A+ A-

Felvilágositás 4. rész

A családban marad...
Na, szóval elindultam Lolótol haza felé, útközben gondolkodtam, hogyan tovább. Mit fog Jutka kérdezni, mit is mondjak, mi is történt. Szerintem tudja. Lehet, hogy meg is beszélték Lolóval. Hmm, minden lehetséges. Igaz is, mi legyen otthon. Itt van Jutka, aki anyám helyett anyám volt és most megbasztam. Igaz, mindketten benne voltunk, meg aztán a körülmények, stb és apám hiánya Jutkának hozta össze, de ez így nem tartható. Mit csináljak most? Na ez jó kérdés, de így nem mehet tovább, de nélküle most semmit nem tudnék, meg aztán ma Lolót sem dugtam volna meg. Na most légy okos. Míg ezen agyaltam, haza is értem.
- Megjöttem - szóltam.
- Ideje volt - szólt Jutka - lehet ebédelni. Leültünk enni. Amig ettünk, kissé ideges lettem. Miért? Jutka nem kérdezett semmit arról, hogy mi történt Lolónál. Olyan volt, mint aki mindent tud. Honnan? Honnan! Lehet, hogy ők ketten főztél ki a mai napot? Minden lehet. Már magam sem tudom mit gondoljak. Az ebéd végén elmosogattunk, Jutka mondta törölgessek el, Ő meg kimegy az udvarra kicsit napozni.Amikor végeztem én is kimentem utánna. Egy takarón feküdt. szinte meztelenül, csak a bugyi volt rajta, mert még nem múlt el a havija. Ahogy ránéztem a melleire, rögtön felállt a tököm, szinte kiszakította a rövidnadrágom.
- Mi van, nem kaptál Lolótol eleget?
- Honnan tudod, hogy mi történt Lolónál?
- Emlékszel, amikor a strandon voltunk és Csibe feléd állt, a tököd majd szétszakította a fürdőgatyád? Akkor győzött meg Loló, hogy engedjem meg, hogy lefeküdhessen veled és felvilágosítson, mit is kell csinálni a nőkkel. Azt is mondta, hogy már régen nincsenek itthon a fiúk ( apám és Bandi bá), nagyon hiányzik Bandi ott lent. Kérdezte, nekem nem hiányzik apád? Elgondolkoztam, amit mondott. Igaza volt, apád is nagyon hiányzott nekem is, de úgy gondoltam, kibírom amíg haza nem jön. Nehezen bele egyeztem a felvilágosításodba, de itthon gondolkoztam, nem lenne jó, ha semmit nem tudnál a nőkröl, a baszásról. Csak a könyvet akartam megmutatni, de véletlenül nem vettem bugyit, s utánna történt ami történt. A többit tudod. Nem akartam több alkalommal megismételni a történteket, így a havim segített nekem. Segíts nekem ebben, de tudd, nagyon jó volt veled, szívesen csinálnám többször is, de fejezzük be.
- Jó?
- Tudom, én is arra gondoltam, így nem mehet tovább. Nekem olyan vagy mintha az igazi anyám lennél, de hálás vagyok azért, amit mutattál és tettél velem. Azt még nem tudom, hogy fogok majd az Öreg szemébe nézni, mit tegyek azért, hogy el ne szóljam magam, de ahogy mondtad, nagyon jó volt veled. Az is igaz, még sokat tanulhattam volna még tőled.I
- Igazad van, de mentségemre szóljon, már fél éve nincs itthon, nagyon hiányzik mellőlünk, meg őszintén, meg nekem is onnan, épp úgy mint Lolónak is. Igen tudtam, mit tervez a mai napra, ezért gondolom jobb volt neked úgy, hogy már valamit tudsz a baszásról. Egyébként mit csináltatok? Szóval mindent tudtál?
- Na, jól van, ezt tisztáztuk, de így, félmeztelen nem gondolod, hogy feláll a tököm? Hmmmm, most majd kiverhetem, hogy ne fájjon. Tudod, még annak ellenére amit az előbb mondtam, még mindig kívánlak, főleg igy, hogy előttem vanna a melleid. Szivesen megcsókolnám őket még utoljára, te meg kiverhetnéd helyettem a farkam, az jobban esne.
- Szóval fájt a háta, megkért kenjem be egy krémmel, de előbbki kellett mennem érte, Ő ezalatt levetkőzőtt, bekentem a hátát, utánna jól megkeféltem, ami nagyon jól esett neki, utánna bekapta a faszom és, ahogy Ő mondta leszopott, ami csodálatos érzés volt. A szopásról nem beszéltél, illetve azt mondtad, ti nem csináljátok.
- Igaz, valamikor csinálni akartuk, illtve akartam neki, de Ő nem akarta. Ebben maradtunk. Eddig én sem csináltam, így nem tudom milyen, igazából mit kell csinálni.
- Kipróbálnád? Segítsek? Igaz, azt mondtuk, befejezzük, de fáj a tököm.
- Na, jó, megcsinálom, leszoplak, ha elmondod, hogy csináltátok Lolóval. Rendben? Így legalább én sem halok meg tudatlanul, de utánna nem csináljuk többet egymással. Jó?
- Rendben - mondtam, s lehúztam a gatyámat. Jutka elkezdte a farkamat kezelni, amikor megszólalt a csengő. Ugyan ki a franc lehet az, mondtuk egyszerre. Öltözzünk fel, kimegyek, megnézem. Kiment a ajtóhoz, hallom az ámulat hangján a kérdést: Piri, te hogy kerülsz ide? Miért nem írtál? Lacival mi van? Remélem nincs Ő is itt? (Piri, Jutka húga). Puszi-puszi, jönnek befelé.
- Nincs. Amúgy Lacival elváltunk, tegnap elpakolt, s én úgy gondoltam, egy pár napig lejövök hozzátok. Amúgy, Lajos hol van?
- Szerelni van külföldön, már négy hónapja, még van hátra kb. két- három hónap.
- Akkor már nagyon ki lehetsz éhezve, igaz? Ezzel a nagy mulyával mi van? Veszed valami hasznát? Pótolja Lajost?
- Miért pótolná, ő gyerek. Piri, hülye vagy? Mit képzelsz te egyáltalán? Nincs semmi, olyan amit te képzelsz, ő olyan mint a saját fiam. Gyere,menjünk be, mindent megbeszélünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42
2019. 03. 9. szombat 19:44
Jóóóóóóó……. Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2019. 03. 9. szombat 08:39
Egész jó Válaszolok rá!
#12 joe013
2018. 09. 30. vasárnap 03:34
Az egész történet jó volt fojtasd......... Válaszolok rá!
#11 zsorzs29
2018. 09. 15. szombat 14:39
Folytatást kérek. Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2018. 06. 30. szombat 09:01
írd tovább. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2018. 06. 27. szerda 05:34
az előző részek jobban sikerültek! 9P Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 06. 25. hétfő 19:37
A stílus kicsit vontatott, de a történet jó... Válaszolok rá!
#7 fiesta14
2018. 06. 25. hétfő 10:28
jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 06. 25. hétfő 10:08
Nagyon jó, írd tovább. Válaszolok rá!
#5 zoltan611230
2018. 06. 25. hétfő 09:36
Várom,a folytatást ,nagyin jó. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 06. 25. hétfő 06:38
Hármasban szép az élet! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 06. 25. hétfő 05:03
Végre egy remek sorozat.Irigylem a faszit. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 25. hétfő 04:10
Jó lett ez a sorozat. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!