JÚL
04
2017

A Sötétség Birodalma - A Megtörhetetlen

bizarr, anál, bilincs

- Sir Jones! - szólalt meg a királynő kényelmesen hátradőlve trónszékében. - Megtalálták a tolvajt, de nem hajlandó bevallani a bűntettet. Pedig ellopni az aranysárkányomat biztos nem könnyen felejthető művelet! Mint hivatalosan is legjobb Sötét Lovagom, megbízom magát megtörhetetlennek nevező személy megtörésével. Remélem érthető és egyértelmű volt a feladat?!- beszélt egy vérfagyasztó hang valahonnan a sötét köd mélyéről a térdre ereszkedett, démonvérrel fertőzött fiatal férfinek. Jó vágású humanoid volt, jóképű, éles arcélekkel, hollófekete hajjal és éjfekete szemekkel. Bőre fehér volt, szinte annyira, mint a hó; öltözete egy kemény rockerről árulkodott; bőr atléta, gyémánt szegecsekkel, amik koponyát formálnak. Alatta feszülnek az izmok, mellkasa széles, karjai vastagok, nem kétség, hogy mintapéldány kinézete. Fiatal, 20-as évei elején jár. A szíve azonban sötét és érzéketlen. De a Királynőnek tökéletes.

JÚL
03
2017

Zitakrónikák 9. rész - A múltba révedve

családi, tini, anya-lánya

Meztelenül feküdtünk a meleg, kavicsos parton leterített pléden a Dubrovnik közelében fekvő nudista strandon. Fejemet Levi mellkasán pihentetve figyeltem a távoli óceánjárót, amely a lebukó nap irányába tartott, el a Daksa-sziget mellett az Elafit-szigetek felé. Késő délutánra járt, a Cava strandon ennek ellenére rengetegen voltak. Turisták és helyiek egyaránt. Beszélgettek, süttették magukat a lassan lebukó nap fényében, vagy mint mi, csak úgy élvezték egymás társaságát.
Gellért nem jött le velünk, azt mondta, a nudizás neki már túl sok a jóból. Zsani viszont itt volt, egy perccel ezelőtt még mellém bújva feküdt, de most elment, hogy valami étket keressen nekünk. Én is éhes voltam, csak nem akartam elmozdulni Levi mellől. Nem akartam elmozdulni erről a helyről. Kilencszáz kilométerre voltunk hazulról, s itt csak két ember ismert minket, ők viszont tudták a tikunkat. Mindenki más számára csupán egy fiatal pár voltunk.

*  *  *

Elszökve otthonról

hetero, tini

Kriszta a szoba közepén állt, amikor odaléptem hozzá. Finoman megsimogattam a haját, néhány ujjal füle mögé toltam tincseit, és lassan megcsókoltam. Először csak az ajkaink csókolták egymást, majd határozott nyelvjátékba kezdtünk. Kezeim Kriszti popsija felé csúsztak le, felváltva markolászva és masszírozva azt. Másik kezemmel a hátát és tarkóját simogattam.
Lent lévő kezemmel néha még lejjebb nyúltam, és ujjaimmal a két kis gerezd közé simítottam be, egészen a tanga alá tévedt be a kezem. Kriszta lábujjhegyen pipiskedett, kicsit terpeszbe állva, hogy még mélyebbre tudjak besimítani. Közben megállás nélkül csókolóztunk.
Lassan felfelé nyúltam, és kikapcsoltam a lányka melltartóját, majd egyik kézzel előre nyúlva, felemelve a lazán lógó melltartót nyúltam fel cicijéhez és kezdtem masszírozni. Először csak hüvelyk és mutató ujjaim közti résszel majd egész tenyérrel simogattam. Szinte belefért a hegyes mellbimbós cici.

*  *  *
JÚL
02
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
30
2017

Tornatanár 3. rész

csaladi, bilincs, anál, tini, diák, anya-lánya

(Törté-Net Szerkesztőség@16:00: Elnézést kérünk, "nyomdai" hiba miatt a történet fele lemaradt, a javítás megtörtént, a teljes élményhez javasoljuk az újraolvasását.)
Április 1.
- Maga megbaszta a kislányomat!
Köpni - nyelni nem tudtam, annyira megijedtem.
A reggel még nem így indult.
Pénteken a tornaóra után Bibi utolsóként lépett ki az ajtón, a többiektől kicsit lemaradva. Hátrafordulva a legtermészetesebb hangon visszaszólt
- Holnap 11kor átmehetnék?
Felcsillant a szemem.
- Persze!
Már két hete erre vártam. Hiba ígérte meg Bibi, hogy hamarosan feljön a bugyijáért, nem jelentkezett.
Vártam rá, max akkor vertem ki a faszom, ha már nem bírtam, s kettő közt mindig volt néhány nap szünet. Most is már szerda óta gyötört az ínség, akkor is Bibiék órája után csaptam ki.
Nagyon ki akartam tenni magamért. Elmentem egy szexboltba, vettem egy potenciaerősítőt is, nem azért mintha tartottam volna tőle, hogy szégyenben maradnék, de többszörösen is ki akartam élvezni a szombat délelőttöt.

*  *  *

A hárem 1. rész - Marika fáradhatatlan

hetero

Marika kifogyhatatlan energiával rendelkezett. Minden együttlétünk felért egy kifacsarással. Amikor elhagytam a lakását, a zacskóm minden alkalommal garantáltan üres volt. Négy éves kapcsolatunk alatt soha nem engedett el háromszori magömlés előtt, de többször kierőszakolt négy vagy öt menetet is belőlem. Már amennyire kellett erőszakolnia. Olyan tüzes puncija volt, hogy a farkam nemhogy menekülni akart volna előle, inkább mászott volna vissza amint elköpte magát. Persze az idő valahogy mindíg szűkösnek bizonyult. Legalábbis ameddig titokban kellett találkoznunk.
Ahogy Kati kiszállt az édeshármasból, Zsuzsi láthatóan hiányolta a jelenlétét. Felötlött bennem, mi lenne, ha Marikát becsempészném a helyére. Csak hogyan adjam elő az ötletemet a lánynak? Nyilván azt nem fogom az orrára kötni, hogy mellette van (volt) egy másik is aki "lelépett" és megüresedett a helye.

*  *  *
JÚN
29
2017

Kaland, játék, kockázat

hetero

Kaland volt Erikával, amikor a volt barátnőmmel, akivel már akkor nem voltam együtt, meglátogattak a munkahelyemen. Egy budai áruház épitkezésén voltam őr. Tél volt, délután már sötétedett. Míg Niki (ugye a volt) a bátyámmal cseverészett, a portán addig Erika kiváncsiságának eleget téve körbe kisértem az épületben.
Sok helységet megnéztünk de az egyik eldugott kis szobácskában igen csak elidőztünk kicsit. Az adott helyzetben, míg én nagyban meséltem, hogy ahol vagyunk milyen helyiség is lesz az áruházon belül, addig Erika mögém osonva el kezdte a nyakamat, fülemet puszilgatni, nyalogatni, közben a keze a nadrágom azon részét kezdte el simogatni. Hozzá teszem, hogy körülbelül akkor volt három hete, hogy nem voltam nővel. Lassan megfordultam, ekkor már szótlanul, de halkan ziháltam és egy pillanat alatt megcsókoltam. Egyre hevesebben és vadabbul smároltunk, miközben Erika a kezével dörzsölte egyre jobban meredező farkamat.

*  *  *

A haverom anyja

hetero, leskelődés, szűz, tini

Falun nőttem fel, abban az időben nem sok házban volt fürdőszoba. Nyáron egy lemezkádat tettek ki az udvarra, kicsit körbekerítették valami ruhafélével, abban fürödtek. A vizet általában a nap melegítette föl.
Egy nyári napon elmentem a haveromhoz, hogy elhívom fürödni a bányatóra. Benéztem a házba, nem volt senki, elindultam a kert felé. Az udvar hátsó részéből víz locsogása hallatszott, gondoltam a haverom fürdik.
- Szia, Jancsi! - köszöntem.
Meglepetésemre az anyukája, Zsuzsi néni hangját hallottam.
- Mindjárt megyek! Ülj a diófa alá, az árnyékba!
Elindultam a diófa felé, közben arra gondoltam, megleshetném Zsuzsi nénit, ahogy fürdik. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy belássak a kád körül elhelyezett lepedők résén. Nem láthattam be a kádba, ezért óvatosan közelebb húzódtam. Zsuzsi néni éppen végzett a fürdéssel, felállt, s ekkor megláttam meztelen testét. Nagyon jó alakja volt, nagy gömbölyű mellei.