A+ A-

Nápolyi vakáció 2. rész

Hazafelé menet betértünk egy kajáldába és megkóstolhattam életem első igazi olasz pizzáját. Bár a szélei kicsit égettek voltak bebeszéltem magamnak, hogy ennél finomabbat még nem ettem. Éppen felálltunk az asztaltól, amikor Alessio intett valakinek:
- Gyere – fogta meg a kezem – bemutatom neked Carlót.
Alacsony, de izmos testű fiú vett szemügyre. Rövidre vágott aranyszőke haja élesen elütött napbarnított bőrétől. Orrában piercing, fülében gyémánt(?) fülbevaló. Nyitott rózsaszín inge látni engedte szőrtelen mellkasát, kocka hasát.
- Szia – ölelt át hirtelen – tetszel nekem. Milyen finom geci illatod van – súgta a fülembe. Szívesen kefélnék veled egy jót, de most egy kuncsafthoz kell mennem.
Már esteledett mikor hazaértünk. Alessio ügyesen a saját lakása felé terelt. – Meghívlak egy italra – mondta, és én engedelmesen követtem. A szobában kellemes félhomály uralkodott, a lehalkított tévében kígyózó alakok különös árnyékokat festettek a falra. Egy szál vékony törülközőben álltam a heverő előtt. Szomszédunk ragaszkodott hozzá, hogy jól megmossam magam. Mindenhol.
Életem első férfija először lágyan megsimogatta az arcomat, a hátamat, azután gyengéd csókokkal borította be mellkasomat. Amint végigfektettet a heverőn, azonnal magamhoz húztam, és átöleltem. Kezével és szájával bejárta testem minden rejtett zugát, dédelgette a gerincemet, édesgette a combjaimat, mellem csöpp bimbóit is megkeményítette a nyelvével, majd óvatosan lehajolt és megpuszilta a farkamat. Önfeledten merültem alá a gyönyör hullámaiban. Égett a bőröm, szívem a torkomba dobogott. Ereimben pezsgett a vér, s időnként úgy éreztem: szétvet az a kéjes feszültség, amelyet az ő kényeztetése szinte végletekig felszított bennem. Hirtelen a hasamra fordított és nagyot húzott a fenekemre:
- Most pedig megbaszom az édes kis seggedet. – mormolta - Erről álmodoztam. Tökéletes helyzetben vagy. A lábaid széttárva, hason fekszel, védtelenül. Semmit sem tehetsz ellene. Tele fogom spriccelni a feneked. Kívül-belül. Olyan mélyen benned leszek, hogy a hasadban fogsz érezni.
Végigfutott rajtam a borzongás. Már nem a gyengéd Alessio tornyosult fölém, hanem egy kemény férfi, aki alig várja, hogy felnyársaljon, méretes farkára. Tetőtől-talpig libabőrös lettem, de mégis minden porcikám zsibongott a várakozástól. Valami meleg csöpögött a fenekemre. Alessio széttárta a farpofáimat, és nyomott még egy adagot az ánuszomra is. Aztán az ujjaival egyenletesen eloszlatta a síkosítót. A mutatóujjával könnyedén belecsúszott, körkörös mozdulattal bekenve a nyílást. Majd még több síkosítót nyomott rá, finoman betolta a középső ujját is, és a két ujjával egyszerre tágítani kezdett. Halkan felnyögtem. A fenekembe égő, éles fájdalmat éreztem.
- Több időt kellene szánnom arra, hogy előkészítselek – szólt fojtott hangon. – De képtelen vagyok rá. Túlságosan kívánlak. Szeretném, ha ellazulnál, és segítenél nekem, bébi. Megpróbálom lassan csinálni - dünnyögte majd kihúzta az ujjait, még több síkosítót nyomott rá, és újra bekente a lyukamat.
Ahogy farka tompán nekifeszült a nyílásnak, iszonyú nyomást éreztem. A testem ellenállt, nem akarta befogadni. Alessio felnyögött, amitől megremegtem. Őrülten kívántam. Égtem a vágytól, hogy Alessio belém hatoljon. - Engedj be, bébi! Lazíts! Ne ellenkezz! – kiabálta. Nagy levegőt vettem, és hosszan kifújtam, hogy megpróbáljak ellazulni, ahogy ő parancsolta. Halkan felnyögtem, mikor a farka elszántan behatolt, áttörve a záróizmai ellenállását. Szorosan megmarkolta derekamat, az ujjai görcsösen megfeszültek. – Izgi vagy, bébi – dörmögte kéjesen.
Ahogy visszahúzta a farkát, végigdörzsölte az érzékeny, duzzadt szöveteket, erős, intenzív gyönyört és óriási megkönnyebbülést éreztem. - Majd utána gondoskodom rólad – dörmögte Alessio, miközben a farka újra és újra átsiklott lüktető végbélnyílásomon. - Ez most rólam szól.
Határozott döfésekkel baszni kezdett. A combjai nekicsapódtak a fenekemnek, és minden lökésébe beleremegett a testem. Aztán a tenyerébe vette és megemelte a seggemet, hogy még jobban hozzáférjen. Ettől a mozdulattól az ánuszom még szorosabban ráfeszült a farkára, és mély hangon felnyögött. Feltápászkodott és egész súlyával rám nehezedett. Teljesen betakarta a hátamat, miközben az ágyéka fel-le járt. A fogait megkarcolták a vállamat: - Szuper a szűk segged kis köcsögöm! – lihegte és mozgása felgyorsult.
Forró ondója belelövellt a fenekembe. Alessio tovább baszott, mélyen telepumpált a spermájával. Mintha végtelenített lett volna az orgazmusa, még mindig csak dőlt belőle az ondó, míg végül kimerültén zihálva lerogyott rám. A farka lüktetett a fenekembe, az utolsó cseppeket préselte ki magából. A geci egy része kicsordult az ánuszomon, és melegen lefolyt a combjaimon. Alessio így feküdt rajtam egy ideig, még mindig mélyen a testembe, míg a lélegzetvételei lelassultak, és fokozatosan megnyugodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika
2019. 01. 26. szombat 09:47
Nem tetszett,de az ízléseink nem egyformák Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 05. 5. szombat 14:41
nem tetszett Válaszolok rá!
#4 sunyilo
2018. 05. 3. csütörtök 21:27
Hahaha: Ez nem ízlés kérdése. Lehet egy homo történet is jól megírva, és akkor tetszik, bár nem az én világom, és egy hetero történet is lehet rossz, bár azt szívesebben olvasom. Ez nem volt jó... Válaszolok rá!
#3 Hahaha
2018. 05. 3. csütörtök 12:12
Szerintem jó történet. Kedves kommentelők ha elolvasod akkor a történetről írj véleményt. Ne a fajtájáról. Ha nem tetszik ne olvasd el. Lépj át rajta. Én nem szeretem a tökfőzeléket. Nem is eszem, de hagyom, hogy bárki más jóízűen elfogyassza. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 3. csütörtök 05:09
Kár,hogy ilyen is van. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!