A+ A-

Leszbi kaland 2. rész

Talán egy hét sem telt el mikor is Ili hívott.
- Szia Drága! - kezdte. - Tibi megint egész hétvégén pecázni megy, Józsi meg 3 napos konferenciára lesz küldve.
- Ne mond nem is tudtam róla - válaszoltam kicsit meglepve hisz nem mondta Józsi.
- Aha ma derült ki és mondta is nekem, hogy mi csajok miért nem csinálunk egy görbe hétvégét, plázázás, fodrász, kozmetikus, masszáz. Én hazudtam neki, hogy más volt a tervem, de átgondolom beszélek veled, hogy esetleg nem lenne e kedved egy welnes szállóba elruccan, feleleveníteni a múltkori dolgot.- hadarta egy szuszra, éreztem kicsit zavartam. Én csak nyeltem nagyokat, belegondolva abba ami volt és talán kicsit kéjesebben válaszoltam.
- Hát miért is ne. És már el is kezdtük a szervezkedést.
Eljött a péntek és már az összenyitható szobáinkban voltunk várva valamelyikünk erőt vegyen magán az első lépések megtételéhez. Két percet adtam magamnak, hogy erőm megjöjjön és kezdeményezek, de erre halk kopogás az átjáró ajtaján. Egy sortban és pólóban, melltartó nélkül ugrottam ajtót nyitni ahol Ili állt a pucéran a már ismert táskájával a kezébe. Sóvárogva néztem csodás testét, de Ő előre lépett szájon csókolt és már tolt is az ágyhoz. Leültetett szó nélkül levette a pólóm, sortom, hogy én is pucér legyek.
Romantikusan, szinte szerelmesen, hosszan csókolóztunk. Átölelve a hajába fúrtam fejem, és füle mögött puszilgattam, erre beindult, nyögdécselt. Beszívtam mélyen parfümjét, ó, a régi Charlie illat, a klasszikus, már alig hozzájutni. Szétváltunk, hogy jobban meg tudtam nézni, hibátlan volt. Nagyon vigyázhatott magára, tudom Józsi mondta mindig sportolt, tornázott kívül-belül.
Hátát simogatva, hogy visszafogjam magam szétnéztem a szobába. Ablakai hátra néztek az erdőre, egy kandeláber világított kint, a hotel sétaló parkját is, és bennünket is megvilágított. Az automata illatosító spriccelése hozott vissza az elkalandozásból. Ili, hideg kézzel nyúlt hozzám, összerezzentem. Mellbimbóimat azonnal megfogta, azokat finoman csippentve adta jelét, hogy nem felejtett semmit.
- Hééé! - mondtam, de mintha hangosra sikeredett volna, azonnal betapasztotta számat kezével. Másik kezével vállamat nyomta lefelé, letérdeltem elé. Ő már a szuper nagy franciaágy szélén ült. Egészen kiült az ágy szélére és kezével háta mögött támaszkodva félig ülve maradt.
Gondolom szerette nézni és látni, mi történik vele. Térdét felhúzta, combjait szétnyitva belenyomta fejem a lábai közé. Illata már meg is zavarított. Sóhajtott, keze alig érte el fejem, húzott a tárulkozó kéjbarlangjának bejáratához. Kéjesen kezdtem nyalogatni egyre beljebb. Hallottam a sóhajokat, de nem akartam most gyorsan a csúcsra juttatni, hisz van időnk bőven. Inkább megfogtam az egyik bokáját és feltettem az ágy szélére és fejem elfordítva egy pillanatra számba vettem lábának nagyujját és szívtam rajta. Nem hagyott időt a többire.
Gyönyörű arányos lábfejjel is megajándékozta a teremtő, ujjait csodáltam, mintha rajzolták volna őket. Nem voltak kifestve, így természetes színükben izgatóbbak voltak. Még visszaértem öléhez, megnéztem a fényben! Mellei ágaskodtak, bimbói ágaskodtak. Csodás köldöke volt.
Kis szabályos mélyedés a hasán, közepén mély, erogén zónája. Elkezdtem centiről, centire csókolgatni a testét. Ő simogatta a hajam hátam, ha tehette megcsípte a bimbóm és közben a csiklóját dörzsölgette a mutató újával amiről néha a már bőséges nedvét tövig bekapva lenyaltam kéjesen mintha férfi szerszámot nyalnék. Felhúzott az ágyra maga mellé, lábát átrakva felettem rémült és a kitárulkozó hüvelyével végig simította szinte az egész testemet.
Testemen a nedvei, azok az isteni cseppek, vérvörös puncijából kifolyó kéjgyanta, mibe beleragadtam, mint évmilliókkal előbb a szúnyog a fenyőgyantába.
Lettem én is pillanatok alatt kéjborostyán! A farát simogattam egyre közelebb a hátsó rózsájához. Hogy könnyebben bejussak popsijába, a gáton végigfolyó gyantával tágítottam záróizmát, ami érintésre azonnal nyílt, gond nélkül beengedte. Ez olyan volt mint egy előadás számomra, természetesen, teátrális mozdulatok nélkül tettem, engedte, hogy közelről nézzem, de nyelvemet nem engedte oda, így hanyatt feküdtem, Ő lassú nyelvérintésekkel a nunám izgatta. Meg-megmozdult, hajától nem látva mit tesz, elfogtam a haj zuhatagot, és leselkedtem. Elindult a vér bennem, feszülni kezdtem belülről. Csiklómhoz ért nyelvével nyállal keverve váladékom. Magából kiindulva tudhatta, ilyenkor nagyon érzékeny, alig érintve többet izgat, mintha teljesen beveszi
és gyengéden szívja. Lenyelte a nyállal kevert oldatot, és nézte lüktető tagomat, amint kéri még az érintést. Pihenni hagyott, erőt gyűjteni. Amint visszajött arcomhoz, száját nyalogatta látványosan behunyt szemmel! Hogy tudja így élvezni?, hát így! - áttette lábát derekamon, odaillesztette a szemérem dombomhoz nedves-ragadós isteni segglyukacskáját. Arcának, szájának punci illata volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008
2019. 01. 6. vasárnap 09:15
Jó lett... folytasd 9p Válaszolok rá!
#7 genius33
2018. 02. 26. hétfő 12:36
Hol a vége??? Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 02. 21. szerda 13:53
Ez is csak leszbi. Válaszolok rá!
#5 berher
2018. 02. 21. szerda 06:36
mondat közben hagyod félbe? !!!! Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 02. 21. szerda 06:30
tűrhető írás Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 02. 21. szerda 04:15
Szerintem is,ez jól sikerült. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 02. 21. szerda 02:00
Élvezetes történet . Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!