A+ A-

Különös család 3. rész - A másolat

Mielőtt rátérnék a második kívánság körre, egy kisebb sztorit is megosztanék veletek.
Azt már írtam korábban, hogy én mérnökként dolgozom, de a lányok munkájáról még nem szóltam, pedig talán fontos lett volna. Na mindegy, majd most. Josy szüleinek volt egy cége, ami jelmezek tervezésével, készítésével és kölcsönzésével foglalkozott. Dolgoztak mind színházaknak, mind pedig kisebb rendezvények részére is. Ha volt valami olyan kérés, hogy olyan jelmezre lett volna szükség, ami még nem volt beszerezhető, ők megtervezték és le is gyártották. Josy ebbe a világba született bele és otthonosan is mozog benne mind a mai napig. Bár őt sohasem érdekelte a ruhák és egyéb hozzávalók gyártása, ő is megtalálta a helyét. Sminkesnek és maszkmesternek tanult, és elmondása szerint imádja is ezt a munkát. Azt hinnéd, hogy a nagy kihívást jelentő maszkok és azok sikeressége miatt imádja ezt a munkát, de tévedsz. Neki nincs annál nagyobb élmény, mint felöltöztetni egy kislányt, vagy akár egy felnőtt nőt, majd ezt kiegészíteni egy-egy hozzávaló királylányi sminkkel. Amikor meglátják magukat és szétárad bennük a szépségükből fakadó önbizalom, annál nincs jobb érzés.
Bár a szülei halála után a céget egy kicsit leépítették, még mindig a szakmában maradt a mostohaanyjával Donnával együtt. Ha dolgozni mennek, akkor azt helyileg egy jelmez-kölcsönzőben kell elképzelni. Az üzleti részt Donna viszi, ő az, aki a külső megrendeléseket is felveszi, de Josy az, aki végül a végeredményért felelős. Ő megy ki a külső helyszínekre a hatalmas „szerszámos ládájával” és csinál csodát a kliensekkel.
Ha ismeritek ezt a hátteret, akkor talán jobban értitek, hogy miért vagyok hálás nekik, hogy alig-alig használnak sminkeket, pedig megtehetnék. Csupán az én kedvemért próbálnak minél természetesebbnek tűnni és nem kikenni-kifenni magukat, ha kell, ha nem. Persze az alkalmi sminkek kivételt képeznek, de akkor is arányosan teszik mindezt. Ha még nem jöttetek volna rá, elmondom, hogy imádom ezt a két nőt.
Gondoljatok bele, hogy itt ez a két csodás nő, akik gyönyörűek, imádják a szexet, és azon belül nagyon szeretik a szerepjátékokat is… Nem is folytatom. Legyen annyi elég, hogy nekem már megvolt Hamupipőke… meg Hófehérke… ráadásul egyszerre. Persze hozzá tartozik, hogy azt is láttam, ahogy utánam a nagy farkú Hófehérke is megdugja Hamupipőkét, ráadásul szoptam is a farkát, de ez nálunk az abszolút normális medre a dolgoknak. Bár aznap este holt fáradtan értem haza és csak le akartam feküdni aludni, mégis ez a két csoda elérte, hogy alvás előtt több menetet is végignyomjak.
Egyszer egy idősebb kollégám mesélte, hogy amikor hosszabb távollét után hazamegy a nála fiatalabb feleségéhez, aki még aznapra intim tornát tervezett, csak annyit szokott mondani, ha felállítod, megkapod.
Valahogy úgy érzem ilyenkor, hogy Josy és Donna a felállítás részt még akkor is elérné, ha én már félholt lennék.
Most már ismeritek a lányok ilyen típusú hátterét, így belekezdhetek abba a sztoriba, amit most szeretnék megosztani veletek.
Ez is egy tipikus hosszú hét volt. A munkahelyemen, ahogy az lenni szokott, minden határidő egy hétre esett, így minden nap sokáig túlóráztunk, de mindent, amit kellett, időben befejeztünk. Teljesen kiürültem, nem is voltam másra képes, minthogy bambuljak magam elé. Mindössze arra vágytam, hogy hazaérve magvacsorázzak, megigyak egy jó hideg sört, hallgassam egy kicsit a lányok csacsogását és utána lefekhessek aludni.
Ahogy beléptem a házba, a földszintet teljes sötétség borította, mindössze az emeleti hálók irányából szűrődött le fény. Benéztem a konyhába és boldogan láttam, hogy már ki volt készítve a vacsora és még sör is volt a hűtőben. Ahogy nekiálltam enni, a fülem lassan hozzászokott a kinti zaj hiányához és egyre jobban hallottam milyen hangok szűrődnek le az emeletről.
Félreérthetetlenek voltak. A szex tipikus hangjai, a nyögésekkel, a ritmusos ágynyikorgással… szóval semmi kétségem nem támadt a felől miért nem ülnek mellettem és sorolják el épp a nap eseményeit a párom és az anyja. Abból, amit hallottam, azt is könnyen kivehettem, hogy ma nem nyali-fali nap van, hanem itt bizony keményen dugnak valakit. Az ő esetükben persze tippelni is nehéz lett volna, hogy épp melyikük melyik szerepet tölti be. Mivel az egész hetem ilyen volt a melóban, nem igazán tudtam egyikükkel sem tartalmasabb időt tölteni és ismerve az igényeiket, egy kicsit sem csodálkoztam rajta, hogy egymásnak estek. Fáradtság ide vagy oda, azért a kíváncsiság csak bennem volt. Ne értsétek félre, féltékenységről már egyáltalán nem beszélhetünk így családon belül. Bár furcsa volt megszokni, ma már fel sem merülnek ilyen érzések bennem.
Kb. 5 perc alatt végeztem a vacsorámmal és sörrel a kézben felmentem az emeletre. Eredetileg csak annyi volt a tervem, hogy jelzek nekik, hogy megjöttem és magukra hagyom őket, de amikor megláttam őket, nem tudtam otthagyni a látványt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2018. 05. 20. vasárnap 10:39
Érdekes.. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 05. 17. csütörtök 21:18
Jó. Amíg ilyent tudsz írni, ne hagyd abba... Válaszolok rá!
#8 listike
2018. 05. 17. csütörtök 13:26
Nagyon jó. Írd tovább. Válaszolok rá!
#7 vakon54
2018. 05. 17. csütörtök 12:26
Folytazsd. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 05. 17. csütörtök 07:59
Kezd lanyhulni a színvonal. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 05. 17. csütörtök 06:29
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 05. 17. csütörtök 06:23
Nem semmi. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 05. 17. csütörtök 04:51
Érzéki írás. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 05. 17. csütörtök 03:03
Nem semmi. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!