Hírek

JÚN.
26.
2018

Roma Dom

Na hát újra itt vagyok. Most van egy kis szabadidőm ezért folytatnám is a sztorizást. Azt kérdeztétek, hogy voltam-e már roma férfivel? Be kell, hogy valljam, igen! Tudom ez sokaknál kiveri most a biztosítékot, de mielőtt előítéletekbe bocsátkoznánk, elmondanám, hogy is néz ki ez a dolog az én szemszögemből, hátha így másképp fogják látni azok is akik irtóznak a roma emberektől.
Alapjáraton én kimondottan nem vagyok rasszista ez abból is érzékelhető, hogy dugott már meg néger bika is és kimondottan fantasztikus élmény volt. Az igaz, hogy nekem is vannak fenntartásaim a romákkal kapcsolatban, mert lássuk be vannak velük problémák. De mivel ez is a terveim közt szerepelt réges régen, hogy megbasszon egy roma bika ezért már túl vagyok ezen a dolgon és meg kell, hogy mondjam az egyik legjobb élményeim közé tartoznak ezek az esetek. Összesen háromszor voltam köcsöge roma kanoknak.


JÚN.
25.
2018

Felvilágositás 4. rész

A családban marad...
Na, szóval elindultam Lolótol haza felé, útközben gondolkodtam, hogyan tovább. Mit fog Jutka kérdezni, mit is mondjak, mi is történt. Szerintem tudja. Lehet, hogy meg is beszélték Lolóval. Hmm, minden lehetséges. Igaz is, mi legyen otthon. Itt van Jutka, aki anyám helyett anyám volt és most megbasztam. Igaz, mindketten benne voltunk, meg aztán a körülmények, stb és apám hiánya Jutkának hozta össze, de ez így nem tartható. Mit csináljak most? Na ez jó kérdés, de így nem mehet tovább, de nélküle most semmit nem tudnék, meg aztán ma Lolót sem dugtam volna meg. Na most légy okos. Míg ezen agyaltam, haza is értem.
- Megjöttem - szóltam.
- Ideje volt - szólt Jutka - lehet ebédelni. Leültünk enni. Amig ettünk, kissé ideges lettem. Miért? Jutka nem kérdezett semmit arról, hogy mi történt Lolónál. Olyan volt, mint aki mindent tud. Honnan? Honnan! Lehet, hogy ők ketten főztél ki a mai napot? Minden lehet.


Pókerjátszma hármasban 2. rész

Betti már hason feküdt az ágyon, mellette a masszázs-olaj, amit különleges alkalmakkor szoktunk használni. Lekapcsoltam a villanyt, csak a kis asztali lámpa világított halványan, erotikus félhomályba burkolva a szobát.
- Már azt hittem itt hagytok egyedül feküdni! - méltatlankodott - Mit csináltatok ti ott kettesben anyaszült meztelenül?
- Hát... - válaszoltam - Csak ismerkedtünk. De te inkább relaxálj, koncentrálj az érintésekre!
A dereka mellé ültünk két oldalra, Zsuzsival egymásra mosolyogtunk, mint akiknek közös titka van. Izgalmas kapcsolatot alakított ki közöttünk, hogy mi ketten kerültünk ki pucéran a játékból, feltárva egymásnak meztelen testünket.
Nyomtam pár csepp olajt mindkettőnk tenyerébe, majd lassú mozdulatokkal nekiálltunk kedvesem hátát simogatni.


JÚN.
22.
2018

Webkamera

Bill és Melinda laptoppal ment este az ágyba. Az új kedvenc elfoglaltságuknak készültek hódolni: orálszex miközben élő webkamerás pornót néznek. Volt azonosítójuk és néha csevegtek is a szereplőkkel. Gyakran adakoztak nagylelkűen. Melinda volt az első. Megtámaszkodott egy párnán, a laptopot a hasára tette és egy francia pár élő előadását nézte, miközben Bill a punciját nyalta. Miután elélvezett, Bill következett. Helyet cseréltek és a férfi valami kedvére valót keresgélt miközben Melinda szopta.
- Találtál valami jót? - kérdezte a nő egy pillanatra felnézve.
- Azt hiszem. Egy szoptató egyetemista lány miközben a szobatársa távol van...meglehetősen egyedi kombináció.
Részben azért kattintott a linkre, mert kutató orvosként sokat foglalkozott a tejelválasztással. Gyógyszerek fejlesztésében vett részt, amelyek segíthették a szoptató anyák életét. Ezenkívül a modell ugyanabban az államban volt mint ők.


A szomszéd pasi mindig keményebb

A múlt éjjel megcsaltam a pasimat a szomszédjával. Amikor a srác beengedett a kaputelefonon, már felszólított, hogy az ajtajánál legyen a számban a bugyim, vagy ki sem nyitja az ajtót. Korábban is viselkedett már agresszívan, de eddig ez volt a csúcs. Hiszen alig ismertem! Mondanom sem kell, igazi mocskos ribancnak éreztem magam ettől, és amint beszálltam a liftbe, a számba tömtem a bugyimat. Tulajdonképpen már csöpögtem a gondolattól, hogy esetleg a pasim kinyithatja az ajtót és megláthat a szomszéd ajtó előtt, ahogy a csengőt nyomom.
A csávó meztelenül nyitott ajtót, kinyújtotta karját, megragadta a tarkómat, és már ott a folyosón, nyitott ajtóval a bugyis számba hatolt a nyelvével, mintha így akarna megdugni. Annyira jó pasi volt! Ahogy megszorította a fenekem, éreztem az izmokat a hátán és az erős kezét -- hihetetlenül izgató volt! Szinte azonnal kemény lett, úgyhogy játszottam kicsit a farkával, mielőtt becsapta az ajtót.


JÚN.
21.
2018

A nemzetközi pályázat....

Bence vagyok, 17 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 16 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk (most 11.-esek vagyunk). Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvérként tekintek rá.
A történet a tanév elején, szeptemberben zajlik. Egy szép, verőfényes napon Tündivel igyekeztünk az iskolába, sajnos már késésben voltunk. Szerencsére a tanár nem írt be minket. A nap a szokásos rendben zajlott, mikor az igazgató lehívatott minket az irodájába. Közölte velünk, hogy iskolánk egy nemzetközi pályázatban vesz részt, és mi annak a csapatnak a tagjai leszünk, akik képviselik az iskolát Olaszországban, az egy hónap múlva megrendezésre kerülő programon.


Vonaton 1. rész

Nem is tudom mikor tűnt fel először, de egyik reggel azon kaptam magam, hogy lenyűgöz a szépsége. Fiatal volt, nagyon fiatal, talán 17-18, ami arcának őszinteséget és gyermeki ártatlanságot kölcsönzött. Legalább egy fejjel alacsonyabb volt nálam, barna fürtjei itt ott göndörödve, kócosan meredeztek, nagy barna szeme álmosan bámulta a rohanó tájat. Kisfiús alkata áttűnt ruháin, vékonynak, de izmosnak látszott, ahogy azt minden átlagos kamaszról el lehet mondani. Amikor kiszúrtam, jó darabig bámulhattam .. kényszerítenem kellett magam hogy ne őt nézzem folyton. Nem szoktam fiúkat megnézni amúgy se, de őt nem lehetett nem bámulni...
A következő reggeleken igyekeztem ugyanazzal a vonattal utazni, hogy lássam megint, néha kissé már gyanúsnak éreztem a vándorlásomat a kocsikon keresztül minden nap, egészen addig mászkáltam amíg meg nem találtam a fiút.


JÚN.
20.
2018

Különös játszma 3. rész

Délelőtt tizenegy órakor ébredt. A telefonja csörgött az éjjeli szekrényen. Homályos szemekkel nézett a kijelzőre. Manfred hívta. Tudta, hogy fel kell vennie.
- Két órája hívogatlak, Cass, mi van veled? – hangzott a vonal túlsó végén.
- Bocs, Many, de most ébredtem fel – szabadkozott a nő. – Miben segíthetek?
- Csak érdeklődöm – mondta a férfi. – Tudod. Many bácsi kíváncsi arra, mit alkotott Cassandra kisasszony.
- Hát, ha az számít valamit, hogy tegnap oltári jót keféltem May Burtonnal és a házunk éjszakai portásával, akkor azt is mondhatjuk, hogy megkezdtem az alkotást, Manfred professzor! – mondta Cassandra és nagyot nyújtózott. – Ezért nem ébredtem fel korábban.
- Kis huncut! – kuncogott a férfi a vonal másik végén. – Látod, nem mondtam hülyeséget! És, mára mi a terved?