FEB
03
2014
FEB
02
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JAN
31
2014

Tudom nem szabad, a szívem megszakad... de akarlak

hetero

Fülledt agusztusi éjszaka borította az egész tájat... halk, semmit mondó szellő simogatta végig a fákat. Roland ott állt elöttem alig pár lépésnyire zsebredugott kézzel és a csillagos eget bámulta miközben halkan megkérdezte:
- Miért csinálod ezt velem? Miért kell ez?
Fájdalmasan tekintettem rá és probáltam könyörgő hangot megütni miközbe torkomat fojtogatta a sirás:
- Értsd meg kérlek... nem lehet, nem szabad. Te is tudod, hogy nem szabad!Mindkettönknek ez lesz a leghelyesebb, én elmegyek, te megnösülsz nemsokára és elfelejtesz majd!
- Nem! Nem érted, hogy megörülök töled? Nem érted hogy annyira szeretlek, hogy nem tudom elviselni a gondolatot hogy nem lehetsz az enyém? - az utolsó szavakat szinte üvöltve mondta miközben hirtelen mozdulattal felém lépett. Ijedten nekiütköztem háttal a fa törzsének, és ö végigsimitotta az arcom gyengéden akár egy...

*  *  *

Otthoni masztizásom története

maszturbáció

Sziasztok! Lillunak hívnak, és bár még elég fiatal vagyok, már nagyon érdekel a szex. Fiúkkal még nem volt tapasztalatom, de elég sokszor fantáziálok, és kielégítem magam. Egy olyan történetet szeretnék leírni, ami a tavalyi tanév utolsó hónapjában történt meg velem. Bejött a meleg idő, és jól megtréfált, mert még azap feltámadt a szél és lehült a levegő, úgyhogy megfáztam. Nem volt vészes, de persze el kellett mennem az orvoshoz, főleg hogy csak egy köpésre van innen, és az orvosnő a család ismerőse. Kiírt egy hétre. Na nem mintha bántam volna. :) Egy egész hét szabadság suli helyett! Minden nap 8 órától enyém volt a lakás, és csak annyi dolgom volt egész nap, hogy átvegyem a postástól a szokásos csomagokat, meg hogy hozzak magamnak reggelit.

*  *  *
JAN
30
2014

Szexpartner kereső

hetero, bilincs

"Keményen szopatómat keresem! Napközbeni szabadidő, hely van." – olvastam az egyik internetes szexpartner kereső oldalon. Egy rövidre vágott, fekete hajú, telt keblű, karcsú, 40-es nő volt, buja fekete pinaszőrzettel. Nosza, kaptam magam és írtam is neki.
Pár nap múlva már a nappalijában ültem. Miután elolvasta az üzenetemet, megnézte az adatlapomat, és szimpatikusnak talált. Nem az a tökölős, hosszú lére eresztős fajta volt. Ez tetszett.
A nő egy hosszú, bokáig érő fekete selyem köntösben fogadott, mely csak diszkréten volt kivágva. Nem is volt különösebben átlátszó, de azért jól kivehető volt, hogy a nőnek bitang jó mellei vannak. Meztelen lábán papucs, kéz és lábkörmei egyaránt égő vörösre voltak lakkozva.

*  *  *

Egy romantikus találkozás

hetero

Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső! A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon! A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam! Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső!
A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon!

JAN
29
2014

Bújócska

hetero

Reggel korán keltem, kitámolyogtam a fürdőszobába. Feleségem még az igazak álmát aludta. Sietnem kell ha be szeretnék érni időben a melóhelyre. Gyors borotválkozás, fogmosás, satöbbi, szóval a szokásos reggeli teendők. Gyorsan kifaroltam az autóval a garázsból és másodpercekkel később már robogtam. Az iroda a város másik végén van, és így még autóval is kb. háromnegyed óra, míg beérek. Ha nincs dugó. Ha dugó van, akkor jóval több. Már éppen állnék meg a csupa üveg, hétemeletes irodaház előtt, amikor mint a villám csap belém a felismerés: a búbánatos lókönny! Otthon hagytam a prezentációs anyagot. Egy égbekiáltóan fontos anyagot; ha anélkül lépek be ma a forgóajtón, akkor munkanélküli vagyok. Egyszerűen nem volt más választásom, haza kellett mennem érte.

*  *  *

Egy kerti partin

hetero

Egy kerti partin vagyunk a mostani párommal. szexuálisan mindig is túlfűtött voltam és mivel mi még nem szeretkeztünk nem igazán számítottam arra, hogy aznap este mégis megtörténik.
Ahogy ment le a nap hatalmas vihar tört ki és mindenki a pici hétvégi házba húzódott, mi pedig az emeletre mentünk fel. Elkezdtünk hülyülni az egyik csajjal és kíváncsiak voltunk, mit szólnálak egy kis leszbizéshez.
Leültem egy kanapéra, a csaj az ölembe ült,(5 évvel vagyok idősebb nála és kb 25-30cm magasabb). A pasim mellettem ült, és leült mellé egyik haverunk is. Adtam a csajnak egy kis puszit a szájára, és figyeltem mit reagál a pasim, aki döbbenettől meg sem tudott szólalni egy ideig, de aztán viccelődve mondta, hogy folytassuk. Mi meg elkezdtünk smárolni a csajjal. Annak ellenére, hogy akkor csókolóztam először nővel, egészen beindított a dolog.

*  *  *