NOV
04
2014

Évforduló 2. rész - Reggeli és az utolsó este

hetero

Reggel, mikor felébredtem, egyedül találtam magam az ágyban. Magamra kaptam egy rövidnadrágot és elindultam megkeresni. Pár perc mászkálás után zajt hallottam, így elindultam a hang irányába. A konyhába érkeztem, ahol épp reggelit készített.
Még nem vett észre, így megálltam az ajtóban gyönyörködni. Egy fekete szatén köntöst viselt. Elképzeltem, ahogy bőrömhöz ér a selymes anyag, és rögtön elkezdett mocorogni a farkam. Mögé lopóztam és átöleltem. Belecsókoltam a nyakába. Úgy meglepődött, hogy majdnem elejtette a tányért, ami a kezében volt.
Megfordult. Átöleltem és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd csókolózni kezdtünk. Simogattam a hátát, derekát, fenekét.
- Rögtön kész a reggeli, bújj vissza az ágyba!

*  *  *

Először megbaszva

homo

16 éves voltam amikor már nagyon érdekeltek a sexy női fehérneműk és rucik, már egy ideje szereztem is be magamnak ruhákat és tangákat ismerős csajoktól. Sokszor öltöztem be és képzeltem magam az adott csaj helyébe akinek a rucija rajtam volt. Imádtam ha felvehetem ezeket és finom kis csajszinak éreztem magam. Popsim szép kerek és szőrtelen volt és nagyon csinin néztem ki a rucikban. Sokszor ujjaztam is magam, azt képzelve, hogy épp egy jó kemény nagy fasz van a fenekemben. Neten sok pasival chatelgettem és az egyik felajánlotta, hogy eljön és megbasz. Nem tudtam, hogy mit tegyek, de már nagyon akartam egy igazi fasszal játszani. Sokszor képzeltem azt, hogy kint mászkálok lánycuccban és valakik keményen megerőszakolnak,tele töltve mindenem gecivel. Belementem hát a taliba. A pasi Debrecenből jött el hozzám és 40 éves volt. A megbeszélt napon egész nap smsezgettünk és már tudtam pár...

NOV
03
2014

Egy anya emlékei 3. rész

családi, anya-fia

Reggel néztem ahogyan az anyám elkészíti apa reggelijét, miközben ettem az enyémet. Felkeltem és lementem reggelizni, még pizsamában voltam, remélve, hogy anya hálóingben van, de nem volt ilyen szerencsém. Már átöltözött otthonkába, amely eltakarta a térdét is. Mégis, élvezettel néztem a konyhában, miközben ettem, és elképzeltem, milyen a teste a ruhája alatt. Amikor befejeztem, megkért, hogy vigyem fel az apámnak készített reggelit.
"De anya," panaszkodtam "Már beszéltünk erről tegnap. Azt szeretném, ha apát együtt etetnénk meg."
Anya elpirult egy kicsit, majd megállapodtunk abban, hogy együtt csináljuk. Élveztem anya mögött lépkedni, ahogy követtem a lépcsőn, előttem mozgott izgató feneke. Apa még az ágyban volt. Megkért anyám, hogy emeljem fel, így tudja megetetni a székben ülve, azt javasoltam, hogy könnyebb lenne, ha leülne vagy letérdelne mellé az ágyra....

*  *  *

Kicsapongásaim 5. rész

gruppen

Kis idő múlva a srác kerített egy üveg bort meg rágcsálni valót is, hogy tovább heverészve az ágyon pihenhessük ki édes fáradalmainkat. Olyan volt mintha ki tudja hányadik szeretkezésünkön lettünk volna már túl. A lehető legnagyobb természetességgel és fesztelenséggel érintettük, simogattuk meg érzékien egymást, vagy épp összebújtunk, egymáshoz simultunk miközben beszélgettünk az imént átélt élményeinkről.
A nem kevéssé izgató diskurzusunknak látható jelei lettek. Vagyis szép lassan újra harcra készen ágaskodott partnerünk fasza, amit már tétlenséggel sem partnernőm, sem én nem szemlélhettünk.
- Mit szólnátok - kezdte a csaj - ha most úgy basznánk, hogy hol beléd - fordult felém - hol meg belém - támaszkodott fel négykézlábra és hátra nyúlva már igazította is pinája bejáratához barátjának merev farkát - csusszanna be ez a gyönyörűség -...

*  *  *
OKT
31
2014

Jótestvéri viszony 2. rész

családi, testvérek

- Végre itthon! -tárta szét karjait Anett, mintha át akarta volna ölelni a nappalit, a kis csomagját ledobta a fotel mellé és beledőlt- Ma már csak lustálkodni fogunk, napozni. Bekensz majd naptejjel Kornél?
- Persze, hogy bekenlek, úgy sincs más választásod!
Bekapcsoltam a ventilátort, mert kezdett meleg lenni, de ahogy beindult a pásztázó mozgás jobbra-balra, és Anettra fújta a levegőt, könnyedén libbentette a hasára a vékony nyári ruhát. Nem kapkodott takargatni magát, pedig a fehér kis tangájába csak úgy domborodott a puncija. Megbabonázva néztem azt a keskeny fehér anyagot ami sejtelmesen mutatta a húgom öröm kapúját. Aztán mintha távolról hallottam volna, hogy szólítanak.

*  *  *

Erőszak - Lynn

hetero

Úgy volt, hogy azon a nyári szombat délutánon Shannal és a többiekkel találkozom és elmegyünk a közeli tóhoz lábat lógatni, meg hülyülni. Ám kedvenc barátnőm végül nem ért rá, így magamra maradtam a srácokkal. Thark autójában ülve, kifelé bámultam az ablakon és fél füllel hallgattam Ned és Zack hülyülését. Éreztem, ahogy a srác szabad kezét ezúttal is combomra csúsztatja. Thark és köztem olykor több volt, mint haveri viszony, de nem volt a pasim. Azon a napon azonban csókkal üdvözölt, amire a többiek rögtön lehurrogtak minket, hogy ne előttük faljuk már föl egymást. Az autóval végül a külváros legnagyobb parkja, a Sayovan park mellett álltunk meg. A srácok nagymenő stílusban szálltak ki, majd rögtön rágyújtottak egy cigire. Thark kérdőn felém nyújtotta a nyitott dobozt, de én megráztam a fejem. Ő megvonta a vállát.

*  *  *
OKT
30
2014

Gyök egy

gruppen, anál

- Elmegyünk, Gyök, és whiskey-vel koccintunk a Koboldban! Egyszer vagyunk 18! És nincs apelláta!
- Rendben, Döme, menjünk... De csak mert ilyen szépen kérsz...
A két fiú vállbabokszolta egymást, majd elváltak. Órára mentek, mindketten, csak más tárgyra és terembe. Gyerekkori barátok voltak, együtt jóban-rosszban, ketten a világ ellen. Két outsider, igazi barátok nélkül.
Gyök volt a szerencsésebb. Magas, vékony, szálkás fiú volt, rövid szőke hajjal és ijesztően hideg kék szemmel. Utolsó éves gimnazista volt, annak minden nyűgjével. Rugdalták a tanárai, főleg a matematikus, de ott volt a legnagyobb gond, vagy inkább kihívás, Lili.
Lili osztálytárs volt, az örök unikornis. Sose tudott hozzá a haverság szintjénél közelebb kerülni. A lány rejtőzködött. Bő ruhákban járt, lapos cipőben,senki nem tudta, hogy is néz ki igazán. Rakoncátlan vörös...

*  *  *

A lakótársak

bizarr

20 éves lehettem, amikor elkezdődött a nagybetűs élet számomra azzal az egyszerű eseménnyel, hogy felvettek az egyetemre. A költözés szükséges volt a távolság miatt, úgyhogy albérletkereséssel indult az egész. Korlátozott anyagi lehetőségek miatt nem sok lakás jöhetett szóba, de viszonylag könnyen megtaláltam a tökéletes helyet – gondoltam én. Közel a suli, viszonylag olcsó, és két csaj keres lakótársat. Amikor elindultam lakás nézőbe még nem sejtettem, hogy mi lesz a vége. Megérkezést követően laza 10 perc beszélgetés után, amikor már kb. másfélszer annyit is adtam volna a szobáért (annyira tökéletes volt minden szempontból), közölte velem az egyik lány, Mia, hogy csak udvariasságból engedték, hogy megnézzem, mert valószínűleg nem olvastam el rendesen a hirdetést, mert abban írták, hogy kizárólag LÁNY lakótársat keresnek. Ekkor lesújtva elkullogtam, megnézni...