MÁJ
14
2015

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 3. rész – A csábítók és alkalmi (szex)partnerek

homo

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól. A kapcsolatuk ebben az időben volt a legsérülékenyebb, pedig az elején nem volt 100%-os támogatottsága a szülők irányából, hiszen Pisti apja elutasító volt a homo kapcsolattal szembe. Ez ugyan megoldódott. Végre teljes volt a támogatottsága a családokon belül.
Újabb majd 2 hónap telt el és már mind ketten nehezen viselték a másik elutasítását.
A szerelmi viszonyuk kezdetétől kb. 15 hónappal, az újbóli szétköltözésük után kb. 8 hónappal és a jól elsült szülinapi parti után kb. 5,5 hónappal valami megváltozott. A fiúknál beindult egy olyan folyamat, mintha egy akkor induló kapcsolat lenne. Egy-egy „lopott” ölelés és „lopott” csók az, ami köztük történhetett. Akármelyik fél akart volna ennél többet a másik fél visszautasította.

MÁJ
13
2015

Túsz

hetero

Nagyokat ásítva állok be a sorba. Odakint a tavaszi napsugarak ragyogják be a lusta, délelőtti levegőt. Igen, szép, de még fáj a szememnek az erőteljes fény. A kezemben tartott csekkeket emelem az újabb ásításom útjába. Mit keresek én itt? Hiszen ilyenkor még aludni szoktam, ha tehetem... és tehetem is egy hete már, mióta állás nélkül találtam magam. Kevésbé hat meg a dolog, mint kéne. Vállat vonok és elterelném másfelé a gondolataimat, de ekkor kiabálást hallok meg a bejárat irányából. Nem értem a szavakat, lassan fordulok csak meg.
- Ne nézzél, kisanyám, hanem vesd magad a földre! - utasít megvetően egy fekete maszkos férfi.
Hangja bántja a fülemet, nem tudom megmondani, miért. Amikor felfogom a helyzetet, érzem, ahogy a félelem éledezik bennem, mégis megdöbbent a lassúság, amivel a folyamat beindul. Lopva körbepillantok még. Három másik, maszkos férfi is odabent van már. Rajtam kívül pedig mindenki más a földön fekve remeg,...

*  *  *

Sátrazás a haverokkal

hetero, tini, diák, nyaralás

A történetem 17 éves koromig nyúlik vissza, ebben az évben volt az első szexuális kalandom a legjobb barátommal, Kittivel (azóta már 6 éve együtt vagyunk). Általános iskolás korunk óta ismertük egymást, egy osztályba jártunk, majd ugyanabba a középiskolába jelentkeztünk.
Sok időt töltöttünk egymással, rengeteg közös programot csináltunk. Sokáig csak barátként tekintettem Kittire, majd később alakult ki bennem az érzés, hogy többet jelent számomra, mint egy barát, és egyre gyakrabban fantáziáltam róla. Vonzalmam iránta jó darabig csak álom maradt, elérhetetlen célnak tűnt, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsek vele.
Ám aztán megtört a jég egy forró nyári hétvégén, amikor is elhatároztuk, hogy elmegyünk sátrazni a barátainkkal, Zsoltival és Andival. Utazáskor 2 db 2 személyes sátort vittünk magunkkal, az egyikre Zsolti és Andi tartott igényt, ők már fél éve együtt jártak, így a másikat Kittivel közösen vettük bérbe, amit...

MÁJ
12
2015

Haverom muterja

hetero

Egyik haveromnál szoktuk múlatni az időt kiváltképp amikor és ez igen gyakran megtörténik a faterja kiküldetésen vagy üzleti úton van. Olyankor a több emeletes házuk aló szintjén elvagyunk, iszogatunk hülyéskedünk.
Egyik ilyen este alkalmával fel kellett mennem az emeleti toalettre ami a szülei hálószobájával szemben található. A hálószoba ajtaja nyitva volt és a haver muterja ott feküdt. Amint kinyitottam a toalett ajtaját láttam, hogy nem alszik hanem néz, hogy ki az mi az. Ez a nő egy alacsony kis mellű sovány kis teremtés. Nem rossz testű és eddig az estéig nem is gondoltam rá úgy. Bár utólag tett olyan mozdulatokat amivel utalt bizonyos dolgokra. Például amikor mi kint voltunk a kertben mindig ott volt fontos tennivalója és mindig földközeli munka, tehát jó mélyen behajolva felénk. Ezt mindig meg is szoktam nézni magamnak. Néha szemből is hajoldozott és mivel igen apró mellei vannak nem hord melltartót ezért a felsője...

*  *  *

Apa különleges tehetsége

homo

Mindig is tudtam, hogy apám okos volt. Az évek során megtanított egy csomó dologra: hogyan kell biciklizni, hogy kell horgászni, hogy kell iránytűt olvasni, vagy hogyan kell autót vezetni. Úgy tűnt, tehetségének sosincs vége. Néha olyan dolgokat is megtanított, amikről valószínűleg nem is szabadna beszélnem.
Régebben, mikor még fiatalabb voltam, mint a többi srác, mindig kanos voltam. Tudom, hogy apa tudta, hogy mit is csinálok egész idő alatt szobámban vagy fürdőben. Elvégre ő már férfi volt. És emlékeznie kellett, milyen is volt az én koromban. Nagyon úgy tűnt, hogy nap nem telhetett el anélkül, hogy ne könnyítsek egyszer a golyóimon, de ez inkább volt naponta két-három alkalom inkább, mint egy. Nagyon megijedtem, mikor egyszer apám rám nyitott, mikor épp játszottam a farkammal, de ő nyugodt maradt, mondta, hogy ez egyáltalán nem nagy ügy. Minden srác csinálja, még akkor is, ha azt mondja, hogy nem. Tuti hazudik. Vagy csak...

MÁJ
11
2015

Megmutatni Aubreynak

családi, leskelődés, testvérek

Marissa a fülembe suttogott.
– Köszönöm, bébi. Ez jó volt.
– Te voltál jó. És az ízed is – suttogtam vissza. A nedvei beterítették az arcomat és minden levegővételkor éreztem az illatát. Kinyalni őt az egyik kedvencem volt. Annyiféleképp kielégített, és csak remélhettem, hogy ő is így van velem.
Marissa egy csodálatos lány, és sokkal okosabb, mint amit valaha is elképzeltem. Hogy miért van velem, azt nem tudom, de egyáltalán nem panaszkodom miatta. Azt hiszem, életünknek ezen a pontján egyszerűen csak egymásnak voltunk teremtve. Ó, annyira édes volt! Mindketten új suliba készültünk, két különbözőbe. Ő jogot fog tanulni, én újságírást. Nem gyártottunk hosszútávú terveket, és nem ígértünk semmit, amit ne tudnánk megtartani, egyszerűen csak együtt voltunk.

*  *  *

Nyaralás az Adrián 4. rész

hetero, tini, szűz

Reggel Attila nagyon vigyorgott, de nem árulta el, hogy miért. Mikor kiértünk a partra, ahol most Anikó foglalta a helyet és a lányok nekiálltak vetkőzni, csak oldalba bökött.
- Figyelj, olyat látsz, amit még nem.
Hát figyeltem. Andi gyorsan ledobta magáról a ruhát és kaptam tőle egy gyors puszit, majd ment a vízbe. Anikó néni a táskákat rendezte és Zoli bácsival egyeztetett valami programot, amire ketten mennek majd el, míg Izabella szép kényelmesen rakta ki a dolgait. Aztán nekiállt vetkőzni. Előbb a melltartót vette le a nők rutinos módján az áttetsző egybe-ruha alól, majd a tangát húzta le, Attilának és nekem hátat fordítva. Formás feneke izgatóan táncolt előttünk.
- Mi az lányom, már sztriptízt is adsz elő? Ne kínozd szegény fiúkat, mert túl lesznek húzva megint - nevetett Anikó néni és Zoli bácsihoz fordulva folytatta - te meg igazán leveheted már azt a textilt.

*  *  *
MÁJ
10
2015

Tegnap este és ma dél között az SMS-szolgáltatásban fennakadások voltak, a hiba elhárítása megtörtént, az elmaradt VIP kódok kiküldése legkésőbb a holnapi napon megtörténik, természetesen egyetlen elküldött SMS sem veszik el.

Megértéseteket köszönjük: Törté-Net Szerkesztőség

MÁJ
08
2015

Megtettem 1. rész

családi, anya-fia, szűz, tini

Amikor megtörtént, 37 éves voltam. 2 éves kora óta egyedül neveltem fiam. Szerelmi házasság volt, fiatalon mentem férjhez, és szültem meg a fiam. Férjem elhagyott minket, ami nagyon megviselt. Igyekeztem a fiamnak mindent meg-adni, de nekem nem volt tartós kapcsolatom, sőt mondhatni semmilyen sem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzott a szex, de segítettem maga-mon, rendszeresen maszturbáltam, később vettem vibrátort is. Fiammal nagyon jó volt a kapcsolatom, jól tanult. A tanulás minden idejét lekötötte. Közelgett a 16. születésnapja, (kora ősszel), és én azon gondolkodtam már előre, hogy mit kapjon tőlem ezen a jeles napon. Egy este rá is kérdeztem, hogy mit szeretne kapni. Zavartan rám nézett, és dadogni kezdett, hogy semmit. Na, ezt nem hittem el. Faggatni kezdtem, de láthatóan zavarban volt, fülig pirult, és nem szólt semmit. Na, majd erre visszatérünk! Egy este bementem a szobájába, már feküdt az ágyában. Ijedtem kapta ki a...