A+ A-

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 1. rész

Éppen ahogy vártuk, ebédre megérkeztek Gabiék. Az egész család felment Ferihegyre, hogy fogadják nagylányukat, Andit, aki több, mint egy hónapot töltött feleségemék nagynénjénél Svédországban; Annus néninek ez volt az ajándéka Andi diplomájáért. Gabiéké amolyan izgalmas család, legalább is mihozzánk képest. Férje, Gábor osztrák cégeknek dolgozik a határ közelében - nem nagy ingázás, mert Szombathelyen élnek. Gabi (Gabriella) otthon van és Gábor vállalkozásának pénzügyeit, adminisztrációs dolgait intézi. Nagyobbik lányuk tanárképzőt végzett helyben. Inkább szép, mint okos, ahogy a feleségem szokta jellemezni őt. A kisebbik lány Évi, viszont nagy koponya, ő Grázban tanul a műszakin. Másodéves még csak, de már most látni, hogy sokra viszi.
Szóval mindenki együtt volt a lellei nyaralónkban és vártuk az élménybeszámolót. Igazi augusztusi meleg volt, ezért kint a teraszon az árnyékban terítettünk meg. Hosszan elnyúló ebédnek néztünk elébe sok beszélgetéssel és hozzá sok fogással. Szeretjük ezt a mediterrán stílust, főleg itt a nyaralóban. Már három óra is volt mire elcsendesedtünk és elkezdtük leszedni az asztalt. Sajnáltuk, hogy elmúlt a hét, mert jól megvoltunk így együtt a két család. De holnap hétfő és mindenki megy vissza a maga dolgára. Legalább is ezt gondoltam…
Feleségem és Gabi is elkezdte összeszedni a holmikat, hogy bepakoljunk a kocsikba és lassan elbúcsúzva induljunk haza. Ők Szombathelyre, mi Pécsre. A távolság miatt nem gyakran találkoztunk feleségem nővéréékkel, de nyáron igyekeztünk több hetet is együtt eltölteni itt.
Pakolódtunk és inkább arra figyeltem, mit hová tegyek feleségem kocsijába, de így is feltűnt, hogy Andi “szervezkedik”. A beszélgetés végét kaptam csak el, ahol felfigyeltem a nevemre.
- Ne nekem mondd lányom, hanem Tamást kérdezd meg, övé a nyaraló! - mondta az apja Andinak.
- Tamás, itt maradhatnék még pár napot? Lesz egy buli egy volt évfolyamtársaméknál Bogláron és szeretnék ott lenni.
- Nyugodtan maradj, én is itt leszek még keddig, vagy szerdáig, attól függően, hogyan alakulnak a munkáim. - válaszoltam.
Pakoltam tovább a kocsiba, de láttam, hogy most Gabi magyaráz nagyon, ami viszont Andinak nem tetszett. Így is értettem a lényeget, már csak azért is, mert most odafigyeltem. Andi erősködött, hogy “Anyaaa, nem kell!”; Gábor igyekezett kivonni magát ebből: “Nekem holnap már dolgoznom kell és Évit is vissza kell vinni Grázba.” és “Felőlem azt csináltok, amit akartok, csak döntsétek már el, mert lassan indulni kell!” Feleségemet is bevonták a megbeszélésbe, aminek a végén én már csak a kész tényeket kaptam.
- Drágám, Gabi és Andi itt maradnak pár napra. Nem baj?
- De Anya, tényleg nem kell, hogy maradj, már felnőtt nő vagyok! - szólt közbe Andi mielőtt rábólinthattam volna a maradásukra.
- Nem baj kislányom, én úgy vagyok nyugodt, ha itt vagyok, amikor te éjjel hazajössz.
- Persze, nyugodtam maradjatok. Legalább nem leszek egyedül. - zárhattam le végre ezt a beszélgetést.
Feleségem és az ikrek kocsiba ültek és elindultak haza. Gábor és Évi is elbúcsúzott, majd ők is elindultak.
- Gabi, lemegyek egyet csobbanni a Balcsiba, jöttök? - kérdeztem.
- Persze! - válaszolt Andi - idén még nem is voltam a Balatonban.
Bezárkóztunk és egy-egy törölközővel a nyakunkban lesétáltunk a partra. Nem nagy út, mert a part és a vasút közt van a kéglink. Jól esett a forróságban a Balaton selymes vize, de így is egy óra múlva már a villánkban voltunk. Otthon egy gyors zuhanyzás, ami nem okozott nagy logisztikai problémát, mivel lent egy szép nagy, fent pedig egy zuhanyfülkés fürdő van. Amíg én fent kezdtem a sort, Gabi pedig lent zuhanyozott, Andi telefonált párat. Miután végeztem, bementem a szobámba és ahelyett, hogy felöltöztem volna, csak elterültem az ágyon és punnyadtam. Jól esett semmit nem csinálni. Aztán mikor meguntam, elővettem egy újságot és nézegettem. Jó kis agykikapcsolás volt nézni az autókat, elolvasni a teszteket. Arra eszméltem, hogy a szomszéd szobából veszekedés hangja szűrődik át. Erősen figyeltem egy idő után, de hogy pontosan hogyan is zajlott a beszélgetés, azt csak a később történtekkel együtt tudom leírni:
- Miért kellett itt maradnod, nem vagyok már kislány, Anya?!
- Mert ha nem maradok, nem tudom meg, hogy miféle hülyeségre készülsz. Mi vagy te, kurva?!
- De Anya, 22 éves vagyok és még nem volt pasim.
- Meglehet, ám az akkor sem úgy működik, hogy azért mész el egy buliba, mert majd ott egy pasi megdug! Még ha a barátnőid is szervezték ezt neked. Ilyent egy kurva csinál, hogy odarendelik egy pasinak, aki majd megdugja. Ezt megtiltom! Nem érdekel mennyi idős vagy, de ha csak ennyi eszed van, akkor majd én gondolkodok helyetted is.
- De ez akkor is ciki! - itt már szinte sírt Andi - Már minden barátnőmnek volt, vagy van pasija. Nekem meg nemhogy nincs és nem is volt, de még szűz vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2016. 03. 26. szombat 07:18
jöhet a folytatás
#14 papi 2016. 03. 25. péntek 19:47
Nagyon jó, folytasd.
#13 cvirag 2016. 03. 24. csütörtök 20:30
Szépen megírtad. Tetszik. Hol van a szomszéd néni?
#12 sunyilo 2016. 03. 24. csütörtök 19:20
Egészen jó.
#11 zsuzsika 2016. 03. 24. csütörtök 17:58
Nem rossz.
#10 Andreas6 2016. 03. 24. csütörtök 14:56
Nálam is 10 pont.
#9 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 12:44
Remek történet. Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy folytasd.
#8 veteran 2016. 03. 24. csütörtök 10:05
Remek történet, folytasd.
#7 gyuri0926 2016. 03. 24. csütörtök 09:22
Kinek a pap , kinek a lánya ... Két ilyen ordas kurvát nehéz találni , mint ez az anya-lánya ......
#6 listike 2016. 03. 24. csütörtök 08:21
A ritka jó történetek egyike. Remélem tényleg lesz folytatás. 10pont.
#5 fiesta14 2016. 03. 24. csütörtök 07:39
Folytasd!!!!
#4 feherfabia 2016. 03. 24. csütörtök 06:17
Nagyon tetszett!!
#3 hairy_pussy 2016. 03. 24. csütörtök 05:43
Nagyon jó történet. Várom a folytatást. 10p
#2 A57L 2016. 03. 24. csütörtök 03:15
Rég olvastam ilyen jót.
#1 Törté-Net 2016. 03. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?