A+ A-

Torz vágyak örvényében 3. rész

Ernyedten hevertünk egymás mellett. A nap szerencsére elbújt egy felhő mögé, de a forróságtól még mindig szinte rezgett a levegő. Vanessza sodort egy cigit, meggyújtotta és a számba dugta. Hallgattam a tücsköket, az autópálya távoli mormolását és lassan, mint a tilosban lopakodó tolvaj testemet elöntötte, valamilyen leírhatatlan, földöntúli nyugalom és gyönyör.
Ezt a csendet törte meg egy az a pokoli dübörgés és zakatolás, melyet az útról lekanyarodó autó adott ki magából. Az agyamat még elhomályosította a szemeim előtt lebegő szivárvány, így arra sem volt időm, hogy megdöbbenjek, amikor Dani tragacsának ajtói nyikorogva kitárultak és kiokádták magukból a pokol szörnyeit: a 8. E osztály öt tagját.
Tétován megpróbáltam feltápászkodni, megkeresni a ruháimat, de Vanessza szelíden a visszanyomott a plédre: - Most már úgyis késő – mondta – próbáld élvezni. Az ördögfiókák szétrántották a kezemet és a lábamat, és rátelepedtek a végtagjaimra, hogy ne mozoghassak. Az ocsmány kis Gabi egy szempillantás alatt hasra vágta magát a két combom között, a fejét csaknem beledugta az ágyékomba, s elmélyült érdeklődéssel szemlélte.
- Milyen fincsi lucskos punci! – röhögött.
- Akko mire vársz kis pöcs – biztatta a duci, nagymellű Ramóna – kostóld már meg!
Két kezét a fenekem alá dugta, hogy még közelebb tolja magához, és még jobban megnyissa az ágyékomat, azután hirtelen odanyomta a fejét, és elkezdett nyalogatni. Mivel csiklóm még nem türemkedett ki eléggé, kihúzta kezét a fenekem alól, hüvelykujjával szétválasztotta a körülötte türemkedő bőrredőket, azután körbe - körbenyalintotta, felajzotta és pöcögtette fürge kis nyelvével. Az izgalomba jött csikló feszesen kitolult. Minél inkább közeledett a csúcspont, annál nagyobb erővel próbáltam összeszorítani magam. De minden egyes nyelvcsapásra hideg borzongás futott végig a tagjaimon. Az az igazság, hogy a fiú makacs elszántsággal és könyörtelen ügyetlenséggel pöccintgette aprócska és érzékeny testrészemet, mert mindenáron el akart élveztetni.
Ekkor a lányok is elérkezettnek látták az időt, hogy beszálljanak a játékba, amelyben eddig nem kaptak szerepet. De micsoda játék volt ez! Vanessza és a pöttöm szőke Emese mohón megszopták a két mellbimbómat, amitől azok rögtön felmeredtek. Ramóna kirángatta Danit a két combom közül, és alaposan leteremtette. Azt hittem, fellélegezhetek. Ám ő csak a fiú helyére pályázott. Kényelmesen rákönyökölt a jobb combomra, de nem kezdett el nyalni, mint hanem az egyik ujjával birizgálva lassan-lassan haladt lefelé, mígnem bele nem csusszant a hüvelyembe. Azt hittem, ezzel befejezte, de azután bedugta egy másik ujját, végül pedig a kézfejét, és egész csuklóig belém mélyesztette és ütemesen dömöckölni kezdett. Felsikoltottam a fájdalomtól vegyes gyönyörtől és nedveim megáradt patakként szivárogtak a puncimból.
A félrepöndörített Dani viszont az egyik társával, felhúzták két combom között négykézláboló Ramóna szoknyáját. A napvilágra került aranybarna, kerek, méretes fenek, amely a derekának a hajlatából kiindulva domborodott. A lány csak nevetett azon, hogy így levetkőztették. Kihúzta a kezét a hüvelyemből, és a nagyajkaimat kezdte szopogatni. Eközben a két fiú széthúzta a combját, és a tetovált mellkasú Robi gyors mozdulattal tövig nyomta belé méretes farkát. – Hé, baszd meg ez fáj! – ordította Ramóna, de amikor combjaim közül felemelte a fejét már vigyorgott.
Eközben a másik két suhanc, a vékonydongájú Rikki és haverja András vakmerően rám vetette magát. Visszahajtották a lábamat a mellemig, és ebben a testhelyzetben tartottak, amelyben a hüvelyem kitüremkedett, és egy kicsit megnyílt. Ezután Rikki barátja minden különösebb előkészület vagy előjáték nélkül odaszorította a hasát az ágyékomhoz, és tövig belém nyomta tömzsi kukkiját. A makkja, úgy duzzadt a hímvesszeje végén, mint egy buzogány feje, csodálatosan simult belém, és olyan káprázatos sebességgel mozgott előre-hátra, mint egy megkergült dugattyú. Képtelen voltam elnyomni magamban a rám törő gyönyör első hullámát, amire a fiúból is vadul előspriccelt a kéj. Valaki tapsolt. Felültem. Ramóna hatalmas mellei harangként lengedeztek miközben osztálytársa farka ki - be, be - ki járt a fenekébe. Vanessza Emesét csöcsörészte, aki hisztisen vihogott. Szemein látszott, hogy az ajkai közt logó cigibe nem egyszerű dohány volt.
Nem erre vágytam? – villant meg bennem a kérdés. – Mint a mesebeli terülj – terülj asztalkám. Válogathatok a szexi, kielégíthetetlen tinik között. Oldalra dőltem, Rikki mögém került. Hátra vittem a karomat, megkerestem őt, játszottam egy kicsit, hosszú ceruzaszerű farkával, és amikor hajlékony vesszőcskéje kifeszült, megnőtt, mint egy sudár fatörzs, hátranyomtam a derekam, hogy megnyíló testembe fűzhessem őt. A makkjával megcéloztam a finoman redőződő bőrgyűrű közepét, és gyöngéd erőszakkal siklattam nyomába a vesszőcskét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 03. 7. szerda 12:40
javító program is van ám
#6 Pavlov 2018. 03. 5. hétfő 22:05
Szörnyű ez a rengeteg helyesírási hiba...
#5 sunyilo 2018. 03. 5. hétfő 21:12
Egész jó.
#4 vakon54 2018. 03. 5. hétfő 12:20
Folytazsd, nagyonjó.
#3 feherfabia 2018. 03. 5. hétfő 07:44
Egèsz jò
#2 A57L 2018. 03. 5. hétfő 04:17
Jó parti lehetett.
#1 Törté-Net 2018. 03. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?