A+ A-

Különös család 2. rész - Az első kör

Másnap reggel vasárnap lévén, egy kicsit tovább lustálkodtunk az ágyban Josyval összebújva, majd együtt mentünk le a konyhába, ahol Donna tüsténkedett. Láthatóan vidám és felszabadult volt, de ahogy megérkeztünk mégse tudta, hogy mit mondjon. Átéreztem a helyzetét, mert én sem tudtam, hogy akkor most hogyan is tovább, de Josy segített rajtunk. A kialakult helyzetben ő érezte a leginkább magabiztosnak magát, így magához is ragadta a kezdeményezést.
- Kérlek benneteket, hogy üljünk le egy kicsit! A tegnap este folyamán elég sokat beszélgettünk anyával és szinte mindenben egyetértettünk, de azért a Te véleményedre is kíváncsiak lennénk.
- Figyelek.
- Nincs bennünk egy szemernyi kétség sem a felől, hogy rövidesen leomlanak a gátak köztetek is és onnantól egyrészt az új élmények hatására, másrészt mivel mindenki kíván mindenkit, a spontán szeretkezések meglesznek, sőt… Viszont az is igaz, hogy mindhármunknak vannak az átlagostól eltérő vágyaink, fantáziáink is, amiket nem szabad elfojtanunk, és ha az nem taszító valamely másik fél számára, akkor meg kell élnünk. Erre azt találtuk ki, hogy kívánság napokat tartanánk vetésforgó rendszerben úgy, hogy először anyu kíván, majd én, hiszen udvarias férfi lévén ezt megteszed értünk, - mondta mosolyogva, - majd pedig Te jössz. Ezt követően pedig kezdjük elölről.
- Jól hangzik, bár majd meglátjuk gyakorlatban. Mikor kezdenénk.
- Igazából Anya már elmondta nekem, hogy mire vágyik a leginkább, de inkább mondja el ő maga. – Ezzel átadta a szót Donnának.
- Olyan régen nem éreztem magam igazán nőnek és úgy érzem, Te ezt meg tudnád adni nekem. Egy valódi romantikus estére vágyom, a végén nem dugással, hanem finom érzéki szeretkezéssel. Mit szólsz hozzá?
- Ez a Te részedről nem lenne probléma? – kérdeztem Josyt.
- Nézd! – kezdte. Az utóbbi néhány hónapban én mindkettőtökkel együtt voltam. Ez egyrészt nagyszerű volt, de azért fárasztó is. Jól fog jönni egy este, amikor ténylegesen csak magamra próbálok fókuszálni. Egy meleg fürdő, egy jó könyv… De azért nem áltatom magam, furcsa is lesz. Ti mindketten tudtatok róla, hogy rajtatok kívül a másikkal is lefekszem, mégis ezt elviseltétek a kedvemért. Épp itt az ideje, hogy ezt viszonozzam nektek. Illetve a dolgok állása szerint ez a jövőben akár gyakrabban is előfordulhat, így nem árt, ha mihamarabb elkezdem trenírozni a lelkem ebbe az irányba.
- Ebben az esetben enyém a megtiszteltetés. Bár vasárnap lévén nem lesz egyszerű, de ha neked is megfelel, drága Donna, elvinnélek egy kellemes helyre, ahol megvacsorázhatunk, és jól érezhetjük magunkat. Szeretném, ha Ti ketten pedig az egész napot a készülődésedre fordítanátok. Ruhavásárlás, fodrász, kozmetika, de ezt Ti úgy is jobban tudjátok. Josy tudja, hogy nekem mik tetszenek, kérlek, tegyétek oda magatokat!
- Jaj, de jó! Én ennyire nem is gondoltam bele. – mondta Donna. Josy szívem siess a reggelivel, még rengeteg dolgunk van!
Josy először meglepődött, majd lassan elmosolyodott és hozzám lépett!
- Nem csalódtam benned, kedves lovagom.
Rekord gyorsaságú reggeli után a lányok csacsogva szedték össze magukat és elviharzottak magamra hagyva a lakásban. Hálát adtam az égnek, hogy nagyvárosban élünk és itt vasárnap is minden beszerezhető.
Koraeste megérkezett a taxi. Frissen borotválva, elegánsan felöltözve vártam a bejáratnál a randi-partnerem. Az egész egy furcsa esküvőhöz hasonlított, mert addig nem láthattam a hölgyemet. Az egészet még viccesebbé tette az, hogy a lányok teljes szerepcserén estek át, hisz Josy tett úgy, mint az aggódó anyuka, aki első randijára engedi el a tinédzser lányát.
És akkor megjelent egy égi tünemény. Donna egy egybe részes, egyszínű ruhát hordott, aminek a szoknya része középhosszú volt, így csak a csipkés harisnyába bújtatott vádlija látszott ki, amit viszont kiemelt a magas sarkú cipő, amit hozzá választott. A mellrész nem volt hivalkodó, de azért megmutatta a tekintélyes méreteket. Hálát adtam az égnek, hogy a haja is természetes módon volt kiengedve és nem próbáltak valami extrát alkotni belőle. Véleményem szerint a férfiak elleni egyik legnagyobb bűntett, amikor - főleg a menyasszonyok - érthetetlen kontyokba rakatják a hajukat. Eddig minden férfi, akinek felhoztam a témát csak helyeselni tudott.
Donna fekete haja, a ruha és a cipője tökéletes összhangot alkotott, minimális sminkkel kiegészítve.
A szavam is elakadt a látványtól. Elegáns és egyben szexi. A tini hangulat a némaságommal csak fokozódott, amire rátett még egy lapáttal, amikor beültünk a luxus taxiba, és ahogy Donna ujjongva fogadta a dolgokat. Egy pohár pezsgővel és egy ajándékkal kezdtünk, egy kis plüss állattal, amire magam sosem gondoltam volna. Josy segítsége nagyon sokat ért. Így tudtam, hogy milyen inget, nadrágot szeret Donna és mit vegyek neki. Persze ő sem véletlenül volt felöltözve úgy, ahogy.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 genius33
2019. 06. 17. hétfő 18:37
Nagyon tetszett! smile Válaszolok rá!
#8 zoltan611230
2018. 10. 11. csütörtök 04:47
Érdekes . Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 04. 28. szombat 06:34
tényleg izgató Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 04. 26. csütörtök 19:41
Lehet, hogy jó, de nem vágyom rá... Válaszolok rá!
#5 tomi19
2018. 04. 26. csütörtök 18:50
Izgalmas volt végig olvasni 10 pont... Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 04. 26. csütörtök 13:12
Érdekes volt. Én nem próbálnám ki... Válaszolok rá!
#3 listike
2018. 04. 26. csütörtök 12:02
Tökéletes sztori. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 26. csütörtök 04:59
Jó kis hármas. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!