A+ A-

Egy negyedszázad után...

Enciék a szomszédban laktak. A szüleink összejártak, amióta csak az eszemet tudom. Gyakorlatilag úgy nőttünk fel, mint a testvérek. Egy suliba is jártunk általánosban. Volt egy öccse is, Ferike. /Enci 2, Ferike kb. 3 évvel volt fiatalabb nálam./
Már cseperedtünk, - talán ő hatodikos, én nyolcadikos lehettem, - amikor valami megmozdult közöttünk. Észrevettem, hogy sokszor úgy néz rám, mintha nagyon mondani akarna valamit, de nem meri. Ezt akkor mutatkozott meg leginkább, amikor épp közös nyaraláson volt együtt a két család, valami vállalati SZOT üdülőben.
Több hasonló korú gyerekkel is összebarátkoztunk, voltunk vagy tízen, amolyan kisebb bandává verődtünk össze pár nap alatt. Kedvelt játékunk lett a hunyózás estefelé, amikor már sötétedett. Úgy alakult, hogy egyszer Encivel együtt bújtunk el, jó messzire, valami melléképület mögé. /Szerintem ő akkor szándékosan futott utánam./
Már kissé nőiesedett a teste, - igaz még aprócska mellei voltak, - de a fürdőruha azért már szépen megmutatta.
Közösen kandikáltunk ki a fal mellől, összeért a testünk. Én ekkor váratlan elhatározásra jutottam, hátulról átkaroltam a derekánál, majd egy apró puszit adtam a nyakára. Nem tiltakozott, ezért folytattam. Éreztem, hogy tetszik neki, és közben megfogtam a melleit a pólóján keresztül. Hagyta egy jó ideig, majd szembe fordult velem, és ügyetlenül szájon csókolt. Bátortalan volt, mert mindketten akkor csináltuk először. Szorosan átöleltem, és a farkam áll, mint cövek.
A kezem aztán lejjebb, a bugyijába csúszott. Csupasz kis szeméremdombja volt, de a csiklója és mindene ott lent már alaposan benedvesedett. Simogattam, és éreztem, hogy jó neki. Gyorsítottam a tempón, és immár két ujjal simogattam tovább. Talán, ha egy perc telt el, apró görcsbe rándult többször a teste. Akkor élvezett el életében először. Miután kissé kipihegte magát, én is lehúztam a gatyám, és a kezét a farkamra tettem, majd együtt húzogatni kezdtük, miközben a melleit morzsoltam. Ráérzett, hogy mit kell csinálni, hagytam, hogy önállóan tegye, és pár perc múlva egy jókora sugárban élveztem el. Kuncogtunk a félhomályban a messzire kispriccelő geci látványán. Szerencsére volt egy csap pár méterre, így ott le tudtam mosni magam. Azután esténként rendszeresen “eltűntünk” a bújócska keretei közt, és megismételtük a dolgot. Valószínű a felszaporodott hormonok hatására, úgy 4 nap múlva megjött neki a vérzése, életében először….
Tudta, hogy ez mit jelent, mert az anyja korábban már felvilágosította.
Ősszel én már középiskolába mentem, kissé elszakadtunk egymástól. Több lett a tanulnivaló, a térre is kevesebbet jártam le. Egyszer tavasszal valamiért átmentem hozzájuk, akkor a fürdőszobájukban megismételtük a dolgot.
Ő aztán másik középsuliba ment 8-ik után, így aztán volt, hogy egy hónapig se nagyon láttuk egymást. Harmadik gimis lehettem, amikor el is költöztek mellőlünk. Leérettségiztem és Pestre mentem egyetemre. Ő Szegeden tanult tovább középiskola után, gyógymasszőrként.
Aztán valahová a Dunántúlra költözött, és nemigen hallottam felőle. (Ne feledjük a 80’-s éveket éltük, akkor nem volt ez a modern kommunikáció!)
Egyszer váratlanul Ferikével futottam össze pár évvel a rendszerváltás után a Király utcában, és egy kávé mellett elmesélte, hogy Enci kiment Új-Zélandra, már úgy vagy öt éve. A szülők is, ő is Pestre költöztek jó tíz éve.
A munkám mellett régóta biztosítási ügynökként is dolgozom, mellékállásban. Évekkel ezelőtt kötöttem egy életbiztosítási szerződést egy Gabriella nevű hölggyel, akiről később, a beszélgetéseink során kiderült: közös ismerősünk van: Enci. Elmesélte, hogy ő, Enci és Marcsi voltak a legjobb barátnők a középiskolában, úgy nevezték őket: “az örök hármas”. /Természetesen a mi kis közös gyerekkori huncutságainkról sohasem meséltem Gabinak.../
Aztán a minap felhív Gabi: “Te Laci, képzeld Enci hazatelepült! A szülei már öregek, és honvágya is lett. Felhívott, hogy lejön Pestről, és kedden együtt ebédelünk a Margarétában, fél egykor. Nem szóltam neki Rólad, gyere oda, lepd meg!”
Dobogni kezdett a szívem. Kb. huszonöt éve nem láttam...vajon ő megismer-e? Lemondtam minden kedd délutáni programot, és már alig vártam azt a napot. Kicsíptem magam és vettem két csokor virágot.
Csodásan finom meleg őszi nap volt. Fél egy előtt már ott voltam a vendéglő körül. Az autók takarásából figyeltem, ahogy a két nő megérkezik. Enci hihetetlen bomba jó alakkal rendelkezett, így a negyvenes évei közepén is, jó 10-12 évet letagadhatott volna. Csinos, és igen drága minőségi ruha volt rajta, egy vajszínű kosztüm. Bár én nem értek a divathoz, de a ruhán látszott, hogy ez nem afféle gagyi “kínais”.
Gabi - valószínű taktikusan - úgy ültette le Encit, hogy ne lássa, ahogy megérkezem.
Óvatosan odalopóztam, letettem a virágokat egy üres székre és hátulról befogtam Enci szemét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sunyilo 2016. 06. 4. szombat 21:14
Nagyon jó...
#12 papi 2015. 08. 10. hétfő 14:55
Nagyon tetszik
#11 Rinaldo 2015. 08. 9. vasárnap 08:26
Szuper jó.
#10 tomi19 2015. 08. 8. szombat 16:52
Szép volt 10 pont smile
#9 Ulysses 2015. 08. 7. péntek 21:50
Aranyos történet, a szex is ízléses benne, valahogy mégis erőtlennek, sablonosnak érzem. Azért kell néha ilyen szerelmes történet is ide.
#8 feherfabia 2015. 08. 7. péntek 07:34
Nagyon szèp!
#7 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 19:45
szép történet
#6 deajk2008 2015. 08. 6. csütörtök 08:54
nagyon tetszett, meghitt lett e történet... 9p
#5 veteran 2015. 08. 6. csütörtök 08:21
Csodásan szép történet.
#4 listike 2015. 08. 6. csütörtök 07:19
Csoda szép történet.
#3 Andreas6 2015. 08. 6. csütörtök 07:11
Tetszett!
#2 A57L 2015. 08. 6. csütörtök 04:23
Kedves kis történet.
#1 Törté-Net 2015. 08. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?