A+ A-

Edző és játékosa 1. rész

Nyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2 - 3 edzést vezényeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc csaj volt. Nekem is természetesen külön szobám volt és egy másik emeleten is voltam elszállásolva. Minden este közös filmnézés vagy csapatépítő játékok volt a program a koli szintjének társalgó termében. Ez a terem kanapékkal fotelekkel asztalokkal jól berendezett helyiség volt nagy tv - vel. egyik fárasztó nap után tévézéssel mulattuk az időt és ahogy haladt az este egyre csak fogyott a létszám és mentek aludni a lányok. Engem érdekelt a film és egyedül maradtam Laurával, a különc lánnyal. Aznap elég virgonc volt egész nap, jól edzett, bírta a strapát és nagyon jó kedve volt ellentétben a többiekkel. Miután kiürült a terem és csak ketten maradtunk lehuppant mellém a kanapéra és onnan néztük közösen a filmet.
Eléggé kezdett álmosodni ez hatalmas ásításokban nyilvánult meg de próbált ébren lenni. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a vállamnak dől a feje majd halk szuszogást hallottam később pedig fejét az ölembe hajtva aludt el. Innentől fogva nem tudtam a filmre koncentrálni. Forró nyári este volt csak egy rövid tapados nadrág és haspoló volt Laurán, míg rajtam is csak egy trikó és rövidnadrág. Ahogy elnéztem fiatal sportos testén, egyre jobban nem tudtam a filmre koncentrálni. és ennek meglett a hatása a nadrágomban is. Elindult a vér lefelé és hiába próbálkoztam nem tudtam ellene tenni. Kezdett izzasztó és kellemetlen lenni a helyzet. Egy idő után megéreztem ahogy Laura is máshogy veszi a levegőt, már nem szuszogott csendesen hanem ébren volt. Keze megmozdult és az ölembe hajtott feje alá tette, és egyben a keményen álló farkamat kezdte el cirogatni majd megszólalt:
- Látom megkívánt Edző bá!
- Nem dehogy! –szabadkoztam…és szóltam neki, hogy hajtsa fel a fejét.
- Szinte még gyerek vagy és különben sem lenne helyes ha bármi történne köztünk. Közben felálltam a kanapéról és ő is felegyenesedett és felálló farkam után nyúlt.
- Engedje, hogy megmutassam mit tudok és akkor rájön hogy felnőtt nő vagyok.
- Dehogy ne viccelj már, alig múltál 18 éves. Ha ez kiderülne nagy bajba kerülnénk, én inkább elmegyek lefeküdni. holnap reggel találkozunk és ezt a kis balesetet felejtsük is el!!!
Ezzel a lendülettel ott is hagytam és felvonultam a saját szobámba. Felizgatott az eset és hogy lelazuljak öntöttem egy pohár whiskeyt magamnak és beültem a szobámba lévő fotelba olvasni. Irtó meleg volt így a trikót ledobtam magamról és elkezdtem olvasni a kis lámpa fényénél és iszogattam. Próbáltam kiverni a fejemből Laurát, de nem ment. Egyfolytában lüktetett a nadrágomban a farkam és folyton azon járt az eszem, hogy mit tudtam volna tenni ezzel a lánnyal. Nem bírtam már magammal és levettem a nadrágom és elkezdtem magam kényeztetni és Laurára gondoltam. Pár mozdulatom után kinyílt a szobám ajtaja, én marha nem zártam be hiszen egyedül laktam az egész emeleten és belépett Laura egy fehér fürdő köpenyben egy törölközővel és babaolajjal a kezében. Ráfordította a kulcsot és rám mosolyogva megszólalt:
- látom nem tudott kiverni a fejéből és pont jókor jöttem.
Elém állt és ledobta a törölközőt és az olajt és egyben a köpenyt is. Ott állt előttem egy fehér csipkés melltartóban és a hozzá passzoló tangában. Laura tavasszal érettségizett és utána került a csapatomhoz. Alacsony lány volt hosszú fekete hajjal és nagyon barna kreol bőre volt. Termetéhez mérten hatalmas és kemény mellei, vastag izmos combjai és formás nagy feneke volt. Iszonyat szexi volt ahogy előttem állt és szólni sem tudtam meglepetésemben. Ezt a helyzetet kihasználva elém térdelt és vigyorogva rám nézett majd ezt mondta:
- Ezt én úgyis jobban csinálom, mint maga! – és megfogta a farkam és folytatta a kényeztetést. Először csak párat húzott kezével a farkamon majd simogatni kezdte hosszában a herémig és újra megszólalt. – Nem szabad ennyire szárazon kényeztetni magát had segítsek, hogy jobb legyen. Ekkor bekapta a makkom és jó nyálasan elkezdett szopni. El sem hittem mi történik velem és ellenkezni sem volt időm, onnantól hogy farkamat a szájába vette már nem is tudtam. Nagyon jól csinálta, jó sok nyál jött a szájából és kéjesen nyögött is mellé, néha pedig rásegített kézzel is. Volt hogy végignyalta a farkam és a heréimet szopogatta cuppogtatta a szájában, ekkor erotikusan felnézett rám és néha vigyorogva kérdezte:
- Élvezi mester a játékomat? - majd válaszomat meg sem várva újra rábukott farkamra és mélytorokra vette amig fuldokló hangot nem adott. Teljesen elvarázsolt ahogy csinálta és már alig bírtam magammal. Ezt megérezte és felegyenesedett és levette a melltartóját és babaolajat kent a melle közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 04. 20. péntek 08:22
Jó a kis csaj.
#10 tomi19 2017. 03. 8. szerda 17:28
Kár hogy nincs folytatása...
#9 sipospista 2016. 10. 14. péntek 09:31
Szuper. Folytasd....
#8 sunyilo 2016. 10. 12. szerda 19:38
Lehet folytatni.
#7 vakon54 2016. 10. 12. szerda 16:03
Várjuk a folytatást!
#6 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:05
Megérne egy folytatást
#5 listike 2016. 10. 12. szerda 07:11
Nagyon jó írás, folytatsd.
#4 feherfabia 2016. 10. 12. szerda 06:27
Folytasd!!
#3 A57L 2016. 10. 12. szerda 05:17
Én is,mert jó volt.
#2 veteran 2016. 10. 12. szerda 04:46
Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2016. 10. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?