A+ A-

A bátyám csaja 3. rész - Kovász kerül a cipóba

Nézzük csak.... Az előző történetet valahol ott hagytuk abba, hogy a nyaraláson alaposan megdugtam Vikit és az unokahúgát Adrit. Nem fejeztem be velük a dolgot végleg, sőt még bonyolódott is a helyzet, amit most fogok elmesélni.
Még azon az ominózus nyaralást követő nyáron megcsináltam a jogsit, és munkát kezdtem keresni külföldön. Találtam is egy frankó, jól fizető munkát Hollandiában. Egy Habovo Grup nevü cég lakóparkokat épített 2000 - 2500 euró nettó havi fizetésért. Beadtam az önéletrajzom és vártam a féjleményeket. Beadtam még máshova is a biztonság kedvéért, de nagyon szerettem volna, ha ez a holland munka jön össze. El kellett telnie egy kis időnek mire visszaigazolást kaptam bárhonnan is, de addig csak lézengtem, vártam és vártam na és persze sokat legyeskedtem tesómék körül. Egy meleg szombat délután áthívtak magukhoz grillezni. Persze mivel sok dolgom nem volt, mentem szíves örömest. Fogtam anyámék kocsiját, és Vikiék felé vettem az irányt. Imádtam azt az autót. BMW 330 D. Többet nem is kell nagyon mondanom róla, maximum annyit, hogy 3000 cm3, 245 LE, 520 Nm, magyarul egy guruló álom.
Mikor odaértem már begyújtották a grillt, ott volt Adri is, na és persze Jani is (utálom a pofáját). Vikin egy világoskék poló és egy kis farmerszoknya Adrin pedig egy zöld bikinifelső és egy nagyon kicsi rövidnadrág volt, aminek szára közvetlen formás segge alatt végződött, így majdhogynem látni lehetett azokat a vadító félgömböket. Egyből felidéződötek bennem a horvát nyaralás azon pillanatai, amikor is rommá basztam ezt a két kis ribancot és hát nem tagadom, szerettem volna újra beléjük vágni a faszom.
Lassan sétáltam a kaputól befelé az udvarba, kezemben egy hatos csomag sörrel. Adri jött elém, hogy köszöntsön és bekísérjen. Mikor hozzám ért pajkos kis mosollyal a szája sarkában megölelt, és egy puszit nyomott az arcomra. Vele a nyaralás óta nem találkoztam, ha lehet még szebb lett mint akkor volt, csak 1 - 2 hónap telt el, de a haja kicsivel hosszabbra és a melle kicsivel nagyobbra nőtt. Illata, érintése és ahogy a kemény gömbölyű melle mellkasomhoz ért, akaratlanul, de izgalomba hozott, éreztem, hogy farkam hamar sátrat fog állítani a rövidnacimból, ha hamar nem terelődik el a figyelmem, szerencsére sikerült elkerülni a zavarbaejtő helyzetet. Jani és bátyám ott nevetgéltek egy - egy sörrel a kezükbena grill mellett, amíg Viki hordta ki a dolgokat amik a grillezéshez kellettek( akaratlanul is egy facebook - on látott kép villant be, ahol egy nő ássa a kertet a faszi meg az árnyékban ül és iszogat valami italt, a kép alatt meg ez a felirat: Az év férfija.... vicces volt). Odamentem és köszöntem nekik:
- Szevasztok skacok! Mi a helyzet? Hogy vagytok?
- Ááá nem sok semmi, itt a hétvége jól esik a pihenés. - válaszolta bátyám.
- És te Jani, veled mi van? Mesélj valami jót.
- Hát először is örülök hogy itt vagy, kezdte a mondandóját (én meg mindjárt ürülök neked, gondoltam magamban), most kezd beindulni a vállalkozásom, nincs okom panaszra, fasza minden.
- Aha aha, na az fasza, - tettettem látszólagos érdeklődést, holott leszartam a dolgait.
- És veled mi a helyzet? - Kérdezett vissza.
- Hát nem sok, majd mesélek, de most megyek köszönök Vikinek is, meg segítek is neki, ha kell, mert ti csak söröztök itt, a rabszolganő meg csak cipekedjen, mi? - Jegyeztem meg gúnyosan.
Azzal otthagytam őket és elindultam Viki felé aki a garázsban tett vett valamit, mikor beértem, pont egy zsák szenet próbált kivinni több kevesebb sikerrel.
- Ségítsek? - Kérdeztem nevetve.
- Hát nem bánom, válaszolta kicsit megkönnyebülve.
Odaléptem hozzá, kivettem kezéből a zsákot, a földre dobtam, majd magamhoz húztam, mindkét kezemmel seggébe markoltam és hosszan megcsókoltam. Majd mikor elszakadtunk egymástól megnyaltam ajkát, kezem végighúztam a pináján és csak ennyit mondtam:
- Ez már nagyon kellett!
- Na ne mondd! - Lökött el magától indulatosan.
- Normális vagy? Mi van ha észrevesznek?
- Attól nem kell félned, mondtam. Ezek túlsaágosan is el vannak foglalva egymással, hogy bármit észre tudjanak venni, - azzal újra megcsókoltam, és szoknyája alá nyúlva simogatni kezdtem csupasz pináját a bugyiján keresztül. Amire csak ennyi jött válaszul, hogy :
- Húúú basszameg!
Adri szakította félbe a dolgokat egy hangos torokköszörüléssel. Ott állt a garázs falának támaszkodva, karbatett kezekkel és a fejét csóválta.
- Nagyon óvatlanok vagytok, én simán kiszúrtalak benneteket, de ha már így benne vagytok....
- Néném, nekem is hagyj valamit!
Azzal odajött és megcsókolt miközben már javában álló farkam kezdte markolászni. Én szakítottam félbe az egészet, nehogy mégis gyanúsak legyünk, kivittem a szenet, segítettem a többi cuccot kihordani a konyhából, megsütöttük a húsokat meg a kolbászokat, majd egy hatalmasat kajáltunk. Közben mentek a sörök meg pálinkák, az történt amire számítottam, tesóm mivel hogy már szinte gáz szinten nem bírja szépen kotta részegre itta magát, amitől nagy remények kezdtek bennem ébredni a két lánnyal kapcsolatban. Jani persze egy korty alkoholt nem ivott, nem is volt az a túlzottan nagy jó kedve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 listike 2016. 10. 22. szombat 11:33
Jöhet a folytatás.
#14 sunyilo 2016. 10. 22. szombat 09:30
Elmegy.
#13 fenotrin 2016. 10. 22. szombat 08:40
Prolipornó. De annak jó.
#12 veteran 2016. 10. 21. péntek 14:01
Kissé zavaros, felhúztam a szoknyáját, lehúztam...
Nekem is jobban tetszettek az előzőrészek,de azért folytasd.
#11 sipospista 2016. 10. 21. péntek 10:51
előző jobb volt!
#10 sipospista 2016. 10. 21. péntek 10:51
Ide írd a véleméelőző jobb volt!nyedet!
#9 sztbali 2016. 10. 21. péntek 10:20
Az előző részek jobbak voltak; de várom a folytatást.
#8 zsuzsika 2016. 10. 21. péntek 09:45
Nem tetszett.
#7 deajk2008 2016. 10. 21. péntek 07:59
folytatást akarok... 8p
#6 vakon54 2016. 10. 21. péntek 07:55
Folytazsd, folytazsd, folytazsd!!!
#5 Pavlov 2016. 10. 21. péntek 07:12
Jó kemény döngetések!
#4 feherfabia 2016. 10. 21. péntek 06:11
Az előző jobb volt!
#3 Andreas6 2016. 10. 21. péntek 05:41
Nekem ez túl közönséges. Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 10. 21. péntek 04:55
Nagyon jó,jó lenne még folytatni.
#1 Törté-Net 2016. 10. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?