A+ A-

Rosie és Lisa 2. rész

Fordítás
Eredeti író: Sinister Twilight
"Ó, én..." - nyögte Rosie. Nagy, kék szemei majd kiestek az elébük táruló látványtól. Vajon mivel is magyarázhatná meg tettét Lisa, az édes, ártatlan kislánynak? Egyáltalán, képes lesz ismét hozzászólni? "Meg... megtudom magyarázni..." - dadogta húgának, reménytelenül - "Rosie, kérlek, ne bámulj!"  Rosie nem válszolt, de nem is ment ki a szobából. Feszült figyelemmel adózott nővére megalázó helyzetének.
Most, hogy megzavarták, Duke kihúzta duzzadt péniszét Lisa hüvelyéből. Elszökkent Rosie mellett, és levágtatott a lépcsőkön. Rosie szótlan maradt.
Lisa remegő lábakkal állt fel. Szégyenletes állapotát tovább rontotta a meggyötört lyukából kicsorduló kutyasperma. Elpirult mérgében. Az ágyról magára húzott egy lepedőt, eltakarva vonzó, izzadt testét. "Nem tudtam, hogy kutyákkal is csinálod." - szólat meg Rosie végezetül. Lisa összerezzent - "Ez volt az első alkalom. Komolyan! Bárcsak ne éreznéd úgy, hogy szégyent hoztam rád!" "Már nem kedveled a fiúkat?" - jött a kérdés."Dehogy. Nem arról van szó, hogy ne szeretném őket! Ártatlanul játszadoztam Duke - kal, amikor a dolgok, úgymond, kicsúsztak a kezeim közül." A két testvér leült az ágyra. A nagyobb lány kínosan kerülte, hogy belenézzen a húga szemébe, ezért percekig szemlesütve ücsörgött az ágy szélén.
"Tudod, mindig leselkedek utánad, amikor fiúkat hozol a szobádba. Láttam miféléket műveltek odabent." - ismerte be a tinédzser. "Tetszettek a pasik?" - kérdezte Lisa kicsit felbátorodva. "Néha, de inkább téged néztelek. Nagyon csinos vagy." - jelentette ki Rosie, miközben tenyerét nővérének combjára csúsztatta."Köszönöm édeském. Én is elragadónak talállak." - bókolt a bűnös nővér, de valahol zavarodottnak érezte magát a "testvéri" érintéstől. Amint húga kék szemébe nézett, rájött, mit szeretne az iskolás lány. - "Többet szeretnél látni belőlem?" Rosie idegesen bólintott. Lisa felállt, kibontotta a lepedőt és hagyta a földre hullani. Rosie érdeklődve tanulmányozta a csillogó testet. Nem tudta levenni tekintetét nővérének hatalmas, csüngő kebleiről. Azután megbámulta a lapos hasat, a karcsú derekat, szemével egyre mélyebb tájakra kalandozva... Zavarodottan pislogott Lisa - ra - "Neked egy szál szőr sincs ott... Ott lent!"
"Leborotváltam. Sokkal érzékibb a puncid, ha szőrtelen." Rosie elvörösödött, amikor meghallotta Lisa értetlenkedő megjegyzéseit. "Biztos rengeteget tudsz a szexről." - próbálta menteni a helyzetet. "Tudom a módját, hogyan érezzem jól magamat." - replikázott Lisa. "Mit gondolsz, tudnál engem tanítgatni?" - tette fel a kérdést félénken a hugica. Lisa egy pillanatig fontolgatta a választ. "Megtehetném, viszont van néhány dolog, amit még én is ki szeretnék próbálni. Talán egymástól is tanulhatnánk."
"Mi lehet az, amit még te sem tudsz?" - hitetlenkedett Rosie. "Szóval... én még sohasem szeretkeztem nővel." - bökte ki Lisa, visszaülve a tinédzser mellé. Rosie nem fogta fel elsőre teljes mélységében, az imént hallottakat, de amikor gyengéden szájon csókolták, minden megvilágosodott előtte. Rosie először megrémült és elhúzódott, de azután bátran viszonozta a közeledést. Rajongva puszilgatta tapasztaltabb nővérét. Néhány lágy csókocska után Lisa szétnyitotta ajkait. Rosie megértette az invitálást és mély, szenvedélyes ölelkezés kezdődött. A fiatalabb lány számára még teljesen ismeretlen volt a nyelves - csók, de hamar elfogadta helyzetét. A két nyelv nyálban úszó, cuppogós forgatagba bonyolódott. Rosie, tudatalattijának ösztönzésére nővérének melleit kezdte finoman cirógatni. "Ez nagyon jólesik." - zihálta, elakadó lélegzettel, Rosie szájába Lisa. Testvére kezeit bíztatásként kemény melléhez szorította. Rosie erre finoman masszírozni kezdte testvérének melleit. A hugica érezte Lisa mellbimbóit a tenyerének nyomódni, odapillantva, tekintetét foglyul ejtette a kemény, ágaskodó gumókká alakuló bimbók látványa.
Szájában akarta érezni a keményedő csúcsocskákat. Végigcsókolgatta nővérét, a nyakától kiindulva cuppanós csókokat nyomott egy keskeny ösvény mentén mindenhová, míg a telt keblekig nem ért. Lisa húgocskájának kínálta bal mellét is. Rosie lágyan szívogatva vette szájába a bimbót. "Keményebben!" - nyögte Lisa, ujjaival Rosie szőke hajába túrva. Rosie erősebben kezdett szopni, mikor nyelve hegyén megérezte a megkeményedett, kiugró pecket. Lisa a gyönyörtől hátravetette fejét, hátraereszkedett karjaira, mellei kihívóan törtek a plafon felé. Rosie maga alá húzott lábakkal helyezkedett el az ágyon. Mindkét kezével a dús keblet markolászta, miközben, szájával egyfolytában a ruganyos bimbót szívogatta. Úgy szopott, mint egy csecsemő. "A másikat se feledd!" - mosolygott rá Lisa szőke húgára. Rosie felnézett és szájon csókolta kéjsóvár nővérét, mielőtt annak másik mellét vette volna kezelésbe. "Többet akarok látni belőled!" - mondta Lisa, miután másik melle is megfelelő bánásmódban részesült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (213 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 tomi19 2017. 08. 29. kedd 19:18
Nagyon tuti 10 pont....
#14 Hokigeizir 2003. 04. 13. vasárnap 14:50
Állati jó a mese, tutti beizgultam
#13 Rami 2003. 04. 2. szerda 18:23
Nagyon szuper! Ez a banános rész meg főleg! Hát ha még kutya is lenne...
#12 Gasper 2002. 11. 22. péntek 23:18
...hogy én nem tudok egy ilyen családba bekerülni...
#11 mohszy 2002. 10. 12. szombat 14:40
A banán miatt 10 pont. Én is kipróbálom.
#10 Dorin 2002. 07. 31. szerda 22:35
nyam nyam
#9 Squal 2002. 07. 31. szerda 00:26
Ajjha...
#8 BEST 2002. 07. 24. szerda 23:41
legjobb
#7 tackry 2002. 07. 20. szombat 05:29
Folytatás?!
#6 Mangalover 2002. 07. 10. szerda 20:02
Nagyon tuti. Jó folytatás. Egyébként is ritka családi storyban a leszbikus eset. 10 pont
#5 Antonia 2002. 07. 10. szerda 08:41
Hol a kutya?
#4 McDouglas 2002. 07. 4. csütörtök 22:34
Hmm...hol a kutya? ;)))

Kutyat akarunk ebbe is ;)
#3 Vincent 2002. 06. 2. vasárnap 22:59
Ez kibaszottúl jó történet!!!
Már 2x elolvastam egymás után.
10pont
#2 R.Z. 2002. 05. 11. szombat 21:12
Nekem iszonyúan tetszett...kicsit érdekes ez a banánturmix, de kedvet kaptam kipróbálni:-))
Mondom mégegyszer: NAGGYON JÓ!! Remélem lesz folytatás
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?