Kérdezz Annától bármit 4. rész

Szavazás átlaga: 3.4 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2021. augusztus 13.
Hossz: 17 055 karakter
Elolvasva: 796 alkalommal
Kénytelen nyilvánosan elélvezni.
Fordítás
Eredeti történet: Anna_Exposed ASK ANNA ANYTHING CH 04
Anna fázósan, kiszáradva és kívül-belül fájdalmasan ébredt a kora reggeli órákban. Összeszorította a fogait, és fájdalmasan lefordult az alatta lévő, még mindig nedves törölközőről, lelökte az ágyról, és a paplan alatt vergődve az iPadjét tapogatta.
Háromszor is megpróbált bejelentkezni a fórumba, mire rájött, hogy Hawkley megváltoztatta a jelszavát. Nagyon szeretett volna beszélni Rafal, de nem mert figyelmeztetés nélkül Skype-olni vele. Most éppen, gondolta, valószínűleg békésen alszik a felesége mellett. Túl kockázatos lett volna. (Ebben Anna tévedett. A felesége aludt, de Raf a nappalijában járkált, kétségbeesetten aggódott Anna miatt, és azt kívánta, bárcsak leautózhatna Kentbe, és kibelezhetné BadNeighbor#16-ot az ágyában). Anna néhány percig megtört szívvel zokogott a párnájába, mielőtt szigorúan magára parancsolt, hogy szedje össze magát, és kimászott az ágyból, hogy fürdőköpenyt húzzon magára.
Nagyon lassan bicegett le a lépcsőn. A konyhában égett a villany, és a redőny nyitva volt. A mosogató mellett állt, és egy nagy pohár vizet ivott, a köntöse tágra nyílt, és megmutatta meztelen mellét, amikor észrevette, hogy Hawkley a saját konyhájában áll vele szemben, és őt figyeli. Elmosolyodott, hátborzongató kézmozdulatot tett, és csókot fújt. A lány dühösen lecsapta a poharat a mosogatóra, és a bejárati ajtó felé vetette magát, a belső gyötrelem ellenére készen arra, hogy átrohanjon az utcán, és összekarmolja a férfi önelégült arcát. De a bejárati ajtó zárva volt, és a kulcscsomóját sehol sem találta. Amikor visszatért a konyhába, látta, hogy a férfi az ujján lóbálja, és szadista módon nevet a kétségbeesésén.
Legyőzötten, képtelen volt elviselni, ahogy a pasas kárörvendően bámulja, így visszatért az ágyba.
Fél kilenckor ismét felébredt, a lépcsőn lépések és vidám füttyszó hallatszott. Hawkley lépett be a hálószobába, kezében egy reggeliző tálcával, melyen tea, narancslé, müzli és egy ezüst váza volt, benne egy vörös rózsával. Leült az ágy szélére, a tálcát az ölében egyensúlyozta.
– Ébresztő, álomszuszék – mondta éneklő hangon. – Ma nagy terveim vannak veled.
A lány felült, és felemelte az öklét, hogy megüsse a férfit, de a férfi gyorsabb volt, megragadta a csuklóját, és megcsókolta, mielőtt a párnára volna. Letette a tálcát a földre, majd a lányra mászott, és az arcát egészen közel tette az övéhez.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.4 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
doriangrey
2021. november 3. 15:29
#6
A fordítást nagyon jónak gondolom, a történet nagyon beteg. Ironikus, hogy a szexi és a perverz közt csak annyi a különbség, hogy mivel csinálod: egy csirketollal, vagy a csirkével. Mielőtt valaki félreérti, arra gondolok, hogy ha a férjével megy el így vásárolni, akkor izgató, ha meg ezzel az elmebeteg öreggel, akkor tragikus. 
 
1
a
angel234
2021. szeptember 24. 03:24
#5
Miért kell ennyire megalázni egy nőt,ezt nem tudom megérteni,ez egy majdnem 4 pontos írás.
1
t
tibee72
2021. augusztus 27. 13:36
#4
Az eleje még jó volt.
1
l
laja.jl
2021. augusztus 14. 20:05
#3
Az emberi lélek pöcegödre.
1
Andreas6
2021. augusztus 13. 06:27
#2
Egy szóval kifejezve: Undorító.
1
T
Törté-Net
2021. augusztus 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1