A+ A-

Torz vágyak örvényében 1. rész

Figyelem, a történet homoerotikus részleteket is tartalmaz!
Térdre ereszkedem előtte, felnézek, és azt figyelem, ahogy ügyetlen, az izgalomtól remegő kézzel kapcsolja ki fekete bőrövét, húzza le rajta lassan a cipzárt. Kiszabadítja a már kemény farkát, párat nyom rajta, és megadja nekem a lehetőséget, hogy gyönyörködjem káprázatos erekciójának puszta méretében és szépségében. A diákok azt suttogták, hogy bármilyen kis pöcs, mégis Ferinek van a legnagyobb töke a suliban. Tudom, hogy megőrültem, de amióta a férjem... azt tette..., az addig jól ismert világom fülsiketítő zajjal omlott össze. És most én Bárdossy Anita arra készülők, hogy leszopom a tanítványomat.
Összefut a nyál a számban. Agyamba vér tolul, és összezavarja az érzékeimet. Ilyet még nem éreztem, pedig már nem egy pasit láttam... sőt, de most valahogy a lebukástól való félelem, a tiltott gyümölcs édességével keveredve perverz vágyakkal önti el agyamat. Arcomat melegnek érzem. Két lábam között élettel és vággyal teli lüktetést tapasztalok. Nálam van az irányítás. Én határozom el, hogy mindkét kezemmel megmarkolom a farkát, és finoman simogatni kezdem. Előrehajolok, számba veszem férfiasságát, és alaposan megszívom; nyelvem végigsiklik a lüktető ereken. Amikor ajkam már ott van tökének forró, selymes bőrén, Feri behunyja a szemét, és olyan benyomást kelt, mintha éppen valami csodálatos halált halna. Kihúzom a farkát a számból, megnyalom a makkot, és ahogy megkóstolom, az előváladok sós ízét, azt hallom, hogy mély nyögés tör elő mellkasából. Az állatias hang szinte megőrjít, és hatására szégyentelen vágy fog el. Térdem sajog, benyúlok a tanga bugyimba, dörzsölgetni kezdem magam, és elkenem testem nedvességét a duzzadt csiklómon. A gyönyör megrészegít, és annyira számba veszem a farkát, hogy ajkam végül már a golyóit érinti.
- Köszönöm Anita – nyögi vékony, kisfiús hangon, majd belekapaszkodik a hajamba, és egyre hevesebben rángatódzik.
Már nem sok hiányzik neki, hogy elmenjen. Boldoggá tenni a suli leggazdagabb diákját mindig jó befektetés. Főleg ha... . Felpattan az ajtó, és őrjöngő fúriaként berobban rajta az anyja.
- Mit csinálsz a kisfiammal te kurva! – ordít rám.
„Kicsit” azért megijedtem. Szandra jó fejjel magasabb a fitnesz edzésektől ruganyos testalkatú, szilikon mellű, botoxos ajkú szépség volt. Hirtelen megragadta a felsőkaromat, és maga felé húzott. Mivel nem tudtam, mire készül, ellenálltam, de semmi esélyem nem volt. Felhúzta a szoknyám és egy mozdulattal letépte rólam a bugyimat. Feri érdeklődve nézte, ahogy anyja hasmánt ráfektet a térdére. Ez a szokatlan testhelyzet szégyenkezéssel és dühvel töltött el. Amikor kedvére elrendezte ágyékomat a combja közepén, és jól megtámasztott, egyszerre csak nekiállt, és verni kezdte a fenekemet, ahogyan valamikor szokás volt elfenekelni egy gyereket, ha rossz fát tesz a tűzre. Feltámadt bennem az önérzet, de amikor megpróbáltam megfordulni és föltápászkodni, másik kezét a két vállam közé téve visszanyomott, én pedig kénytelen voltam megadni magam.
A szuka már teljes erőből csapdosott. A két félgömböm annyira égett, hogy hol megfeszítettem az izmaimat, hogy kiszabadítsam magam, hol pedig – miután megfeszülő izmaim még jobban fájtak az ütésektől – elernyesztettem őket, azon igyekezve, hogy hajlékony és valamiképpen megfoghatatlan legyek. De a dühödt kéz már a végbélnyílásomat és a lábam között húzódó hasadékot csapdosta, amely különös módon izgalomba jött, és mintha megnyílt volna ettől a perzselő érzéstől, amelyet nem viselhettem el hosszabb ideig. A verés csak nem akart abbamaradni, a bennem feltámadó düh, lázadozó büszkeségem megtört. Egyik pillanatról a másikra, miközben az ütések továbbra is záporoztak, s ahogy mondtam, egyre erősebben, büszkeségem elhagyott, szememből ömlött a könny, zokogtam, és hánytam-vetettem magam. Felemeltem a fejem és tekintettem megállapodott Feri duzzadó nadrágján.
Valami hirtelen összecsomósodott és görcsbe rándult az ágyékomban, és roppant gyönyörűség érzése áradt szét bennem. Mindez egy pillanat alatt történt, a két lábam között kitárulkozó nyílás tűzben égett, és elöntötte a nedvesség. Szandra rögtön észrevette testem akaratlan megnyilatkozását. Még néhány percig csapdosta a fenekemet, de egyre lanyhuló erővel. Már csak mintha le akart volna csendesíteni, befejezésül valahogy ki akart volna elégíteni. Abbahagyta, én pedig kimerülten nyúltam el a térdén, a puncim majd szétrobbant, izzott, és elképzeltem, hogy vörösen lángol. Elernyedésemet kihasználva az anyuka két ujját belenyomta a két lábam között megnyíló mélységbe, és élvezettel húzogatta előre-hátra. Nevetett, miközben feltörő gyönyör átjárta és színültig töltötte nedveivel a bensőmet. Amikor végre kihúzta belőlem a kezét, szerettem volna megragadni, hogy végigcsókoljam minden egyes ujját. Talán soha nem éltem még át ilyen erős orgazmust.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2018. 03. 5. hétfő 11:24
veteran!Nekem se. Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 02. 9. péntek 10:46
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#8 nikky
2018. 02. 9. péntek 07:24
Miért sunyilo? Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 02. 8. csütörtök 19:43
Nem nagyon jó, ámde nem kicsit rossz... Válaszolok rá!
#6 rockycellar
2018. 02. 8. csütörtök 13:00
Annyira nem rossz de a homo nem megy nálam Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2018. 02. 8. csütörtök 07:59
Nagyon tetszett... jó volt a homoszex rész 9p Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 02. 8. csütörtök 07:25
elmegy Válaszolok rá!
#3 berher
2018. 02. 8. csütörtök 06:36
Jó a hangulata.Amit nem értek, hogy került a cukorgyárban falnak támaszkodó férfi egy ágyba?! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 02. 8. csütörtök 03:48
Jól leápolták. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!