A+ A-

Ádi és Én 1. rész

Nos, nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy megosszam-e veletek a történetemet, de végül úgy döntöttem, hogy leírom :)
Azt előre bocsájtom, hogy több történetem is van, de egyik sem koleszos, és mindegyik megtörtént eseményt ír le.
Amit rólam tudni kell: Bisexuális 17 éves gimnazista srác vagyok, 185cm magas, 80kg, barna hajjal, szemmel és sportos testalkattal. A történtet egy vidéki wellnes-szállodában játszódik, ahol én és a családom az egyik osztálytársammal(aki egyben a pasim :) ) és családjával töltöttünk el egy hétvégét, azért mentünk együtt, mert mi is és a szüleink is már 10 éve szoros barátságot ápolnak.
Osztálytársam (Ádám) külső jegyeiben hasonlított rám, azt leszámítva, hogy 10 cm-el alacsonyabb volt, amit én előszerettel róttam fel neki egy egy összetűzés alkalmával :D
Tudni kell, hogy itt már egy pár voltunk Ádival (erről a családoknak persze fogalma sem volt), és mivel minket egy szobába raktak, az öcsémet és Ádi 2 húgát pedig egy másikba, tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége vár ránk.
Történetünk pénteken kezdődik, amikor suli után 2 óra körül megérkeztünk a szállóba. A kicsik kérésére egyből a medencét vettük célba, mindenki ment átöltözni. A szobába érve Ádi megcsókolt, ledöntött az ágyra és elkezdte a farkam markolászni farmeron keresztül, ám mivel mennünk kellet abbahagytuk a játékot, amit mindketten bántunk. Miután játszottunk a kicsikkel, és úsztunk néhány hosszt beültünk szaunázni, ahol elkezdtünk dumálni:
-Alig várom hogy este legyen már-kezdtem és végigsimítottam borostás arcát
-Nem vagy egyedül-mondta Ádi és megsimogatta a combom, de itt abba is hagytuk, nehogy valaki ránk nyisson.
Nemsokára felmentünk lezuhanyozni amit persze együtt tettünk meg, de ekkor egy fél órás csókon kívül semmi nem történt
A vacsora kellemes hangulatban telt, mindketten kaptunk egy-egy sört, a szülők pedig valami különleges francia bort választottak. A vacsi után egyből a játszószobába mentünk, ahol a kicsikkel ping-pong oztunk és csocsóztunk.
Ezután kezdődtek az érdekes dolgok :) Miután mindenkinek vagy háromszor jó éjszakát kívántunk felmentünk "aludni" a szobába. Azonban most nem engedtem, hogy Ádi megelőzzön, nekiestem és csókoltam, simogattam, érintettem, ahol csak tudtam. Hamar lekerültek a ruháink és ott álltunk mindketten egy szál ádámkosztümben. Letérdeltem Ádi elé és a számba vettem a farkát. Vastag, 18cm-es farka van, ami vastagságra megegyezik az enyémmel, ám 2cm-el rövidebb, ezért mindig meg is kaptam a magamét, hogy mi az, hogy nekem 20cm, neki meg 18 :D.Miközben szopni kezdtem már a sajátomat vertem egy kézzel. Úgy csináltam neki ahogy mindig is:Nem hagytam ki egy négyzetmillimétert sem, nyaltam faltam, majd kb 15perc után elsült a számba, de nem nyeltem le, hanem felálltam, megcsókoltam és közben még a kezemmel az utolsó ondócseppeket próbáltam kipréselni a farkából. Két csók között a fülébe súgtam, hogy szeretem, amire az volt a reakciója, hogy megkaptam szinte ugyan azt az érzéki kényeztetést amit az előbb ő kapott tőlem. mikor végeztünk nem tudtam hogy a szám szélén melyikünk gecije maradt, de Ádi egy csók közben eltüntette.
(Lehet furán hangzik ez a sok csók, de mi nem baszni és kefélni szeretünk-csak néha ;)- hanem inkább szeretkezni)
Ezután bementünk a fürdőbe, ahol mindenki elintézte magának a popsi kitisztítását. Ezt mindig nagy körültekintéssel és alapossággal végeztük el, mert az első néhány alkalom kivételével mindig gumi nélkül dugtunk. A szerepeket állandóan váltogattuk, most valamiért én voltam elsőre az aktív, Ádi hanyatt dobta magát az ágyon ráfeküdtem és megcsókoltam, majd lefele haladva testének minden pocikáját végigpusziltam,a mire kéjes nyögések jöttek válaszul. Lankadt farkát keményre szoptam 2 perc alatt, majd a hasára fordítottam, popsiját az égnek meresztette, így pedig akadálytalanul hozzáfértem a segglyukához, amit mohón, bő nyállal kezdtem nyalni.Fel és le csúszkált ujjam és nyelvem is a két farpofa között , és sokszor belenyaltam, beledugtam az ujjam a lyukába is. Nem volt semmi kellemetlen tényező az alapos tisztálkodásnak és annak köszönhetően, hogy az arcunkon kívül mindketten borotváltuk mindenünket. Az arcunkat azért nem, mert már korunkhoz képest tekintélyes, összefüggő borostánk van, amit mindketten sexinek találtunk a másikon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2018. 02. 23. péntek 10:32
Sok a csókolózás benne.
#8 deajk2008 2017. 07. 13. csütörtök 11:12
én is elsősorban szeretkezni szeretek pasikkal sok csókolózás stb... 9p
#7 cscsu50 2016. 03. 25. péntek 10:16
Gyenge
#6 xpetix 2016. 03. 23. szerda 16:34
Kezdésnek elmegy, de van még hova fejlődni, csiszolódni, sok sikert hozzá!
Talán ha egyes részeken nem ugrasz át, mint valami kötelező rosszon, hanem érzékletesen kibontod az sokat dob rajta. Volt amikor azt éreztem, hogy nem egy történetet, hanem egy jegyzőkönyvet olvasok.
#5 papi 2016. 03. 22. kedd 18:07
Nem az én világom,
#4 zsuzsika 2016. 03. 22. kedd 09:50
Gyenge.
#3 veteran 2016. 03. 22. kedd 08:19
Nem az én világom
#2 A57L 2016. 03. 22. kedd 06:18
Egyszer el lehetett olvasni.
#1 Törté-Net 2016. 03. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?