Nápolyi vakáció 2. rész

Szavazás átlaga: 6.5 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2018. május 3.
Hossz: 8 310 karakter
Elolvasva: 619 alkalommal
Hazafelé menet betértünk egy kajáldába és megkóstolhattam életem első igazi olasz pizzáját. Bár a szélei kicsit égettek voltak bebeszéltem magamnak, hogy ennél finomabbat még nem ettem. Éppen felálltunk az asztaltól, amikor Alessio intett valakinek:
– Gyere – fogta meg a kezem – bemutatom neked Carlót.
Alacsony, de izmos testű fiú vett szemügyre. Rövidre vágott aranyszőke haja élesen elütött napbarnított bőrétől. Orrában piercing, fülében gyémánt(? ) fülbevaló. Nyitott rózsaszín inge látni engedte szőrtelen mellkasát, kocka hasát.
– Szia – ölelt át hirtelen – tetszel nekem. Milyen finom geci illatod van – súgta a fülembe. Szívesen kefélnék veled egy jót, de most egy kuncsafthoz kell mennem.
Már esteledett mikor hazaértünk. Alessio ügyesen a saját lakása felé terelt. – Meghívlak egy italra – mondta, és én engedelmesen követtem. A szobában kellemes félhomály uralkodott, a lehalkított tévében kígyózó alakok különös árnyékokat festettek a falra. Egy szál vékony törülközőben álltam a heverő előtt. Szomszédunk ragaszkodott hozzá, hogy jól megmossam magam. Mindenhol.
Életem első férfija először lágyan megsimogatta az arcomat, a hátamat, azután gyengéd csókokkal borította be mellkasomat. Amint végigfektettet a heverőn, azonnal magamhoz húztam, és átöleltem. Kezével és szájával bejárta testem minden rejtett zugát, dédelgette a gerincemet, édesgette a combjaimat, mellem csöpp bimbóit is megkeményítette a nyelvével, majd óvatosan lehajolt és megpuszilta a farkamat. Önfeledten merültem alá a gyönyör hullámaiban. Égett a bőröm, szívem a torkomba dobogott. Ereimben pezsgett a vér, s időnként úgy éreztem: szétvet az a kéjes feszültség, amelyet az ő kényeztetése szinte végletekig felszított bennem. Hirtelen a hasamra fordított és nagyot húzott a fenekemre:
– Most pedig megbaszom az édes kis seggedet. – mormolta – Erről álmodoztam. Tökéletes helyzetben vagy. A lábaid széttárva, hason fekszel, védtelenül. Semmit sem tehetsz ellene. Tele fogom spriccelni a feneked. Kívül-belül. Olyan mélyen benned leszek, hogy a hasadban fogsz érezni.
Végigfutott rajtam a borzongás. Már nem a gyengéd Alessio tornyosult fölém, hanem egy kemény férfi, aki alig várja, hogy felnyársaljon, méretes farkára.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.5 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2019. január 26. 09:47
#6
Nem tetszett,de az ízléseink nem egyformák
1
sunyilo
2018. május 3. 21:27
#4
Hahaha: Ez nem ízlés kérdése. Lehet egy homo történet is jól megírva, és akkor tetszik, bár nem az én világom, és egy hetero történet is lehet rossz, bár azt szívesebben olvasom. Ez nem volt jó...
1
H
Hahaha
2018. május 3. 12:12
#3
Szerintem jó történet. Kedves kommentelők ha elolvasod akkor a történetről írj véleményt. Ne a fajtájáról. Ha nem tetszik ne olvasd el. Lépj át rajta. Én nem szeretem a tökfőzeléket. Nem is eszem, de hagyom, hogy bárki más jóízűen elfogyassza.
1
a
A57L
2018. május 3. 05:09
#2
Kár,hogy ilyen is van.
1
T
Törté-Net
2018. május 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1