JAN
07
2014

A zárva hagyott ajtó

hetero

A valóság
Régen történt, még valamikor 2002-2003 körül. Pár hónapja szakítottam a párommal, - Igazából kidobott-. Éjjel, enyhén illuminált állapotban néztem a tévét. Pontosabban kapcsolgattam csak. Az egyik csatornán egy SMS fal volt és elkezdtem olvasgatni a beírásokat. Egyszer csak láttam egy SMS-t mely így szólt: "fiatal budapesti Bi srác ismerkedne fiúkkal". Soha az életben nem gondoltam rá, hogy szexuálisan közeledjek egy fiúhoz. Elkezdtem fantáziálni és magam elé képzelni a szituációt. Becsuktam a szemem és elképzeltem, mit lehet csinálni egy fiúval és akkor jött a meglepetés. Azt kellett konstatálnom, hogy kő keményen áll a farkam és nagyon fel vagyok izgulva. Gondoltam írok neki, úgysem lesz belőle semmi.

JAN
06
2014

Napfürdőzés 7. rész - Édes hármasban

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Amikor becsukták maguk mögött a zuhany ajtaját, Linda beszappanozta a kezét és tisztára mosta apja megkínzott hímtagját és herezacskóját. Stefan ugyan teljesen kimerült volt, de ő se akart lemaradni. Ő is szappant öntött a kezére, beszappanozta lánya melleit, karcsú derekát és ágyékát, különös gondot fordítva sima vénuszdombjára.
– Ó, de gyönyörű vagy, édes kislányom! – sóhajtotta.
Linda ujjai között játszadozott apja csúszós golyóival és közben egyfolytában nevetgélt. Amikor Stefan a zuhanyrózsával mindkettőjükről leöblítette a szappanhabot, a nevetgélés hangos kacagásba váltott.
– Mit nevetsz? – kérdezte Stefan.

*  *  *

Tizennyolc

hetero, szűz, tini

Dávid a szokásosnál is hamarabb pattant ki az ágyából. Nem érezte fáradtnak magát, pedig alig aludt egész éjjel. Alig várta már, hogy ez a nap, a tizennyolcadik születésnapja elérkezzen. A szobáját úgy hagyta, ahogy volt, a reggelit is csak bekapkodta, és sietett a fürdőszobába készülődni. A haját mosta izgatottan, majd a zuhany alatt folytatta az alapos tisztálkodást. Borotválkozás alul-felül, férfias illatú tusfürdő, ideges - és szerencsére sikertelen - kutatás pattanások után a tükörben. Nagy nap volt ez. A lakásban csend volt, a szülei már elutaztak a hétvégére. Az asztalon csak egy boríték várta, apja kézírásával: "Boldog szülinapot ;)"
Amikor kiderült, hogy a társasház legalsó szintjére egy örömlány költözött, nagy volt a botrány. A lakók viszolyogtak tőle, hogy a házban idegenek járjanak-keljenek, és hogy a békés lakóközösségnek ilyen módon...

*  *  *
JAN
03
2014

Viharos kapcsolat

hetero, férj-feleség

András és Kata négy éve éltek együtt, ahogy András katolikus nagymamája szokta emlegetni: vadházasságban. Kapcsolatukat szokványosnak is lehetne mondani, ha hiányozna belőle az a dinamika, az a hevesség, amivel ők ketten egymáshoz viszonyulnak. Veszekedéseik intenzitása az évek folyamán egyre csak nőtt. Kezdetben néhány félhangos megjegyzésekkel, szavakkal, mondatokkal fejezték ki nem tetszésüket bizonyos dolgokban, ami pár perc múlva, hangos nevetéssé, csiklandozós jókedvvé, vagy épp szenvedélyes szeretkezéssé simult át.
Két húszas éveiben járó egyetemista fiatal, akik most lettek önállóak egy idegen városban próbálják megállni a helyüket. Aztán az élet, a sors, vagy nevezhetjük akár véletlennek is egymás mellé sodorja őket. A képlet már – már sablonosan egyszerű. Találkozgatások, tea, kávé meghívás, meghitt beszélgetések, éttermi vacsorák, majd...

*  *  *

Miss Black 2. rész

s/m

- Hát ez szép, Diana... - mondta komoly szigorúsággal Amanda, miután felolvasta a levelet. - Tudsz valami magyarázatot adni a viselkedésedre?
- Igen, tudok. Véleményem szerint az iskolának nincs joga, hogy beleszóljon az öltözködésembe, és ha a tanár úrnak nem tetszik, hogy rágózom, hát ne nézzen oda!
- Mintha csak a lányomat hallanám! - szólt közbe felháborodottan a férfi, de Amanda nyugalomra intette.
- Szóval ez a véleményed, Diana?
- Igen, ez! - felelt a lány, és kihívó pimaszsággal nézett Miss Black szemébe.
Igyekezett megjátszani a vagány lányt, aki nem fél a tanító nénitől, pedig valójában ideges volt, a tenyere is izzadt. Különösen Timothy jelenléte miatt aggódott. Azt még valahogy elviselte volna, hogy elnáspángolják, mint egy kislányt, de hogy ezt egy vadidegen férfi előtt kelljen elszenvednie, ez már komoly aggodalommal töltötte el a...

JAN
02
2014

Nyaralás után

családi, anya-fia

Véget ért a nyaralás, hazaérkeztünk. Felhordtuk a táskáinkat a szobába, kipakoltunk, elinditottok a mosógépet. Kicsit szomorú voltam, és furcsa érzések keringtek bennem. Lesz folytatás? És egyáltalán mi lesz, és hogyan tovább? Anyu jókedvűnek látszott, vidáman hivta fel a barátnőit, cseverészett velük. Én visszavonultam a szobámba. Könnyű vacsorát készitettünk, szótlanul ettem, és néztem magam elé. Elmentem zuhanyozni, és visszavonultam a szobámba, szótlanul bámultam a plafont. Hallottam hogy anya is zuhanyozik. Kis idő mulva kopogott az ajtómon, és bejött egy fehér, combközépig érő köntösben, melyet átvilágított az előszobából beszűrődő fény. Odaült az ágyam szélére, és megsimogatta a fejem. És megpuszilta az arcom.

*  *  *

Beteglátogatóban 3. rész - gyógyulás

hetero, tini

Alig aludtam az éjjel. Kavarogtak a fejemben a gondolatok, a remény harcolt a félelemmel. Nem kellett sokat agyalnom ahhoz, hogy tudjam mi a válasz Viki kérdésére, de tartottam a reakciójától, ha megmondom neki. Mindenesetre aznap már nem maszturbáltam – tartogattam az erőmet szombatra.
Másnap reggel morogtam valamit anyámnak, hogy matekozni megyek, de az egész félórás buszút olyan volt, mint egy álom: annyira zaklatott voltam, hogy majdnem elfelejtettem leszállni. Végül mégis megérkeztem, becsöngettem, bementem. (A kocka el volt vetve...)
– Szia!
Viki most farmershortot és egy feszes topot viselt. Farkam rögtön reagált, de a tegnapi feszültség érezhetően megnőtt közöttünk.
...

*  *  *
DEC
31
2013

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 2. fejezet - Bella első napjai

híresség, leskelődés, szűz, tini, diák, regény

Bella a megérkezése napjának első estéjén könnyedén álomba merült, mivel a hosszú út kifárasztotta. Bár testben Forksban, az esős kisvárosban volt, lelke az álmában visszarepült Phoenixbe.
Szokás szerint bénázott a tesi órán, és egy rossz mozdulata miatt jól beverte a térdét. A tanár beküldte az öltözőbe, pihentetni a lábát. Merengve ücsörgött a padon, miközben hallgatta a tornateremből kiszűrődő zajokat. Még félóra volt hátra a szünetig. A csendet az öltöző nyíló ajtajának surrogása törte meg.
- Bella, minden oké? – hallotta a tanár hangját.
- Igen, Mr. Fox! – válaszolta.
- Bejönnék, megnézni a térdedet! – mondta határozott hangon a tanár.