A+ A-

Egy asszony hihetetlen hétvégéje 2. rész - szombat

Reggel kellemes fáradtsággal ébredtem. Érdekes módon cseppet sem volt lelkiismeret furdalásom, hogy 38 éves asszony létemre két fiatal srácnak odaadtam magam, sőt minden pillanatát magam előtt láttam a dolognak. És büszke voltam, hogy két ilyen macsónak is kellett az én 38 éves testem. És erre mint nő büszke voltam, elvégre otthon sose volt sikerélményem.
Reggel Ági átjött hozzám és nem tudtam ellenállni a gyerekes örömnek, mindent elmeséltem neki. Ő erre azt mondta, jól tetted, ugye hogy jól tud kefélni Béla?
Nem kifejezés, mondtam. Részletesen el kellett neki mondani, ő pedig hozzámbújva az ágyban hallgatta. A végén adott egy puszit a számra, amin meglepődtem, de nem tűnt fel akkor.
Aztán felvettem a szerencsére megszáradt ruháim és elmentem a főiskolára. Ott egész nap tartott a vizsgálat, úgyhogy délután 6 óra volt mire visszaértem a kollégiumban. Ágiék azzal fogadtak, nincs-e kedvem velük elmenni discóba. Igazából nem volt, sose szerettem és már kis öregedtem, de mivel szerettem volna inni valamit hát elmentem. Persze nekem ugyanaz a ruhám volt,ők szépen kirittyentették magukat. Az ajtóban egy öreg koldus állt, adtam neki pár forintot.
Beigazolódott a gyanúm, a legidősebb utánam talán 24-25 körül lehetett a legtöbb fiatal 18-20 között volt. Ágiék elmesélték, hogy nemcsak a főiskolások járnak ide, mások is és elég sok a könnyűvérű lány, aki első alkalommal lefekszik valakivel. Nagyot nyeltem erre,hisz most valahogy én is így voltam. Sokan voltak. Ittam egy kevés bort, nem volt hangulatom a tánchoz, de Ágiék kedvéért elmentem táncolni. Nem is tudtam, hogy táncoljak, csak lötyögtem. Aztán Ági WC-re készült, elkisértem. Egy közös WC volt csak, benne 2 fülke egy kis előtérrel. Bementünk, az egyik ajtaja nyitva volt, egy fiatal srác lehúzott nadrággal éppen egy előrehajoló kiscsajt dugott. Nem zavartatták magukat, folytatták, Ági pisilt, nekem nem volt hangulatom hozzá. Kinn Ági nevetett, ne félj ezeket a könnyűvérű szajhákat itt szokták lerendezni a fiuk, később még többen is lesznek.
Táncoltunk, aztán szólt Ági megjöttek a bodyk. Három fiút láttam, kettő ebből úgy 2 m körül, nagydarab kigyúrt izmos fiuk, látszik hogy bodyznak. A harmadik is erős volt, de ő kb akkora lehetett mint én.
Ezek minden héten itt vannak. Felcsípnek 1-2 kurvát aztán elmennek, csak dugni szeretnek.
Azért láttam, hogy Ágiékra nem maradt hatás nélkül a wc-ben látott jelenet és egyre szorosabban egymáshoz simultak, láttam, hogy Zoli markolássza Ágit. Na gondoltam én itt csak útba vagyok. És leültem.
Pár perc múlva jöttek ők is és Ági zavartan mondta, nem tudja mi van az utóbbi 2 napban Zolival, állandóan kefélni akar, ne haragudjak, de visszamennek a szállóra.
Gondoltam, iszom egy picit, aztán én is utánuk megyek.
A pulthoz mentem, mikor körbevett a 3 bodyfiú. Megkérdezték nem kérek-e valamit inni. Mondom éppen menni készültem. A két nagy Péter és Jani a kicsi Feri volt. Péter volt az irányító, megjegyezte hogy ilyen klassz érett nőt itt még nem láttak, csapódjak hozzájuk szórakozni. Ezt már hallottam, (és eszembe jutottak Ági szavai is, hogy kurvákat csípnek fel.
Mondom megyek már, csak iszom egyet. Erre megjegyzik, ha iszom egy pohárral velük, utána nem zavarnak elmehetek.
Na gondoltam, úgy látszik egyszerű lesz lerázni őket. Belementem, bort kértem. Akkor nem tűnt fel, de Péter szólt Ferinek, hogy dupla adagot rakj bele. Gondoltam valamivel keverik és nem törődtem vele, hogy Feri valamiket belerakott az italba. Lehajtottam és ízlett is. Pár perc múlva azonban különös érzés kerített hatalmába. Nagyon frissnek, jókedvűnek éreztem magam tele energiával, jókedvvel. Alig bírtam egyhelyben megülni. Mondtam is nekik mégsem megyek haza. Erre összevigyorogtak, gondoltuk, mondták. Másnap Ági reggel világosított fel, hogy valamilyen drogot, tablettát raktak az italomba, ami az alkohollal együtt teljesen felpörgetett. Teljesen tiszta voltam, de túlfűtött, felizgatott.
A discóban középen volt egy nagy placc és a két szélen az asztalok, székek. Oda ültünk le négyen. Rendeltek még bort és mindenféle hülyeséget dumáltunk, aztán felkértek táncolni. Gyors szám volt, mind a négyen kimentünk, én mint az őrült ráztam magam, körbetáncoltam a fiúkat, ráztam a mellem, a fenekem.
Péter megjegyezte szupervagyok, csak egy baj van velem. Nézzek körül, látok-e valahol olyan csajt, akin melltartó van.
Körbenéztem. Mindegyik csaj szuperul felöltözve, kivágott blúzokkal. Én tényleg feltűnő lehettem az utcai snassz blúzommal, alatta a jól kivehető melltartóval. Józan ésszel tudtam, hogy az alá a blúz alá kell melltartó, mert elég vékony, kissé átlátszó és eléggé testhez simuló.
De most nem gondoltam erre, szó nélkül elmentem, mondtam nekik wc-re megyek.
A wc-ben most is az egyik fülkében dugtak, egy elég csúnya kis lányt dugott egy jellegtelen kanifiú. Most nem zavartattam magam, sőt be is néztem. Bezárkóztam a másik fülkébe és levettem melltartóm. Aztán visszamentem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 cscsu50 2017. 11. 3. péntek 06:25
hol marad a folytatás
#15 vakon53 2015. 11. 22. vasárnap 16:47
Vera, holmarad a folytatás?

Adok 10p. ot.
#14 Tattissa 2014. 03. 21. péntek 15:26
Kicsit perverz,de jó!
#13 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:53
Nagyon jó.
#12 sipospista 2012. 07. 22. vasárnap 17:57
jo nagyon
#11 tiborg 2008. 09. 30. kedd 01:23
3 EVI SZOMBAT UTAN IDEJE A,HOGY VEGRE MEGVIRADJON VASARNAPRA.(AHOGY IGERTED 2005-BEN angyalkam)
Csak szeretnem ha VERA dudai kissebbednenek!!! (Plastic mutes???!!)
#10 Zolee 2008. 03. 19. szerda 18:34
Vasárnap sosem lesz?
#9 pölös 2007. 11. 9. péntek 23:48
Nem baj, hogy a Bélával egy nagyot keféltél, mert én is megkívántam volna a 110-es kebleidet! Barátnőmnek 95-ös keblei voltak, és állandóan vertem rá a farkamat!
#8 pölös 2007. 11. 9. péntek 23:31
Nem baj, hogy a Bélával egy nagyot keféltél, mert én is megkívántam volna a 110-es kebleidet! Barátnőmnek 95-ös keblei voltak, és állandóan vertem rá a farkamat!
#7 pölös 2007. 11. 9. péntek 23:31
Nem baj, hogy a Bélával egy nagyot keféltél, mert én is megkívántam volna a 110-es kebleidet! Barátnőmnek 95-ös keblei voltak, és állandóan vertem rá a farkamat!
#6 Zolee 2007. 11. 9. péntek 14:07
2 év alatt ezt miért nem lehetett folytatni?
#5 banurr 2005. 02. 4. péntek 04:54
JA!!!!
És mikor jön a folytatás???
A kritika ne törjön le...:)))
#4 Süni 2005. 01. 17. hétfő 20:15
Tényleg izgatóak és jók ezek a történetek, de a szexet csak a férfiak számával növeled, kezd egysikú lenni.
Szegény férjet miért nem szerepelteted?
#3 banurr 2005. 01. 17. hétfő 18:44
Vera!
Jók a történeteid,legalábbis rám hatnak.
Igaz néha eléggé bevadulsz a történetek végén, szerintem a férjednek nem féltékenykedni kellene, hanem megművelni a kiskertet ( elvégre normál földi körülmények között a vákuum nem létezik, a természet az üres lukakat betömi:-)))). Szóval azon kívül, hogy a vége vad, és időnként nem igazán érthető mit miért teszel... mert ugyebár ha a férjednek nincs oka féltékenykedni akkor amikor odajutsz akkor mégis hagyod magad... gondolom, ha már féltékeny, legalább legyen rá indoka ...:).... azért az ember fantáziája beindul. Bár nem igen hiszem, hogy akármilyen elvadult diszkó
WC-je alkalmas interperszonális kontaktus habituálására.... esetleg a táncterem kellős közepén megkefél, még ha sötét is van. Azért csak így továbbb....:)))
#2 chris 2005. 01. 17. hétfő 11:35
mindig nyitott wc ajtónál dugnak és soha senkit nem zavarnak a kukkolók, azonnal bárki bármilyen pár ellé beszáll.
#1 Törté-Net 2005. 01. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?