ÁPR
10
2015

A Csillagszemű

hetero

Jó vele aludni. Az egyetlen egész-éjszaka-ölelős pasim. És olyan finom szaga is van. Könnyű, szinte felhőszerű paplan, finom szövésű paplanhuzat, és két ölelő erős, szőrös férfikar. Életem végéig ellennék itt…
Sötét van, az éjszaka közepe lehet, de én felébredtem. A hátamon fekszem, és erősen fáj a hasamnál. Beletelik néhány pillanatba, mire rájövök, a karja súlya nyomja a hasamat. De nem akarok kiszabadulni az öleléséből, így csak feljebb húzom a tenyerét, a bordáim majd megtartják, és helyreáll a világ rendje. Hallom a lélegzetén, hogy megébredt a műveletre, a tenyerét immár magától húzza felfelé, egészen a mellemig, és lényegében alvás közben elkezdi morzsolgatni a mellbimbómat. Azok azonnal megkeményednek az ismerős érintésre. A reakciómat észreveszi, és egy apró, csodálkozó nyögést hallat. Tetszik neki. Nekem is, ahogy kényeztet. Nagyot sóhajtok, és érzem, hogy minden idegszálam kisimul, olyan jó nekem most.

*  *  *

Mike családja 6. rész

családi, gruppen, tini, diák, anya-fia, apa-lánya, testvérek

„Szeretnénk tőletek egy szívességet kérni!” – mondta a lányom, Molly, miközben a barátnőjével, Amy-vel besétáltak a gimiben lévő irodámba. Csak pár hét telt el azóta, hogy bemutattuk Amy-nek a mi kis családunk vérfertőző viszonyait ugyanebben a helyiségben. Amy a feleségemmel együtt végignézte (aki egyébként szexuális felvilágosítást tanít ugyanebben az iskolában), hogyan dugtam meg a gyönyörű, 16 éves Molly lányomat az íróasztalon.
Amy még egy csodás szopással is megajándékozott, és az egész történet végül egy egészen hihetetlen orgiába torkollott a lakásunkban (Mike családja 3. rész). A farkam kezdett megmozdulni a nadrágomban, ahogyan visszagondoltam az emlékezetes alkalomra. Néztem a lányok gyönyörű kebleit és a kemény bimbójukat, amik majd átszúrták a szűk, fehér pamut felsőjüket. Maggie épp ekkor lépett be az irodába, és becsukta maga...

*  *  *
ÁPR
09
2015

Először punciban

hetero, szűz

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.

*  *  *

Szöszenet

hetero, bilincs, vibrátor

Amint beléptek a lakásba, a lány szeme körbe pásztázott. Tipikus férfi odú, kicsi kaotikus, de tiszta.
Kicsit megnyugodott első találkozásuk, bár úgy érezte mindent tud a férfiról volt benne egy adag félelem. Megnyugodott. Tudta miért jött szeme kérdőn nézett a férfire. Ő pedig szó nélkül a szoba felé intett a szemével.
A férfi lesegítette a kabátját, és egy vállfára tette. Aztán szembe fordult vele, a szemébe nézett majd határozottan megcsókolta. Erőteljes de érzéki csók volt.
Aztán keze megindult arca felé, kicsit beletúrt a hajába, megfeszítette és már a következő csók vad és követelőző volt. Szinte fulladoztak mindketten a csóktól.
Nyaka megfeszült ahogy a férfi húzta a haját és érezete nyakán forró lehelletét.
...

ÁPR
08
2015

Masszázs extrákkal

hetero

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az...

*  *  *

Szex az öcsémmel 1. rész - Igaz homo történet

homo

Én 18 éves múltam májusban, az öcsém 1,5 évvel fiatalabb. Tavaly június közepén egy 2 hetes iskolai táborban voltam. A hazaérkezésem reggelén az öcsém elment az erre az időszakra ”szokványosnak” mondható idényzáró ill. idénynyitó sport táborba. A tábor 5 hetes volt. Öcsém és én eddig még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy maszirozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a maszirozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy maszirozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam maszirozni a karjának az elülső...

ÁPR
07
2015

Családi riportok 4. rész

családi, anya-lánya

A negyedik sztori a szomszédomé, aki egy 40-es csini hölgy és kb. 5-6 éve lakunk egymás mellett, de csak tavaly kerültünk félig meddig baráti viszonyba, a történetét viszont csak idén nyáron osztotta meg velem, amikor egy beszélgetésünk alatt megkérdeztem tőle volt-e valami átlagostól eltérő szexuális élménye.
-Nos nem hinném, hogy ilyen bárkivel megesik, mert baromi nyitottnak kell ahhoz lenni, hogy hagyd magad sodortatni az eseményekkel, de közben figyelj arra is, hogy nehogy nagyon elsodorjon. Ez most lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de azt hiszem érted mit akarok mondani.
35 éves voltam, a lányom 16. A férjemmel minden oké volt, jól éltünk, nem veszekedtünk, de a szex valahogy kezdett ellaposodni és egyre ritkábbak lettek az együttlétek. Először azt hittem van valakije, elkezdtem nyomozgatni utána, de rájöttem semmi ilyesmi, csak egyszerűen nem kívánja a szexet. A munkája meg a hobbija /horgászás és foci a haverokkal/...

*  *  *

Osztálytalálkozó 1. rész

hetero

- Ugye mondtam, hogy ne ott fordulj le! Most tessék: eltévedtünk!
- Az istenért Szilvi, hidd már el, hogy jó felé megyünk! Nóri azt mondta...
- Pff, Nóri! - fújt barátnőm, mint a dühös macska. Egész álló nap ezt hallgattam, és most itt a folytatás.
- A drágalátos Nórikád igazán küldhetett volna egy GPS - t, ha már ilyen kőgazdag - nézett rám gúnyosan.

*  *  *