A+ A-

Egy asszony Olaszországban

Férjem üzleti útra vitt Olaszországba. Régi házasok vagyunk már, mostanra szexuális életünk megszűnt gyakorlatilag, mert ő impotens lett. Orvoshoz nem ment el, mert szégyellte, inkább lemondott a szexről. Én meg 39 évesen szex nélkül maradtam. Pedig nem voltam csúnya, asszonyos alkatom van, de nem kövér, ráadásul még kemény óriási 130-as mellem.
Éppen erre gondoltam a szállóban is, a férjem reggel elment tárgyalni én maradtam. Felkeltem lezuhanyoztam és öltöztem fel éppen, mikor a nagy tükör előtt megálltam és szemléltem magam. Harisnya, bugyi, melltartó volt rajtam. Hosszú combjaim vannak, amik már nem kislányosak de nem kövérek, nagy melleim, érett alakom szőke hosszú hajam. Megemeltem melleim, az eredmény tetszett, nem voltak lógósak. A szobánk a földszinten volt és az udvarra néző, egy park volt mögöttünk. Kicsit elkeseredve gondoltam arra, hogy hiányzik a szex. Simogatni kezdtem melleim, benyúltam bugyimba éreztem hogy nedves a puncim a szőrerdő között. Levettem bugyim, hogy egy másikat vegyek fel, de előtte megnéztem puncim, dús szőrzet volt ott, közötte az ásítozó bejárattal. Ekkor a tükörből észrevettem valamit. Láttam, hogy az ablakba két fej kandikál kívülről és les engem. A ruházatukból ítélve kerti munkások lehettek, fekete fiatal olasz fiuk. Megmerevedtem, nem tudtam mit csináljak. Ott álltam háttal nekik harisnyában melltartóban pucér fenekem előttük. Nem tudtam a tükörből mennyire látják testem elől, a pinámat például, de fenekem előttük volt a hátsómmal és persze ki tudja mióta néztek. Én a masztitól fel voltam izgulva, nem akartam abbahagyni. És kezdett a dolog izgatóvá válni számomra, régóta nem voltam férfival, tetszett hogy érdeklem őket. Tovább nézegettem magam a tükörben, majd a leejtett bugyimat felvettem a földről. Ehhez persze le kellett hajolnom háttal nekik, ezt lassan tettem, tisztába voltam vele hogy így előrehajolva fenekem között elővillan szőrzetem is.
Majd levettem melltartómat és immár pucér testtel álltam a tükör előtt. Majd leültem az ágyra az ablakkal szemben. Simogattam melleimet, amitől azok megduzzadtak, bimbóim ágaskodtak. Aztán felvettem melltartóm. Lopva odanéztem, láttam hogy még figyelnek. Szembeülve velük széttártam combjaim, ezzel puncim láthatóvá vált számukra is. Simogatni kezdtem csiklóm, mikor hirtelen kopogtak. Gyorsan felvettem bugyim és köpenyem, ajtót nyitottam, a szobalány hozott reggelit. Mire visszamentem a két férfi eltűnt.
Bosszantott a dolog, mert nagyon felizgultam. Kimentem a parkba sétálni, leültem egy padra. Aztán megláttam egy csoport férfit, hárman voltak, kettő belőlük az a két férfi aki kukkolt engem. Ők is észrevettek, láttam lopva nézegetnek. Tőlem úgy 20 méterre lehettek, 20 év körüli olasz srácok.
A padon hátradőltem és észrevettem hogy a ruhám melleimnél kigombolódott, elmosolyodtam és még egy gombot kigomboltam. Ezzel melltartóm eléggé szabaddá vált. Lábam, ami eddig keresztbe volt kulcsolva leraktam a földre, de ruhám ami fel volt csúszva nem húztam vissza, így lábaim között simán kilátszott bugyim. Láttam hogy a fiuk nézegetik is rendesen. A férfiak metszegették a bokrokat, az egyik kicsit közelebb jött hozzám. Összevillant a szemünk, látta hogy nézem. A férfi önkéntelenül farkához nyúlt és megsimogatta, láttam hogy dudorodik neki. Mosolyogtam és megfogva ruhám feljebb húztam, ezzel bugyim teljesen szabaddá vált és láthatóvá. A férfi elfordult és metszett tovább.
Ezután nem történt semmi, meg is untam a dolgot és felálltam. Csörgött a mobilom a férjem hívott. Egy társaság jött arra, rosszuk hallottam mit mond, ezért bementem az egyik fa mögé, egy kis tisztásra, ott beszélgettünk. Hirtelen érzem hogy egy kéz rásimul hátulról fenekemre a párja pedig combomra. Hátranézek, az olasz volt az akivel szemeztem. Rászólok erre férjem kérdi kivel beszélek? Mondom senkivel a férjem erre tovább beszél. Közbe a férfi hátulról megmarkolja fenekem és másik kezével belső combomon egyre feljebb simogat. Nehéz volt beszélgetnem a férjemmel közben, így nem reagáltam a férfira, hagytam. A keze közben felért lábam közé és rásimult bugyimra. Megmarkolta puncim. Aztán a férfi felállt és hátulról hozzásimult, éreztem felálló kemény farkát fenekemen, miközben nyakamat csókolgatta és előrenyúlva megmarkolta mellemet. A férjem közben mondta, hogy nemsokára indul hazafelé. Megrémültem, végre letette. A férfi közben már kigombolta ruhám és levette és éppen melltartómat próbálta levenni, észrevettem hogy a másik kukkolós férfi is ott van és néz minket. A férfi levette melltartóm és még mindig hátulról ismét hozzámsimult és immár csupasz melleim két kézzel megmarkolta közben nyakam csókolgatva. A másik férfi is odajött, mondott valamit olaszul, majd letérdelt és lehúzta bugyim. Beletúrt dús szőrzetembe majd mondott valamit a társának, amin nagyot nevettek. Lefektettek a földre és széttárták combom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Thibo 2018. 03. 16. péntek 13:03
Iszom szavaid wink
10 pont
#6 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 12:19
Ez is nagyon de nagyon jooó írás 10 pont.
#5 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:55
Szuper.
#4 Stormogo 2004. 03. 8. hétfő 01:39
Tetszett:)
#3 Süni 2003. 11. 18. kedd 07:43
Ugy mint az előzőek ez is egy nagyon jó irás, de most sokat markoltál ami nem baj csak egy hosszabb kifejtést megért volna.
#2 jani 2003. 11. 16. vasárnap 09:53
Miért mentek el , ha a férjed még tárgyalt velük csak a bankba ment egy papírért.
Ez nagyon zavaros , sokkal jobbakat szoktál itt közölni.
#1 Törté-Net 2003. 11. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?