ÁPR
16
2015

Laura és Ádám története

hetero, bilincs

Hangosan felnyögtem, ahogy hercegem egyetlen határozott mozdulattal tövig belém hatolt. Kőkemény farka teljesen kitöltött. Annyira régen vártam már erre a pillanatra, annyit ábrándoztam róla, és most végre tényleg megtörténik! Immár tudtam azt is, hogy álmodozásaim meg se közelítették a valóságot. Nagyon, de nagyon rágerjedtem erre a félisten pasira; éreztem, néhány erőteljes lökés, és máris elélvezek.
Opsz, kicsit előreszaladtam... Bár legszívesebben mindjárt ezzel a csodás résszel indítanám a történetemet - egyszerűen mert ez az abszolút kedvencem -, de azt hiszem, ez így azért túlságosan in medias res. Szóval, kezdjük mégiscsak inkább az elején, amihez bő három évet kell visszább ugornunk az időben a fentiekhez képest. Velem tartasz? Nagy örömömre szolgál, ha megoszthatom Veled e csodálatos élményemet, de előrebocsátom: bár számomra ez életem egyik legszebb pillanata, Neked talán csak egy történet lesz a sok közül. Jaj, jut...

*  *  *

Alexandra vágyakozásai 3. részlet

s/m, anál, bilincs

Csütörtök este sokáig áztattam magam a fürdőkádban, végtagjaim úgy lebegtek a vízen, mintha nem is hozzám tartoztak volna. A megnyugvás pillanatai voltak ezek, mentesek az aggodalom feszültségétől, olyan pillanatok, amikor belegondolhattam abba a furcsa és rejtélyes játékba, melyben önszántamból vettem részt. Csak abban voltam biztos, hogy vágyom Reggie után! Minden más zavaros volt körülöttem. Megdöbbentett, ahogy saját testem reagált mind az anális, mind a nőkkel való szeretkezés során. Még a gondolatától is elborzadtam annak, amit tettem. Örültem, hogy fizikai munkát végezhettem, mert így legalább nem gondolkodtam túl sokat. Mégsem tudtam legyőzni a kíváncsiságot, hogy mi vár még rám?
– Alexandra – Reggie hangja kizökkentett a gondolataimból –. törülközz meg. – Nagy, sárga törülközőt nyújtott felém.

ÁPR
15
2015

A meglepetés vendég

gruppen, anál

Vera épp kitöltötte a pohárba az előző este gondosan behűtött likőrt, amikor csengettek. Istire nézett, aki meglepetten kérdezte:
- Vártál valakit?
– Nem igazán, megnézem ki lehet.
Odalépett az ajtóhoz, kinyitotta és Áron állt ott kezében egy üveg borral és egy üveg pezsgővel. Jól nézett ki, mintha izmosabb lenne mint valaha.
– Meglepetés! Remélem nem zavarok, tudom, hogy nem szóltam, de erre jártam és gondoltam felugrom hozzád.
– Nem zavarsz, de vannak nálam. Gyere csak be.
Áron levetette a kabátját, és követte Verát a konyhába.
– Bemutatlak bennetek egymásnak: Isti, Áron; Áron, Isti.
– Helló, örvendek! – nyújtotta kezét Áron.
– Helló, azt hiszem hallottam már rólad- mosolyodott el Isti.
- Remélem jót is.

*  *  *

Öregasszony nem vén asszony

hetero

Nem siettem el a nősülést, ötven éves voltam, amikor összeházasodtunk negyvennégy éves barátnőmmel. Két évig voltunk élettársak, de addig nem mutatott be az anyjának, aki nem fogadta el viszonyunkat. Csak a házasságkötés után mehetem el bemutatkozni az anyóshoz, aki akkor hetven éves volt. Tudtam a lányától, meg ő is elmondta, hogy tíz éve él özvegyen, s életében csak egy férfi volt, a férje. Igaz, hogy azzal sohasem élvezett el, de nagyon szerette, s jól megértették egymást.
Mindenesetre nem sikeredett rosszul a bemutatkozásom,de nem kivántam sűrűbben találkozni az öreglánnyal. Vagy egy év múlva ott voltunk nála, feleségem elutazott a rokonaihoz, azzal, hogy másnap jön vissza. Ketten maradtunk az anyóssal egy kétszobás lakótelepi lakásban. Este bort iszogattunk, tévét néztünk, s megeredt anyósom nyelve.

ÁPR
14
2015

Isten hozott itthon!

hetero

Forró nyári éjszaka volt, a kocsimban ülök, taposom a gázt sietek haza. Angliában voltam kiküldetésen 6 hétig. 6 héten keresztül csak Skyp-on keresztül tudtam vele érintkezni. Nem érezhettem az illatát, nem simogattam selymes bőrét, nem csókoltam mézédes ajkait. Már teljesen kész vagyok a hiányától, nem nekem való ez a hosszú távollét. Egész úton azon gondolkodom, hogy mi mindent kell bepótolnunk.
Befordulok az utcába, már látom a házat. Ekkor egy furcsa nyugalomérzet kerít hatalmába. Itthon vagyok. Leparkolok, kiveszem a cuccaimat az autóból és cipekedek befelé. Hirtelen felvillan az ajtó előtt a lámpa, már figyelte, hogy mikor érek haza, várt rám. Kinyitja az ajtót és meglátom őt. A lélegzetem is eláll, olyan dögösen néz ki, egy fekete rövid kis kimonó van rajta, fekete harisnya és a kimonó alól kikandikál egy csipke harisnyatartó és melltartó szélei. Ebből már sejthető, hogy nem alvással fog telni az éjszaka hátralévő része....

*  *  *

Szex az öcsémmel 2. rész - Új fiú(k) - új kapcsolat(ok)

homo

Az öcsém Ricsi 16 éves, míg én 18 éves vagyok. Először is a történetünket nagyon röviden összefoglalnám. A különböző táborozásokból való hazaérkezésünket követően végképp rá kellett döbbennünk, hogy köztünk nem kizárólag testvéri szeretet van, hanem úgy is vonzódunk egymáshoz, mint fiú a fiúhoz. Ennek következménye egymást követő 2 éjszaka is szexuális együttlét lett. (Ennek ugyan valahol örültünk, valahol viszont nem, hiszen így/úgy de tudtuk, hogy ennek hosszú távon jó vége egyikünk számára sem lesz.)
Azután eltelt megközelítőleg 2 hónap. Az eltelt időbe amennyire lehetett megpróbáltuk kerülni egymást. Ez eleinte, többé-kevésbé de látszólag sikerült. Ezt követően október elején jött egy nem várt telefonhívás egy tragikus hírrel. Édesanyánknak a nagymamája elhunyt. De hát a dédnagymamánk nem itt a szomszédságunkban élt. Így nagyon mérlegelni kellett, hogy az öcsém és én elmenjünk-e a temetésre vagy sem. Mi nagyon szívesen mentünk...

ÁPR
13
2015

Kedves Látogatóink!

Újabb kerek számhoz érkeztünk, a mai napon a történetek száma elérte a 7700-et, köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, nélkületek nem sikerülhetne! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

Családi riportok 5. rész

családi, testvérek, nagynéni/nagybácsi

Az ötödik történet számomra a legextrémebb. Egy chat oldalon ismerkedtem meg a hölggyel és hamar a szexre terelődött a beszélgetés. Olyan dolgokat mesélt amiket enyhén szólva is kétkedéssel fogadtam, ezért megkérdeztem tőle, hajlandó lenne - e személyes találkozóra, hogy eldönthessem a fantáziája ennyire élénk vagy tényleg az igazat mondja. Mivel személyesen azért elég nagy bizonyossággal el tudom dönteni a beszélgetőpartneremről, hogy hazudik - e, nagy várakozással néztem a randink elé. Egy budapesti kis teázóba ültünk be és három órányi beszélgetés valamint fejenként két tea és két sütemény után egy olyan történettel lettem gazdagabb, amit direkt a végére hagytam, bár időrendben ezt ismertem meg harmadikként.
A hölgy egy 25 éves nagyon csinos, szolid, kedves, intelligens, amolyan tanárnős típus volt, de valójában egy édességboltot vezet. Soha nem találkoztam még az ártatlan külső és perverz belső ilyen keverékével. 99,9 % - os...

*  *  *

Nyaralás az Adrián 1. rész

hetero, szűz, tini

Tizennyolc épp elmúltam, amikor a tengerpartra készültünk nyaralni.
Nem voltam túl lelkes, mert a csapatban jobbára idegenek voltak és csak a szüleim határozott unszolására mondtam igent. Meg Attila miatt, aki a legjobb barátom volt. Kocka és álmodozó, gyermekkorom óta a cimborám. Pont, mint én, s talán ezért voltunk annyira jóban.
A leendő társaság az ő ismerősei közül volt, két lány, korunkbeli csajok, akiket akkor láttam először, meg az anyjuk és Attila nagybátyja, aki az egészet szervezte. A lányokat ő sem látta korábban még, csak hallott róluk Anikó néni, a nagybácsi barátnője elejtett szavaiból. Így tudtuk meg, hogy roppant csinosak és olykor szeretnek kirúgni a hámból, ami épp nekünk sem volt ellenünkre, bár szüleink meghagyták, hogy ha lehet, ne részegen töltsük az időnk nagyobb részét.

*  *  *