A+ A-

A nemzetközi pályázat....

Bence vagyok, 17 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 16 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk (most 11.-esek vagyunk). Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvérként tekintek rá.
A történet a tanév elején, szeptemberben zajlik. Egy szép, verőfényes napon Tündivel igyekeztünk az iskolába, sajnos már késésben voltunk. Szerencsére a tanár nem írt be minket. A nap a szokásos rendben zajlott, mikor az igazgató lehívatott minket az irodájába. Közölte velünk, hogy iskolánk egy nemzetközi pályázatban vesz részt, és mi annak a csapatnak a tagjai leszünk, akik képviselik az iskolát Olaszországban, az egy hónap múlva megrendezésre kerülő programon.
Ennek nagyon megörülve siettünk haza, szüleinknek mesélve azt.
Október 5-e, vasárnap. Elérkezett az utolsó nap itthon. Mivel Tündi messze lakik az iskolától, vidéken megbeszéltem Vele, hogy nyugodtan feljöhet hozzám, aludhat nálam és reggel együtt megyünk a reptérre. Így is történt. Este elmentem érte és abban a pillanatban, ahogy megláttam Őt a kapuban, a lélegzetem elakadt. Alacsony termetű, körülbelül 160-165 cm magas lehetett, szőkés-barna egyenes haja a vállára simult, barna szemei megigéztek. Feszes mellei épphogy nem szakították át a pólóját. Furcsa módon, rögtön odarohant hozzám, majd megölelt, amit hirtelen nem tudtam hova tenni magamban. Ezek után csomagjait bepakoltam a kocsiba, szüleitől elköszöntünk, majd elindultunk hazafelé, de előtte útba ejtettünk egy éttermet. Megleptem Tündit egy vacsorával. Mikor megálltunk a hely előtt, nem tudta hova tenni magában a dolgokat, csak a fülig érő mosolyából, illetve egy halk "Köszönöm!"-ből tudtam, hogy örül neki. Vacsora után hazatértünk, majd elfoglalva helyünket, mindenki lepihent.
Elérkezett a hétfő. Korán reggel kellett indulni a reptérre. Útnak is indultunk. Délután már meg is érkeztünk célállomásunkra, Olaszországba.
A szoba kiosztásnál mivel a kísérő tanárunk törekedett arra, hogy fiúk csak fiúkkal legyenek, de mivel csak Tündi volt az egyedüli lány, megkérdezte Őt, hogy mit szeretne. Megbeszéltük, hogy akkor mi egy szobában fogunk aludni. A délután további része és az este mindenkinek szabad foglalkozás volt, így Tündivel arra gondoltunk, elmegyünk megnézni a várost. Jó pár óra séta után döntöttünk úgy, hogy inkább visszatérünk a szállásra, mert kezd fáradni. Így is történt.
Először lezuhanyzott Ő, Én addig megágyaztam neki. Ezután fordítva tettük a dolgokat. Miután mind a ketten lefeküdtünk az ágyba, elkezdtünk beszélgetni.
Tündi megkért, hogy masszírozzam meg a hátát, mert fáj neki. Természetesen igent mondtam neki. Rögtön kaptam a lehetőségen, és mint jó szolgáló, neki láttam a dolognak. Először levette a pólóját. Életemben először láttam életem értelmét melltartóban. Mint a rossz kisfiúnak, úgy csorgott a nyál a számból. Gondolataim össze-vissza cikáztak. Majd felmerült bennem: ma enyém lehet ez a lány? Majd ezek után megszabadítottam páciensemet a melltartójától is. Mint szűzies kislány, takarta magát, erre megszólaltam:
- Ha Én is leveszem a pólómat, akkor elengeded magad?
- Hááátt...figyelj...nem korai? Elvégre barátok vagyunk csak, és így is már túl sok mindent láttál ma...
- Tudom, de...de Én...sz... - és erre kopogást hallottunk. Egyik osztálytársunk volt, a tanárunk azonnal beszélni akart mindenkivel.
Miután visszatértünk a szobánkba, boxeremen csak azt tudtam észrevenni, hogy iszonyatosan átázott - ezt Tündi tette velem. Iszonyatosan jó nő. Hiába takarta melleit, egyszerűen szemeivel és felsőtestével egyenesen megigézett. Úgy döntöttünk végül, hogy inkább alszunk. Persze Én nem tudtam elaludni a történtek után. Miután kezdtem álmosodni, Tündi arcára nyomtam egy jó éjt puszit, majd elaludtam Én is.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Tündi hozzám bújva alszik. Ez természetesen be is indított, férfiasságom már javában szolgálatkész volt. Kis mozgolódás után Tündi is felébredt.
- Jó reggelt álomszuszék! - mondtam neki.
- Szia! - kaján mosollyal köszönt vissza.
A nap további részében nem igazán volt egymásra időnk, egész nap csak a nemzetközi programra készültünk fel. Elérkezett az este. Bizalmasommal, a legjobb haverommal megbeszéltem, hogy mit és hogyan kell. Ugyanúgy folytatódtak a dolgok, mint ahogy a legutóbbi este, annyi különbséggel, hogy a szobánk több pontjára gyertyákat helyeztem el. Tudtam, hogy szobatársam imádja az illatgyertyákat. Ahogy kilépett a fürdőből és elindult az ágy felé, gyorsan elszaladtam Én is tusolni. Visszaérkezésemet követően újra nekivágtunk:
- Szabad lesz ma este a hátadat megdolgozni? - kérdeztem tőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50
2018. 06. 22. péntek 12:03
Kedves, szép történet tetszett . Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 06. 21. csütörtök 10:11
Jóféle tini írás. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 06. 21. csütörtök 08:41
Kedves, szép történet. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 06. 21. csütörtök 05:37
Azt nem írtad meg, hogy teherbe esett-e a lány, mert védekezésről szó sem esett... Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 06. 21. csütörtök 04:59
Érdeklődve olvastam és tetszett. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 06. 21. csütörtök 04:07
Tetszett. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 06. 21. csütörtök 03:23
Szép írás .... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!