A+ A-

Magasabb szintre léptünk 3. rész

Újra dolgos hétköznapok jöttek, amikor is kényesen kerültük a témát. Néha azért szeretkeztünk is. Egyik este, mikor viszonylag emberi időben keveredtünk mind a ketten haza, vacsora közben azért rákérdeztem Mónira, hogy hogy áll a leszbikus szexszel. Elvörösödött kissé, és zavartan válaszolta:
- Eddig úgy tudtam, hogy sehogy... Most fogalmam sincs róla.
Egyelőre ennyiben maradtunk. Gyorsan megfürödtünk vacsora után, és irány az ágy. Mónin csak egy kis rövid hálóingszerűség volt, mely nagyon sok mindent megmutatott. Bugyit nem is vett fel. Rajtam csak egy alsónadrág volt.
Én már feküdtem, mikor Móni mellém bújt. Nyújtottam a karom, és magamhoz húztam. Megcsókoltam, hosszan.
- Nem akarsz mesélni róla? - kérdeztem.
- Hát, ha kíváncsi vagy rá.... mesélhetek.
Nem akartam sürgetni. Tudtam, hogy el fogja mesélni azt, ami a lelkét nyomja, csak türelmesnek kell lennem.
- Ez nem a múltkori esettel kezdődött. - kezdte, majd elhallgatott.
- Ezt valahogy sejtettem, mert valamiféle összeesküvést láttunk Józsival! - mondtam.
- Szóval Zita már egy kicsit régebben átjött, és elpanaszolta, hogy már nem érdekli Józsit, mert nincs is szex közöttük.
/Na, gondoltam, ez unalmas lesz, mert feleségem megvigasztalta, tanácsokat adott neki, szóval lelki életet éltek! Azért úgy tettem, mint aki nagyon figyel./
- Én mondtam, hogy vegyen fel szexi cuccokat és csábítsa el újra Józsit. Nem értette. Kérdeztem mi van a ruhája alatt? Nagy vonakodva mondta, hogy bugyi, meg melltartó. De milyen? Hát olyan egyszerű, meg rendes. Megmutatod? Azt a képet láttad volna - mondta kuncogva drágám.
- És megmutatta? - kérdeztem, csak hogy érezze, hogy figyelek.
- Nagy vonakodva, de csak kicsit. Hát mit mondjak, nagyi bugyi, meg egy nagyon zárt egyszerű melltartó. Mondom neki, hát, ha ezt látja, nem csodálom, hogy nincs kedve hozzád! Megint csak elpirult és közölte, hogy de ő nem mer másfajtákat „olyanokat” venni. Mondtam, na, gyere, elmegyünk ketten és vásárolunk mindenféle normális alsóneműt neked...
Bementünk egy jó fehérnemű boltba. Én válogattam, ő szinte oda sem mert nézni, közölte, hogy eezt???, én határozott voltam, és ellentmondást nem tűrően közöltem, hogy EZT! Felpróbálta őket a próbafülkében. Mikor valamit felpróbált, benéztem. Volt olyan bugyi, ami mindent megmutatott. Kiderült, hogy a lábai között őserdő van. Hazajöttünk. Mondtam neki, hogy azt az őserdőt meg kellene szüntetni, mire pironkodva kérdezte, hogy az nem olyan kurvás? És, hogy az hogy néz ki? És nekem is olyan van? Mondtam, hogy igen. Megmutatod? Itt egy kicsit elbizonytalanodtam. Hogy én egy másik nőnek mutogassam a csupasz puncimat? Hát ez bizony eddig eszembe sem jutott. Aztán döntöttem. Miért ne. Csak nem tudja milyen. Felhúztam a ruhámat és letoltam a bugyimat, csak annyira, hogy látsszon a puncim. Zita nagyot nézett. Te, ez szép! Megfoghatom kicsit? Na, erre még jobban zavarba jöttem. Bólintottam, hagytam, hogy megfogja. Lágyan, kicsit félve, tétován simított végig rajta. Az érintése valahogy nagyon jól esett és kicsit olyan borzongás futott végig rajtam.
- De ezt hogy kell csinálni? - kérdezte. - Na, jó, én segítek, megmutatom mit, hogyan kell csinálni.
Azért itt már kezdett érdekessé válni a történet számomra is. Elképzeltem, ahogy párom mustrálgatja Zitát fehérneműben, ami szexis és mindent megmutat, és ahogy Zita félve megérinti párom csupasz punciját, akit ez az érintés nem hagy hidegen. Én is szeretem a szexis fehér neműket. Tudtommal Móninak csak ilyenek vannak, bár van neki pár darab pirosbetűs ünnepekre, ami zártabb és nem mutat meg mindent.
- És? - szerintem itt már megmutatkozott az érdeklődés a hangomban. Kicsit fészkelődve Móni felé fordultam, és megfogtam azt a csodálatos fenekét.
- Hát segítettem neki!
- Azért kicsit részleteznéd? Ha nem tudnád, én nem borotválom magam lent. Fogalmam sincs, hogy csináljátok. Még Téged sem láttalak...
- Na, jó! Elmeséltem neki, hogy én hogy szoktam. - És megcsinálnád nekem? - kérdezte.
- Még soha nem csináltam ilyet! - mondtam neki. - Le kell vetkőznöd alulról, hogy hozzá férjek. Mindezt a fürdőszobában, hogy könnyebb legyen összetakarítani utána. - közöltem vele.
Szó nélkül indult a fürdőszobába és levetkőzött. Meztelenre. Alig mertem ránézni, de tetszett a látvány. A szép nagy mellei, meg az alakja, meg az egész hülye szituáció. Kifejezetten kezdtem felizgulni. Bevittem egy széket. Mind a ketten zavarban voltunk. Ráültettem a székre, egyik lábát feltettük a kád szélére. Egészen a szék ülőkéjének a szélére csúsztattam a fenekét. A szék alá kiterítettem egy újságot, hogy a szőr arra essen le. - Ekkora szőrt nem lehet leborotválni! - mondtam neki. - Először ollóval kell levágnom. - Ő csak bólintott. Nem bírtam ki, finoman végigsimítottam a bozontját. Éreztem, hogy megborzong az érintésemtől, arca kipirosodott. Kis tincseket fogtam össze és azokat igyekeztem minél kisebbre vágni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 12. 27. csütörtök 11:32
Érdekes lett... 9p
#9 Bizse42 2018. 10. 4. csütörtök 23:52
Ez a rész más volt, mint az előző részek. Nem volt olyan kimondottan izgató. Más élvezetét nehéz átültetni egy 3. személy gondolat világába, hogy az IZGATÓ is maradjon. Sajnálom!! (Kell egy kis pihenő nap is részemről)
#8 gyuri0926 2018. 10. 4. csütörtök 13:36
Nekem a befejezés nem tetszik , nagyon ritka az olyan pár , aki egyszer belekóstolt a 3-as , vagy 4-es szexbe , hogy annál jobb lett volna a páros és a gruppent abbahagyja .
#7 cscsu50 2018. 10. 4. csütörtök 10:10
életszerű
#6 sportyman (alttpg) 2018. 10. 3. szerda 11:14
Kellemesen erotikus írás a hölgyek szerelméről, titkos vágyaik megvalósulásáról.
#5 listike 2018. 10. 3. szerda 07:25
Az előzőek jobban sikerültek.
#4 Andreas6 2018. 10. 3. szerda 07:04
Elég jó, jobb a közepesnél.
#3 feherfabia 2018. 10. 3. szerda 06:49
Kellemes kis törtènet!6P
#2 A57L 2018. 10. 3. szerda 04:12
Nem lett rossz,de csak közepes szint.6P
#1 Törté-Net 2018. 10. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?