FEB
16
2015
FEB
15
2015

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

FEB
13
2015

A tisztás

hetero, leskelődés

A kora délelőtti nyári napsütés kellemesen melegítette meztelen testem. Nem bántam a déli forróság hiányát; jobban kedveltem a mérsékelt meleget mint a rekkenő hőséget, ráadásul ilyenkor még a leégés veszélye sem fenyegetett. Lassan simogattam melleimet, hasamat, szeméremdombomat, majd kényeztetni kezdtem a puncimat, csiklómat. Nem siettem el, tudtam, hogy bőven van időm.
Úgy két hónapja fedeztem fel a tisztást miközben a folyópart egy szakaszát próbáltam feltérképezni mountain bike-om nyergében. Világéletemben szerettem biciklizni, különösen elhagyatott földutakon, ösvényeken, szántóföldek mellett, mindegy hol, csak lehetőleg ne aszfalt úton, autók között. Ez, így a huszonharmadik születésnapom felé közeledve se változott.

*  *  *

Elcsábított az anyósom 3-4. rész

családi, anyós

3. rész
Ismét van egy mesébe illő sztorim amit a tegnap éltem át természetesen az anyósommal.
Szóval beköszöntött az ősz, és jöttek a hűvös mellbimbófeszülős reggelek. Nem tudom, ki hogy van vele de én ilyenkor már lecserélem az autón a nyári gumikat télire. A nejemén is és az enyémen is. Persze nem csak nekünk van autónk a rokonságban, hanem az anyósoméknak is van egy kis Puntójuk. Minden évben én szoktam intézni az autóval - főként a téli átállással - kapcsolatos tennivalókat. Tudjátok akku, fagyálló ellenőrzés, szélvédőmosó és persze az abroncsok cseréje.
Tegnap előtt szólt a nejem, ha megjöttem az éjszakás műszakból és kipihentem magam akkor menjek el a szüleihez és csináljam meg a kisautóval kapcsolatos tennivalókat. Úgy is tettem amikor odaértem már délután volt 14:00 körül járt az idő. Az apósom jött kaput nyitni, mert már volt...

*  *  *
FEB
12
2015
Kedves Olvasóink, Írónk, Fordítóink!

Átestünk egy szerverköltözésen, ami pár egyéb fejlesztést is magával hozott, ezek az alábbiak:
  • Képregények szakértői szavazásához bekerült egy új pontozási szint: szerkesztés/beírás, avagy hogy a lefordított szöveget mennyire minőségi módon sikerült visszailleszteni a képregénybe
  • Bármely tartalmunk listázásánál (sőt gyorskeresésénél is) lehetőség van előnézetet megnézni a tartalom címe utáni ikonra mutatva az egérrel. Gyorskeresésnél pedig a cím előtti ikonra kell vinni az egeret, és máris láthatod ott is a tartalom címkéit, dátumát, íróját, bevezető szöveg, vagy első pár diáját. (Sőt, ugyanez íróknál is működik!)
  • Mostantól a tartalmakhoz hasonlóan a fórumtémákat is a kedvencek közé tudod rakni, írók/fordítók esetében pedig a saját tartalmaidhoz tartozó témák automatikus odakerülnek, így könnyen nyomonkövetheted, ha valamelyikhez új hozzászólás érkezik.
  • Belépés után a VIP menüpont alatt nyomonkövetheted a VIP tagsági kódjaid jóváírását, sőt a történetért-képregényért kapott VIP tagságijaidat is.
  • Javítottunk jópár hibát, beleértve pár bankkártyásat is, ami révén páran a "E-mail address already exists" hibaüzenetet kaphattak.
Reméljük, hogy ezek az újdonságok megnyerik a tetszéseteket, de amennyiben mégis hibát találnátok kérjük e-mail-ben jelezzétek!

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Forró kalandjaim anyámmal

családi, leskelődés, anya-fia, férj-feleség

Mint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó reggelt, Adam!
- Neked is, anya.
- Már tegnap is meg akartam kérdezni, fiam, hogy mi a helyzet Lanával? Napok óta még csak nem is említed.
- Szakítottunk - sóhajtottam. - Nem illettünk össze.
- Ó, sajnálom - felelt apa.
Valójában csak részben volt igaz. 18 éves létemre izmos voltam, méretben is érett, Lana pedig csak egy piszkafa kislány, akivel néha jó volt enyhíteni a vágyat, de elment tőle a kedvem, ahogy a többiektől is. Olyan nőre volt szükségem, aki...

*  *  *

Az alku

hetero

Nagyon régen történt már de ki kívánkozik belőlem. Volt egy barátnőm nevezzük Ildikónak ő 17 éves volt én meg akkor 22 éves. Egy fél év együtt járás után eljegyeztük egymást. Viszonylag jól elvoltunk petting, nyali-fali, igaz nem tudtam megdugni, mivel azt mondta, hogy nászéjszakán meg fogom kapni. Én nem nagyon nem bírtam ekkor már mivel nagyon megszeretem volna már dugni. Na, itt kezdődik a történet. Az eljegyzésünk után két hónappal júniusban egy pénteki napon a „majdnem” anyósom, megérkezet a hétvégi házukhoz egyedül. Mivel én a szomszédúkban laktam akkor át jött és közölte velem, hogy beszélni szeretne velem. Beszélgetésünk során közölte, hogy nem vagyok a lányához való és nem akarja, hogy a lánya is férjhez menjen 18 évesen, ezért szakítsak vele. Én erre mondtam neki, nem igazán jó ötlet és a kérdésem másik felében meg kérdeztem, hogy mit szól...

FEB
11
2015

Anna és a házi feladat

hetero, diák, tini

Miután végeztem a borotválkozással is, leöblítettem magamról a habot, és kiléptem a zuhanyzóból. Egy sárga, rövid törölközőt csavartam a testem köré, aztán bementem a szobámba, hogy felöltözzek.
Minden reggelem így indult. Felkeltem, tusoltam, felöltöztem, fogat mostam, aztán reggeliztem, és indultam is suliba. Viszont ma, ahelyett, hogy a sulit vettem volna célba, az új osztálytársam címére mentem. A biosz tanárunk kitalálta, hogy egy egész makettet állítsunk össze három nap alatt. Egy kutya csontvázát kellett összerakni. Most őszintén, komolyan gondolta ezt? Azt mondta a jegyünk lényegesen beleszámít az év végi osztályzatunkba. Hülye banya. Sose értettem, miért kell ilyen idióta feladatokat adniuk a tanároknak. Beletúrtam a még félig vizes, hosszú barna hajamba, és egy nagyot sóhajtottam. Szerencsére a szüleim megengedték, hogy egy napot ellóghassak Ricsivel –...

*  *  *

Fiatalkori meleg történet

homo

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk...