A+ A-

Megvigasztalom a szomszédasszonyt

Kertvárosban, családi házakban lakunk, értelmiségiek, 30-40 közöttiek vagyunk. Nagyon jó viszonyban élünk a szomszédainkkal, gyakorta találkozunk, iszogatunk, beszélgetünk. Az örömöket és nehézségeket is megosztjuk. Tudtam, hogy szomszédaink igen sokat veszekednek, többnyire apró-cseprő dolgok miatt.
Borongós tavaszi nap délutánján egyedül üldögéltem otthon, amikor váratlanúl felharsant a kapucsengő. Legnagyobb csodálkozásomra szomszédasszonyom, Judit állt sírva, szipogva, ziláltan a kapuban. Amikor kinyitottam a vállamra borulva tört fel belőle a zokogás. Átöleltem, bevezettem a szobába. Gyorsan egy fél pohár whiskyt töltöttem neki, s bíztattam hajtsa fel. Egy húzásra kiitta, megrázkódott, majd farkaszemet nézett velem.
- Megütött! Képzeld megpofozott. Elválok, már ma sem megyek haza, ha megengeditek itt alszom nálatok. Most úgy sem mer idejönni, mert tudja, hogy itt vagyok. - zokogta. Tudtam férje volt a tettes, megkíséreletem vigasztalni.
- Nem szeret, rám unt, már nem kellek neki
- Miből gondolod? kérdeztem.
- Havonta jó ha egyszer-kétszer szeretkezünk, s akkor is rámfekszik, bedugja, egy perc alatt elmegy, én meg ott maradok lucskosan, néha felizgultan, kielégítetlenűl, pedig kezdetben igencsak jókat dugtunk.
Megtörölgette szemeit, kért még a whiskyből, felhajtotta, nagyot sóhajtott,láttam várja kérdéseimet. Amikor felhúz és ő már bevégezte, falfelé fordul és alszik, nem szoktad magadat kielégíteni? Bizonytalan nem volt a válasz, amiből azt vettem ki, hogy befejezi férje helyett. Tovább faggattam. Nem szoktátok egymást becézgeti, izgatni mielőtt beléd hatol? Kérdően nézett rám.
- Korábban csókolóztunk, testünk összeért, aztán felhúzta a hálóingemet, kidugta farkát a pizsamából. Sohasem meztelenűl, sohasem érintettük egymás nemiszervét
- Próbáltad felizgatni, megfogni a faszát, esetleg szádba venni, vagy a kezét a hüvelyedbe vezetni? Ha erre sem reagálna akkor tényleg fából van.
Tagadólag rázta a fejét,
- Ilyen soha eszembe sem jutott, de ha eszembe ötlött volna, akkor sem mertem volna megtenni, vagy őt megkérni. Tudod nem sok, mindössze három férfival voltam, az egyik egy középiskolás osztálykiránduláson,akkor vesztettem el a szűzességemet. Mindketten 17 évesek voltunk, ügyetlenek kezdők. Ezután hosszú évekig semmi. Majd az egyetemen a vizsgáztatómnak azt mondtam, hogy mindent megtennék a jó jegyért. Mindent? kérdezett vissza, s én rábólintottam, tudtam mivel kell fizetnem, de nem bántam. Megkaptam a jelest, s utána lefeküdtem vele. Ez a viszony egy fél évig tartott, a következő viszgám is jelesre sikeredett. Aztán már nem akartam lefeküdni vele, más évfolyam, más vizsgáztatók, de azok nem voltak kaphatók. Még egyszer más tanárnak, megemlítettem, hogy mindent megtennék a jelesért, mire azt a választ kaptam, hogy tanulni kell. Aztán megismertem Imrét, aki később férjem lett. Nagyon akarta, de nem engedtem a házasságkötésünk előtt. A nászéjszakánkon is ugyanúgy zajlott le a dugásunk, mint a korábbiak, észre sem vette, legalább is nem tette szóvá, hogy nem vagyok szűz. Aztán kezdetben nagyon sokat szeretkeztünk,s ezeken nemcsak felizgultam, hanem megjött az orgazmus is (azelőtt sohasem volt közösüléskor). Pár év múlva szültem két gyermeket, s a mi dugásaink egyre ritkábbak, rutinosabbak,semmit érőek lettek. Pedig még nem vagyok öreg, bőröm szép, testem üde,s koplalásra vagyok kényszerítve - , fejezte be mondókáját.
- Sohasem léptél félre? Nem volt szeretőd? Csak a fejét rázta, s mostmár maga töltötte tele poharát. Fel kell dobni a szexuális életeteket, mondtam, mire kérdően nézett rám.
- Ti hogyan csináljátok? Az elejtett szavaitokból követkztettem, hogy sokat és jókat basztok
- Ha akarod elmesélem, megmutatom. - Bólintott,
- kezdd az elején a felvilágosításomat. 33 éves vagyok, két gyermek anyja, de úgy látszik semmit sem tudok a szexről. Nem volt aki megtanítson. A férfiak csak használtak, a maguk élvezetére
Erre vártam, régóta kívántam Jutkát,a gyönyörű melleit, sokszor elképzeltem miként viselkedik szeretkezés közben, milyen lehet a puncija? Itt az alkalom, csak el ne hamarkodjam,futott át az agyamon. Közelebb húzódtam a heverőn, úgy, hogy combunk, csípőnk összeért, simogattam a kezét, haját. Kiitta a poharát, kezdett hatni az ital. Fölé hajoltam, megkerestem a száját. Várta a nyelvemet,vad táncba kezdtek nyelveink, hol az én számban, hol az övében. Jól tudott csókolni. Amikor úgy véltem eléggé megpuhítottam, elkezdtem (ruhán keresztűl) simogatni a melleit, majd benyultam a blúzába, a melltartójába, éreztem forró mellétt, ágaskodó bimbóit. Félve az ingemet kezdte gombolni, időnként nadrágomra sandított,s némán tűrte, hogy blúzát, melltartóját levegyem. Aztán felállt,ekkor bekaptam cicijét, szopogattam, kezemmel gyúrtam, pödörgettem másik bimbóját. Szoknyáját magától kapcsolta ki, földre engedte, közben percre sem vette le szemét, amikor én megszabadultam nadrágomtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 17:32
10 Pont!
#10 szekely18 2015. 04. 15. szerda 15:56
Nagyon jó!
#9 listike 2014. 02. 8. szombat 06:36
Nagyon jó.
#8 rockycellar 2014. 02. 5. szerda 17:47
egész jó
#7 papi 2014. 02. 5. szerda 08:16
Tök jó
#6 Andreas6 2014. 02. 5. szerda 08:05
Keresztbe írtunk - úgy látszik, tévedtem...
#5 Andreas6 2014. 02. 5. szerda 08:04
Nagyon jó. Persze, mindjárt ideírja Rinaldo, hogy milyen kár, hogy nem dugta seggbe...
#4 Rinaldo 2014. 02. 5. szerda 08:02
Szuper.
#3 hairy_pussy 2014. 02. 5. szerda 06:58
10p
#2 feherfabia 2014. 02. 5. szerda 05:42
9P
#1 Törté-Net 2014. 02. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?