Hírek

FEB.
24.
2016

Büntetés barátok között 2. rész - A büntetés?

Végre eljött a várva várt péntek. Már csütörtökön este elkezdtem a készülődést, frizuraigazíttatás, manikűr, pedikűr, meg ami számomra nélkülözhetetlen, a nemi szervem és környékének teljes szőrtelenítése. A nagy készülődésre a feleségem Gitta is felfigyelt. Gyanús lett neki a nagy készülődés. Meg is kérdezte:
- Csak nem valami ferde útra készülsz, hogy így kicsinosítod magad? Milyen tyúk van a háttérben, akivel meg akarsz csalni? Nem vagyok elég neked?
- Semmi különös szívem, csak a szokásos péntek esti kártyaparti van a háttérben, de már ideje volt rendbe szedni magam! Kicsit elhanyagoltam magam az utóbbi időben. Tudod, hogy nem szeretem, ha a fogaid közé akad a farkamról a szőr szopás közben, és megzavar téged az alapos munkában. Csökkenti mindkettőnk élvezetét.


FEB.
23.
2016

Elterelő hadművelet

- Megkínálhatom egy pohár vörös borral? Vagy inkább fehéret inna, esetleg valami erősebbet? – kérdezte Linda Johnt, miután a gyerekek elmentek lefeküdni.
- Hát nem is tudom! – gondolkozott, mert neki még jelentést kellene írnia, de valahogy nem szívesen hagyta magára az összetört asszonyt. - A vörösbor jó lesz! – válaszolta. Úgy képzelte, hogy esetleg ki tudja kérdezni a nőt a szomszédban lévő bordélyházról.
Lehetősége volt jobban szemügyre venni az elhagyott özvegyet. A vörös, hosszú haját mindig rendezetten hordja. Az arcán most lehetett észrevenni az utóbbi évek megpróbáltatásait. Már nem mosolyog, pedig egész nap ott virít az arcán, még ha mű is. Este idősebbnek néz ki a korához képest. Valószínűleg elengedte magát – analizálta magában a nőt, a főnökét. Gondolataiból csak Linda térítette észhez, amikor a kezébe nyomott egy poharat a borral.


Kezelésen

Szépséges fürdőhelyre utaztam gyógykezelésre, pihenni. Szigorú orvosi vizsgálat után masszázst, vízsugaras fürdőt és iszappakolást rendelt.
A masszázst csinos fiatal lány csinálja, hasra fektetve, gatya hátul félig lehúzva, kenegetve. A vízsugaras gerincmasszázs nagyon jó hatással van, és ezt egy másik lány végzi.
Az iszappakolást egy mogorva idősebb manus csinálta. Gatyát le, volt az első vezényszó. Mondtam, hogy szégyenlős vagyok, de azzal szerelt le, hogy ő mindennap több embert is lát meztelenül. Mivel borotvált vagyok ezért megmosolyogta a kedveském látványát. Nem szólt semmit, de a bepakolásnál azért simított egyet a faszomon.
Elindult a fantáziám, és húsz perc elteltével, mikor is jött egy hölgy kitakargatni már állt keményen a szerszám. Ránézve megjegyezte, jó hatással van magára az iszappakolás. A zuhanyozóba indultam lemosni magam, mert nyaktól pöcsig fekete voltam az iszaptól.


FEB.
22.
2016

Gitta 11. rész

Másnap reggel bár volt az már dél felé is összegyűltünk a nagyszobában. Meleg nyár volt, egymás előtt nem volt szégyellnivalónk így mindenki meztelen volt. Az egyik fotelben Anikó ült a másikban Gitta, Kata és Betti az ágyon, én velük szemben a kanapén. Végignéztem rajtuk. Az érett nőn a két tinin és a gyereklányon. Úristen milyen szerencsés vagyok. A mai napot igazán különlegessé akartam tenni és egész héten készültem rá. Várakozóan néztek rám, én kimentem és egy sporttáskát hoztam be amit letettem a szoba közepére.
- Azt szeretném ha a mai nap mindannyitoknak emlékezetes lenne. Nagyon sok mindent akarok mondani amit tudnotok kell, és ami segít a további életetekben hogy boldog párkapcsolatban éljetek. Megdöntünk néhány tabut miközben engedjétek meg hogy én is megdöntselek benneteket.


Anya és lánya 3. rész

Kábé fél óra telt el így laza pihivel, szerszámom az idő nagy részében Zsófi szájában éledezett. Én néha megfűszereztem a dolgot némi punci ujjazgatással, amitől az ujjaimat többször is a belépumpált spermám borította kihúzáskor, Zsófi ezt nagy élvezettel szopogatta le róluk. Mikor már újra stabilan bekeményedtem megkérdeztem milyen folytatást szeretne, jelezve hogy olyan 3 saját menetes akcióra sajnos sem időnk sem energiám nem lesz mint amilyet előző este Évivel lezavartam.
- Mindenképp dugj meg rendesen megint! De most se élvezz el amíg nem szólok, mert még nem tudom hogyan szeretném befejezni.
Erre aztán kissé felültem az ágy támlájának támaszkodva és intettem, hogy üljön csak szépen az ölembe, megfelelő helyre igazítva ehhez a farkamat. Lassan csúszott rá halkan sóhajtozva közben, mert bár még mindig csúszós volt belül az én nedvemtől, így is erősen tágította a számára szokatlanul vastag méretem.


FEB.
19.
2016

Az elvált anyukámmal

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: standingstones
Még csak két hét volt hátra a fősulin és utána kezdődik a nyári szünet. Na, ekkor jött az a telefon, amire nem számítottam, de ezt most meg kaptam. Az anyám telefonál teljesen feldúlva és mérgesen, hogy el fognak válni. Megnyugtattam egy kicsit, hogy eltelik ez a két hét és utána haza megyek, hogy meg tudjuk beszélni, a fen álló helyzetet. De ő azt akarta, hogy azonnal utazzak hozzá mivel nagyon ideges és mérges. Én mivel szófogadó gyerek vagyok, így összepakoltam, buszra szálltam és haza utaztam. Az anyám már az állomáson várt, megölet és megcsókolt, de éreztem, hogy ez más volt mind azelőtti ölelések és csókok. Nem tudtam mire vélni ezt a helyzetet, beültem a kocsijába.


Lola 1. rész

Lola egy olyan lány aki most töltötte be nem rég a 17-et. Szép alakja, fejlett teste, csinos mellei és fenséges feneke van. Tudja magáról, hogy jól néz ki, büszkén is viseli és jár kell a világban. Sok fiú megnézi, nincs olyan hely ahol ne lennének akik összesúgnak a háta mögött. Nem egyszer hallgatta ki őket mikor róla beszéltek, hogy megdugnák, milyen jó segge van.
Volt már fiúval, tehát nem számít kezdőnek. Egyik alkalommal mikor a suliba meg, felvetül benne a kérdés, hogy minden fiú egyforma, vagy vannak különbségek? Jó azt tudja, hogy külsőre mind más, meg vannak jellembeli különbségek. Inkább arra kíváncsi, hogy az ágyban mennyire különbözőek. Mekkora a különbség, a 15 és a 25 cm között. Egy nagy szájú gyerek az ágyban is nagy szájú? Egy kövér fiúnak kicsi tökei vannak és hogy tudná őt meg dugni, ha nem is látja a saját farkát sem?