsétlen a srác, olyan jó az ágyban - nem mintha sok összehasonlítási alapja lenne. Gáborral vesztette el a szüzességét 16 évesen, és azóta csak egyszer csalta meg, de arra sem túl büszke. Néhány hónapja félig részegen, a szilveszteri buliban jött össze egy csávóval akivel aztán ez megtörtént. Elég szar volt. Olyan menő féle, zselézett hajú gyerek volt, de a farka is kicsi volt, és bánni sem tudott vele.
Szégyelli, hogy egy ilyennel feküdt le, de változtatni már nem tud rajta.
Még mindig nem akart ébredni. Noémi úgy döntött, hogy a szájával ébreszti fel. Felhajtotta a takarót, és megnézte magának a dákót. Elég nagy volt, és kőkeménynek tűnt. Sokszor ébresztette már így, és ma is erre készült. Elkezdte puszilgatni a makkját, és centiről centire haladt lefelé. Amikor a golyókhoz ért, a barátja megszólalt:
- Már megint? – mondta rosszállóan, de a hangján lehetett érezni, hogy hihetetlenül szerencsésnek érzi magát.
- Maradj csöndben, vagy csinálhatod magadnak! – parancsolt rá a lány.
Ennyi elég is volt Gábornak, és úgy döntött legközelebb maximum a templomban fog megszólalni. Lassan kezdte el rajta húzogatni a bőrt, közben a faszija arcát nézte, hogy mennyire tetszik neki. Az meg ki sem merte nyitni a szemét, nehogy abbamaradjon. Mióta tart a kapcsolatuk azóta élvezte a vasárnap reggeleket. Nem értette, hogy lehet ilyen mázlija Noémival.
A lány abbahagyta a húzogatást, és a szájába csúsztatta a péniszt, miközben a herékét masszírozta. A fejét elkezdte mozgatni előre-hátra. Sokszor látta már pornófilmekben, hogy csajok teljesen be tudják kapni a faszt, de neki ez nem ment. El sem tudta képzelni egy ekkora, 21 centis hogy fér el valaki torkában. Úgyhogy őneki a mélytorok helyett maradt, a szívás, meg a makk körbe körbe nyalogatása. Gábor a kezét a tarkójára tette, de nem nyomta túl mélyre a fejet, mert tudta hogy azt nem szabad. Nagyon tisztelettudó srác volt, megtanulta hogy hol a határ. Noémi amúgy szeretett szopni, különben nem is csinálta volna, csak eddig sosem engedte a szájbaélvezést. Haérezte hogy jön a vég, akkor átváltott kézimunkára, és a cickóit tartotta oda a gecinek. De ma mindenképpen meg akarja ízlelni. Maximum ha nem jön be neki, akkor többet nem csinálja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsolesz69 2016. 05. 20. péntek 15:07
mi is ez?
#12 cscsu50 2016. 03. 26. szombat 06:36
gyengécske
#11 sztbali 2016. 03. 23. szerda 21:49
Jó és folytatható.
#10 vakon53 2016. 03. 23. szerda 15:20
Jónak tűnik,várjuk a feleségemmel a folytatást.
#9 veteran 2016. 03. 23. szerda 09:58
Kezdetnek elmegy.
#8 sportyman (alttpg) 2016. 03. 23. szerda 08:59
Ha úgy osztályoznánk, mint a suliban, ez egy gyenge 3-as lenne...
#7 zsuzsika 2016. 03. 23. szerda 08:28
Nagyon gyenge.
#6 gyuri0926 2016. 03. 23. szerda 07:42
Ez egy össze-vissza írt történet , ami ráadásul igen gyenge , egy nő aki 2 éve minden reggel leszopja a pasiját , amint írod , az 720 szopás után sem fogja lenyelni a gecit , mert úgy döntött, hogy mostantól lenyeli , egy nő vagy kezdettől lenyeli , vagy később sem , legalább is önként nem .
Álmodozz tovább kis srác , de ne oszd meg velünk .
#5 listike 2016. 03. 23. szerda 06:57
Szerintem gyenge.
#4 papi 2016. 03. 23. szerda 06:23
Egész jó, várom a folytatást.
#3 feherfabia 2016. 03. 23. szerda 05:16
Egész jó!
#2 A57L 2016. 03. 23. szerda 04:21
Jónak tűnik,várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2016. 03. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?